@huf en önemli kısımları anlatmış zaten. 2018 yılında green cardımı almamla başlayan Yesilkartforum yoldaşlığımızın belki de en önemli hikayesi olan bu interview, maalesef istediğimiz gibi sonuçlanmadı. En azından şimdilik istediğimiz gibi sonuçlanmadı diyelim ve herkesin iyi dileklerini rica edelim 🙏🏼🙏🏼 🙂
2022 Haziran ayında USCIS'e başvurumuzu yapmıştık. Green cardımı almamla birlikte her zaman en legal yoldan ilerledik, asla işin katakullisine karışmadık. 2018 yılından bu yana vergi beyanında bulundum. 2022'de taşındığım andan beri Amerikan sistemine uygun hareket ettim, yani iş buldum çalıştım, harcama yaptım, kurallara uydum vs. Olabilecek en istedikleri göçmen profilini oluşturuyoruz aslında, ama gene de böyle tadımızı kaçırmayı becerdiler 😕
Annemin hastalığı olmasa belki inat edip Amerika'da tek başıma sürünmeye devam edecektim. Ama siz siz olun, hayatınız, sağlığınız ve huzurunuz mutluluğunuz en önemlisi, bu yola baş koyduk diye bunları arka plana atıyoruz, yapmayın.
@crazycells seneler seneler önce kaç kere yazıştık, kaç kere yardım ettiniz 🙏🏼 sizi de anmadan geçmek istemedim🥰
umarım en kısa sürede joint sponsor olayımız halledip artık daha fazla tümsek çukur görmeden amerika maceramıza başlayabiliriz🙏🏼