@Yusuf-Uzak Böyle düşünme dostum. Ben çekilişi kazandığıma bile sevinemedim çünkü kazandıktan bir kaç gün sonra annemi kaybettim. 7. yada 8. katılışımdı. Benim de yaşadığım bir sürü şanssızlık, zorluk vs var. Ama dünya bizim etrafımızda dönmüyor. Binlerce insan hayal kırıklığına uğradı bugün dünyada. Şu an ben de berbat hissediyorum ancak hayat böyle maalesef. Emin ol bir zaman sonra hiç ummadığın güzel şeyler gelecektir başına. Kendini üzme...
justdream tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: Sayılarla DV2025Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Stoic-Turk umarim veriler ile gerceklesecekler örtüşür. umarim bizleri ilk defa olumlu anlamda şaşırtırlar.
-
RE: DV2023 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Boyu 1.80'den kısa olanların başvurması engellenirse, başvuruların baya azalacağını düşünüyorum. İstatiklere göre boyun 1.80'den uzun olanlarda boş yere yeşil kart lotosuna başvurma oranı %2 iken, boyu 1.80'den az olanlarda bu oran %26'lara çıkıyor. Korkunç bir şey bu. Hak yeniyor resmen. Boy kısıtlanması konmuyor, herkes başvuruyor, kazananlar rastgele seçiliyor ve kazanamadığım lotoda benim hakkım yeniyor. USA az insaf be kardeşim. Hayret bir şeysiniz ya.
-
Dört sene art arda kendi başıma sessiz sakin çekilişe katılıp kazanamadım. Bu sene değişiklik yapıp, yeşilkart forum ailesine katılarak kazanamama kararı aldım. Selam

-
@justm ünlü bir düşünürün dediği gibi. hedef 2023

-
@justm İlk sene has not been selected yazısı küfür gibi geliyor. Ama insan bir yerden sonra alışıyor
Umarım siz 2. senenizde kazanırsınız 
-
@Erdem-Yıldız aynen dostum umarım mülakat almamızı sağlayacak rakam neyse o açıklanır. umarım tahminlerin tutar
süreci son gününe kadar yaşamamız lazımmış demek ne diyelim... -
@Chromium İlk başvurusunda kazanıp gitmeyip, sonra bir daha başvurup yine kazananlar da var.
-
@Rhonster Elalem bedava çekilişle size burada yaşama şansı veriyorum gelin bakalım doğuştan şanssızlar diye çekiliş yapıyo, biz burada yok ücretli olur yok şöyle olur yok böyle olmaz diye konuşuyoruz. Vay bizim halimize.
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@kafkaf Şaka mı yapıyorsunuz ciddi mi soruyorsunuz?
justdream tarafından gönderilen son iletiler
-
@Yusuf-Uzak Böyle düşünme dostum. Ben çekilişi kazandığıma bile sevinemedim çünkü kazandıktan bir kaç gün sonra annemi kaybettim. 7. yada 8. katılışımdı. Benim de yaşadığım bir sürü şanssızlık, zorluk vs var. Ama dünya bizim etrafımızda dönmüyor. Binlerce insan hayal kırıklığına uğradı bugün dünyada. Şu an ben de berbat hissediyorum ancak hayat böyle maalesef. Emin ol bir zaman sonra hiç ummadığın güzel şeyler gelecektir başına. Kendini üzme...
-
@justdream, içinde söyledi: Sayılarla DV2025
@Erdem-Yıldız ben de 20500-21500 arası demiştim... son bülten içinse maksimum 24000 olur diyorum. aylar önce de demiştim. bana kızılmıştı.
hepimize geçmiş olsun... en korktuğum şeydi çekilişi kazanıp da gidememek. hayatta başarılar arkadaşlar...
-
@cdevelioglu sureci ozetleyen en guzel yorum
-
uzatmalarin uzatmalarindayiz. bu kadar dayandik. ha gayret
-
@omerko bana da Cuma öğlen gibi geliyor.
-
@omerko bir an evvel açıklasalar da artık şu süreci bir sonlandırsak. bülten açıklanma haftası yaşanan heyecanın bağımlısı olduk.
-
@Stoic-Turk umarim veriler ile gerceklesecekler örtüşür. umarim bizleri ilk defa olumlu anlamda şaşırtırlar.
-
@Yusuf-Uzak bu seneki davranis bicimlerini dusunursek 30-35 hic gercekci degil maalesef. ama iyi analiz yapan arkadaslar 29-30 diyorlar uzun suredir. 4-5 gun kaldi... son bulten herkes icin en hayirlisi olsun