Cevap: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Turkiye'de ofis açılıyormuş. Umarım bundan sonra Ankara hızlanır ve mulakat bekleyenlerin yüzü güler. https://www.uscis.gov/newsroom/news-releases/uscis-to-open-international-field-offices-in-qatar-and-turkey
7 Mayıs 2024'te Doha Saha Ofisi'nin, 9 Mayıs 2024'te ise Ankara Saha Ofisi'nin açılmasıyla USCIS'in 11 uluslararası saha ofisi olacak. Diğer uluslararası saha ofisleri arasında Pekin; Guangzhou, Çin; Guatemala şehri; Havana; Meksika şehri; Nairobi, Kenya; Yeni Delhi; San Salvador, El Salvador; ve Tegucigalpa, Honduras.

adres değişikliğini mülakat esnasında söyleyebilir miyiz? yoksa DS260 ı açtırmak gerekir mi? asil talihli eşim onun iş durumu güncelliğini koruyor, ben iş değişikliği yaptım yeni iş için bir güncelleme yapmam gerekiyor mu?
️
️

. Miami de kalan arkadaşım adres değiştirdiği için bende ilk giriş yapmadan önce tüm değişiklikleri yaptım ve girişten 1 hafta sonra eşim, ben ve kızımın ssn kartları yeni adrese geldi. Fakat green card adresinde eşimin adresi eski adres göründüğü için eski adrese gitmiş, benim ve kızımın ise yeni adrese gelmiş. Ama ben usps'e posta kutusuna teslim yazdığım için arkadaşım eski adresine gidip posta kutusundan almaya calisicak. Cunku kontrol edince posta kutusuna bırakıldı yaziyor. Gelişmeleri yazmaya devam