@TUNCAHM, içinde söyledi: USCIS I-765 yanıt süresi
@TUNCAHM, içinde söyledi: USCIS I-765 yanıt süresi
Merhabalar, Yakın zamanda USCIS'e I-765 formu gönderen var mı acaba?
Ben 17 Ocakta gönderdim, geçen hafta belgelerin ulaştığı ile ilgili yazı geldi, baktım parayıda çekmişler.
Sisteme giriyorum process time için 11 ay yazıyor. Bu süre gerçekçimi J1/J2 için, bilen var mı arkadaşlaar?
Ben zaten 11 ay sonra dönüyorum Türkiye'ye. Genelde de 90 gün yazıyor internet de bazı sitelerde ama yine de sizlere sormak istedim.Kendi soruma kendim yanıt veriyorum 🙂
Yanıt süresi bizde 27 gün oldu..

adres değişikliğini mülakat esnasında söyleyebilir miyiz? yoksa DS260 ı açtırmak gerekir mi? asil talihli eşim onun iş durumu güncelliğini koruyor, ben iş değişikliği yaptım yeni iş için bir güncelleme yapmam gerekiyor mu?
️
️

. Miami de kalan arkadaşım adres değiştirdiği için bende ilk giriş yapmadan önce tüm değişiklikleri yaptım ve girişten 1 hafta sonra eşim, ben ve kızımın ssn kartları yeni adrese geldi. Fakat green card adresinde eşimin adresi eski adres göründüğü için eski adrese gitmiş, benim ve kızımın ise yeni adrese gelmiş. Ama ben usps'e posta kutusuna teslim yazdığım için arkadaşım eski adresine gidip posta kutusundan almaya calisicak. Cunku kontrol edince posta kutusuna bırakıldı yaziyor. Gelişmeleri yazmaya devam