Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri


  • Arkadaşlar merhaba, evrak onay mailimi bugün aldım. Numaram 19xxx. Başkalarının sürecine katkısı olabileceğini düşündüğüm için yazıyorum. Mail bekleyen arkadaşlara en kısa zamanda maillerini almalarını temenni ediyorum. Umarım herkesin sürefi sorunsuz bi şekilde devam eder.


  • @esbay79 telefonla iletişime geçin
    +16065267500

  • ⭐⭐⭐

    @ergun, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    Arkadaşlar merhaba, evrak onay mailimi bugün aldım. Numaram 19xxx. Başkalarının sürecine katkısı olabileceğini düşündüğüm için yazıyorum. Mail bekleyen arkadaşlara en kısa zamanda maillerini almalarını temenni ediyorum. Umarım herkesin sürefi sorunsuz bi şekilde devam eder.

    Gözünüz aydın tebrik ederim


  • @fetihy teşekkür ederim umarım isteyen herkese vurur bu şans


  • @Özgür-Dinç çok teşekkür ediyorum 😊

  • ⭐⭐⭐

    @EBK teşekkürler cevabınız için. Tekrardan hayırlı olsun bol şanslar.

  • ⭐⭐⭐

    @ergun, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    @fetihy teşekkür ederim umarım isteyen herkese vurur bu şans

    Amin inşallah hayırlısıyla 🙏


  • @MySea tesekkurederim


  • @Ayvaz-Azizov tesekkurederim


  • @esbay79, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    Selamlar..Eşim greencard mülakatından önce veya sonrasında turist vizesiyle Amerika’ya seyahat edebilir mi..Bu konuda tecrübesi veya bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim...

    Esiniz Green Card almiyor mu? Eger gocmen vize alacaksa, o saatten sonra turist vizesini kesinlikle kullanmamali.


  • @senayw, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    Merhabalar,
    İşe iade davası green card sürecini etkilermi acaba?

    Dosya Numarasi: 2020EU0004xxxx
    DS-260 Gonderimi: 16/05/2019
    KCC Evrak Istegi: 15/10.2019
    KCc Evrak gonderimi: 18/11/2019
    KCC Evrak Onayi:
    Saglik Muayenesi:
    Vize Mulakati:
    Vize Onayi:

    etkilemez.


  • @crazycells selamlar..eşimde green card alacak inş..asıl talihli benim..Eşimin önceden alınmış turist vizesi var..Onunla mülakat öncesi usa ya gidebilir mi


  • @esbay79 onay maili gelmediğinde ben mail atmıştım 2 3 gün içinde tebrikler maili gelmişti. Bu sabah Mülakat için mail gelmedi acaba teknik bir sorun mu var diye sordum? yoksa biraz daha mı beklemeliyim? sizden güncel bilgi rica ediyorum diye mail attım. artık bugün yarın beklerim üzerine arayacağım. Ama ilk yazılı olması daha iyi sanki. karar sizin tabi.


  • Arkadaşlar merhaba, sponsorluk işlemleri için formda, tercüman ve 3. Bir kişi hazırlıyorsa onun bilgilerini istiyor. Bunlar doldurulmak zorunda mı? Doldurulmasak sorun çıkar mı mülakatta buraları boş bırakmışsınız diye? Şimdiden teşekkürler...


  • Bu ileti silindi!

  • Merhabalar arkadaşlar. Case numberimiz da 18 binlerde olmasına rağmen biz de henüz onay maili almadık. @Özgür-Dinç arkadaşımızın paylaştığı mail formatında bir mail gönderdik KCC'ye. @Muhtaradana arkadaşımızın forumdaki uyarısının ardından da bugun saat 16.00'dan sonra da KCC'yi aramayı düşünüyoruz. Kendilerine uyarıları ve paylaştığı bilgiler için teşekkür ediyorum. Herkese kolaylıklar.


  • @esbay79 Göçmen vizesi öncesinde kullanabilir, (zaten sonrasında kullanamaz, zira diğer geçerli ABD vizeleri iptal edilir) , ben kullandım. Detay belki ama bu vizeyi ne zaman almıştı , daha önce o vizeyle giriş /çıkış yaptı mı?


  • Merhaba,
    Durum takibi listemize KCCden döküman onay maili alınma tarihi mi eklense. Durumumuzu daha net görürdük.


  • @esbay79 göçmen vizesini almadan önce gidebilir, sonrasında Sayın @crazycells 'in belirttiği gibi gidemez. Zaten büyük ihtimalle iptal damgasını vururlar üzerine.

    Yeşil kart mülakatını beklerken yaşayacakları eyaleti/şehri belirlemek için eşiyle beraber ABD seyahati gerçekleştiren bir arkadaşın tecrübelerini okuduğumu hatırlıyorum..


  • @crazycells Teşekkür ederim.


Benzer Başlıklar

  • green card başvuru bilgilerinde yanlış olması

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! green card
    3
    0 Oy
    3 İleti
    4k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Muhammet-Shagylyjov, içinde söyledi: green card başvuru bilgilerinde yanlış olması Merhaba. Benim babam bu sene green card çekilişini kazandı. Bu arada ben ve babam Turkmenistan uyrukluyuz. Çekilişe katılırken babamın bilgileriyle onun adına ben başvurmuştum. Ama çocuk sayısını (3) bilgisini doldurduktan sonra, yaşım 21 den büyük olmasına rağmen diğer iki kardeşlerimle beraber kendi bilgilerimi de yazdım, bilgisizlikten doğduğum seneyi 21 yaştan küçük olacak şekilde (çünkü büyük dersem kabul etmiyordu sistem mantıklı olarak) yanlış doldurdum. Şimdi ise babam çekilişi kazandı. Ds 260 formunda benim ve kardeşlerimin ismi var, ve bilgiler doldurulacak. Siz ne dersiniz, nasıl olur, bu yanlış bilgi babamın vize alma sürecini olumsuz etkilermi, yoksa direk ret mi verirler? Etkilemeyecekse/etkileyecekse ds 260 formunu doldururken dikkat edeceğim husus var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sayın @Muhammet-Shagylyjov DS260 formunu doğru doldurmanız gereklidir. Yeşil karta başvururken girdiğiniz cevaplara göre siz de yesil kart hakkına sahip olabiliyorsunuz. Her durumda DS260 formunu doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizden aile durumu ve yaşlarına bakacaklardır. Muhtemelen babanız yeşil kartı mantıklı bir açıklama ile alabilecektir ancak siz alamayacaksınız. Babanız yesil kartı aldıktan sonra belli koşulları gerçekleştiriyorsanız sizin için de yesil kart başvurusunda bulunabilir. Teşekkürler.
  • 6 Oy
    3k İleti
    408k Bakış
    zeojoeblackZ
    Merhaba. Abd vatandaşı eşim üzerinden GC başvurusu yapacağım.Uscis sitesinde form ücretleri yazıyor ama ayrı ayrı yazıyor. Tek seferde seyahat izni, çalışma izni ve 130 başvurusu yapacağım için chatgpt birlikte yaptığın için ayrıca ücret ödemene gerek yok diyor ama bu yıl başvuran olduy sa güncel ücret bilgilerini paylaşabilir mi? Teşekkürler
  • 34 Oy
    251 İleti
    26k Bakış
    crazycellsC
    Değerli arkadaşlar, Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık. Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri: https://www.youtube.com/watch?v=mR00DG-jua8 Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz. Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim. Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim. Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
  • 2 Oy
    642 İleti
    312k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel DV asamalari basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

36

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum