Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @jcmaxwell sizin sayınız kaç 20 küsür mü

• Bu ileti silindi!

• @Recep-Macit-AYDIN Bununla ilgili mail gelecek merak etmeyin

• Bu ileti silindi!

• Tebrik ederim hayırlı olsun umarım pause kalkar da herkes vizesine kavuşur. Teşekkür ederim Viyana mülakat deneyimleri önemli benim için. inşallah bir sonraki bülten ile bende Viyana macerasına dahil olacağım. Viyana'da mülakatta Türkçe destek alabiliyormuyuz. ben alamadığımızı biliyorum ama, bir de hangi belgeleri istediler..

• @emrewhite bunu bilemeyiz ama su var ki bizler tam da yakin bir zamanda 2027 ile birlikte suspension kalkacagini dusundugunuz siralarda hukumet mahkemeye neden suspension karari verdigi argumanlarini sunuyor.

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• Arkadaşlar, naçizane sizlerden bir ricam var. Yukarıda avukat beyin de bir soruyla değindiği üzere, lütfen bildiklerimizi paylaşırken yarısı Türkçe, yarısı İngilizce cümleler kullanmayalım. Maksadımız bilgilenmek, yardımlaşmak lakin bizim için son derece önemli hukuki bilgilerin bile İngilizcesi tercih edilerek neyin amaçlandığını henüz çözemedim ! Bu konuda keşke biraz daha duyarlı olabilsek !

• Merhabalar, 3 Haziran’a mülakat aldım. Bu süreçte orada yaşayan yanında ikamet edeceğim kişinin adresi değişti bunun için DS-260 formunu düzenlememe gerek var mı? Birde unganlar randevu veriyorken maksimum 1 ay sonrasına randevu veriyor daha ileri bir tarih için randevu alınabiliyor mu? Mail yolu ile

• Bu ileti silindi!

• @Arthur-Morgan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@tumra 14 Nisan'ı beklemeye gerek yok, dünya çapında mülakatlar her gün yapılıyor. Bugün Madrid'de mülakata giren bir Ukraynalı 221g'ye kalmış. 1-2 güne belli olur her şey.

Makedonya küçük ülke, talihli sayısı da çok az. Mülakata giren kişi "Ama DV pause yok mu?" diye sormuş. Memur da "Sadece 75 ülke vatandaşına var." demiş. İnsan demez mi vardı ama kalktı falan diye. Bana en güçlü gelen senaryo oradaki görevlinin pause'dan haberinin hiç olmaması. O durumda DC'den yeşil ışık gelmez, ilgili kişiyle de irtibata geçip hata yapmışız derler.

Çok yakında öğreniriz işin aslını.

Makedonya'da mülakata giren arkadaşın CEAC sayfası "refused" olarak güncellenmiş. Demek ki memur hatasından kaynaklandı bu iş.

• @Arthur-Morgan böyle olması en muhtemeldi. Diğer konsoloslukların hepsi 221g'ye devam ediyordu ama insan inanmak istiyor.

• @Arthur-Morgan evet gördüm, pasaportla beraber 221 g sarı kağıdı mi gönderilir yoksa yeniden mi randevu ayarlayacaklar peki? Bu kadar iş bilmeme olmaz diyorum daha büyüğüyle karşılaşıyoruz, 5 ay sakince sadece haber okuyacağım : )

• ⭐⭐⭐⭐

@ozzyosbourne eşinizin ds260 formunu doldurmak için kendi formunuzu açtırmanıza gerek yok, Add Applicant'tan eşinizi ekleyip onun ds260 formunu doldurun zaten.
    Formunuzu şunun için açtırmanız gerekecek, kendi ds260 formunuzdaki size ait bilgileri güncelleyip (bekar--evli vs) eşinizin bilgilerini kendi formunuza eklemek için.
    Bu 2.işlem için mülakat tarihi aldıktan sonra formunuzu açtırmanız tavsiye edilir genelde.

• Bu ileti silindi!

• @tumra Yeniden mülakata almak diye bir uygulama yok. Pasaportu boş şekilde geri gönderilir, muhtemelen 221g kağıdıyla beraber.

• Bu ileti silindi!

• Arkadaşlar bugün mülakatım gerçekleşti. Pause devam ediyor, o meşhur sarı kağıdı verdiler pasaport eşliğinde. Genel olarak herşey yolunda ilerledi. Sıcak kanlı samimi bir memura denk geldim kasmaya gerek yokmuş gerçekten. 5 dakika kadar sürdü. Benim evraklarım tamam eksik yok.

• Merhaba ustraveldoc kaydını yaparken sorun yaşıyorum. Mülakatım Tayland’da ve 1 haftadan az zaman kaldı. Greencard çekiliş sonuçları açıklanmadan önce turist vizesine başvurmuştum ve haziran 2026 için randevu almıştım. Sistemde kullanıcı oluşturmuş, Türkiye olarak ülke seçmiş ve bir uygulama başlatmışım bunları yaptığımı unuttuğum için başka epostayla Tayland için sıfırdan başladım. Pasaport bilgileri girdikten sonra başka profille çakışma uyarısı aldım. Destek talebi oluşturdum, başka profilim olduğu söylendi aklıma DS160 geldi. İlk oluşturduğum profili buldum girdim, oluşturduğum uygulamayı sildim, ve kapattım. Profilim açık ve default olan ülke ayarı Türkiye, Tayland seçemiyorum, destek talebinde bulundum, henüz cevap gelmedi. Benzer durum yaşayan var mı? Yapabileceğim başka bir şey var mı? @Serapp hanım konu hakkında bilginiz var mı acaba?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

128

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |