DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Evet, resmi olmayan bir paylaşım var, bir Türk e ait bir case, hatta fotoğraflar var 04/07/2026 tarihli DV Lottery Fee ödeme fişi gibi, vizeyi ne zaman nasıl alacağıyla ilgili bir approved kağıdı görseli, ayrıca talihlinin ismi de görünüyor. İnşallah sağlıklı ve doğru bir haberdir. Ancak temkinli olmak ve vize basılı pasaportu görmeden sevinmemek olası bir hayal kırıklığını önlemek için iyi olabilir. İnşallah yakında iyi haberler alırız.
-
@aysegul Suspension kalkmasi public bir duyuru olmadan gerceklesecek sessizce diye bir tahmin vardi bir guzel insandan? Acaba o mu gerceklesiyor :)… Ama dusunuyorum da konsolosluklar bir bildiri almadan boyle bir adim atamazlar ki?
-
Hot Take ; Konsolosun Pause’ten haberi yok

-
Resmi guidance degismeden cok zor maalesef
-
@Emre-Işık-0 Aslında, yok artık bir konsolosluk görevlisi bunu da bilmez mi yahu diye geçiriyor insan içinden ama bu gözler burada öyle konsolosluk görevlileriyle ilgili öyle deneyim yazıları okudu ki, böyleyse de hiç şaşırmam
-malesef- -
Kişiye özelden ulaştık, foruma yönlendirdik. Kendi ağzından yazması daha doğru olur.
-
@jcmaxwell en yakın Ankara mülakatında her şey ortaya çıkar zaten 14 Nisan olarak gözüküyor Excel listesinde, o güne kadar mecburen bekleyeceğiz gerçek olup olmadığını. Ama konsolosluğun haberi yok yok 75 ülke yorumları vallahi çok olumsuz geliyor bana Türkiye’de 75 ülke içinde değil düşününce, ya sessizce de kalkabilir neden olmasın. Sevinmek için mecburen 14 Nisan’ı bekleyeceğiz anlaşıldı kötüyü çağırmak istemiyorum : )
-
@Emre-Işık-0 icimden gecmedi degil

-
@sinemmurat39 sabırsızlıkla bekliyorum umarım başlar tekrar dv27 için umudumu hiç kaybetmedim pause kararı kalkarsa içimde tekrar filizlenecek herşey
-
@tumra 14 Nisan'ı beklemeye gerek yok, dünya çapında mülakatlar her gün yapılıyor. Bugün Madrid'de mülakata giren bir Ukraynalı 221g'ye kalmış. 1-2 güne belli olur her şey.
Makedonya küçük ülke, talihli sayısı da çok az. Mülakata giren kişi "Ama DV pause yok mu?" diye sormuş. Memur da "Sadece 75 ülke vatandaşına var." demiş. İnsan demez mi vardı ama kalktı falan diye. Bana en güçlü gelen senaryo oradaki görevlinin pause'dan haberinin hiç olmaması. O durumda DC'den yeşil ışık gelmez, ilgili kişiyle de irtibata geçip hata yapmışız derler.
Çok yakında öğreniriz işin aslını.
-
@tumra
Selam, neden 14 Nisan? Bu tarihte bir gelisme olmazsa ki yuksek ihtimal, bu is bitti demek icin cok erken degil mi? -
Bu ileti silindi! -
@jcmaxwell Excel listesinde ilk Ankara mülakatı o tarih olduğu için yazdım, mali yıl bitene kadar her şey değişebilir eylül ayinin sonuna kadar bir şey bitti demek için erken olur öyle bir yorumum da yok zaten
-
@Arthur-Morgan konsolosluk görevlisinin inisiyatifinde olan bir durum değil bu. Kullandıkları yazılım pause kalkmadan onaylamasına izin verilmiyor olmalı. Söylediğiniz ihtimal pek olası değil. Haber sahte değilse bu iyiye işaret.
-
Bu ileti silindi! -
@Hasan-Ayvaz Arka planı bilmeden yorum yapmak doğru değil. Ben bilmiyorum yazılımlarının nasıl olduğunu falan, kimsenin bildiğini de sanmıyorum.
1-2 güne belli olacak şey için de fazla yorum yapıp kafa patlatmaya gerek yok.
-
@Arthur-Morgan evet iki gün sonra Viyana’da bir mülakat var bekleyeceğiz her zamanki gibi işimiz bu oldu zaten, bir haftaya her şey çok sağlıklı bir şekilde ortaya çıkar
-
Yarın sabah hong kong konsolosluğunun oralarda olucam çıkanlardan birini yakalayıp sorayım bende. Olumlu gelişme olursa aktarırım burada
-
@Arthur-Morgan Konsolosluk görevlilerinin kullandığı NIV veya IVO yazılımları, Washington DC’deki ana merkeze bağlıdır. Eğer bir vize kategorisi (bu durumda DV) genel bir emirle durdurulmuşsa, sistemde o vize türü için "Onay" (Issued) butonuna basmak teknik olarak engellenir. Görevli onaylamak istese bile yazılım buna izin vermez ve bir hata mesajı çıkarır.
Hata olasılığı hep var tabiki. yüzde yüz iddiamı savunmuyorum. İyi düşünmeye çalışıyorum.
Umarım vize memuru hata yapmamıştır. -
@Arthur-Morgan Dv pause kararı 23.12.2025'te geldi, bugüne kadar bir konsolosluk görevlisi o pause'den haberi olmaması imkansız. Ayrıca, her bir mülakattan önce hızlı bir şekilde dosyayı gözden geçirip mülakata başlarlar diye düşünüyorum, mülakat sırasında herhangi bir şey kafasına takılırsa arakaya gidip soruyorlar, emin olmadan hiç bir karar vermezler.
Güzel haberler gelecek inşallah.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.