• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. ozzyosbourne
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    O
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 12
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

ozzyosbourne

@ozzyosbourne

1
    İtibar
    19
    Profil Görüntülemeleri
    12
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

ozzyosbourne Takip etme Takip Et

ozzyosbourne tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gucarslan çok teşekkürler. Ben henüz DS-260 ı doldurmadım. Bu noktada formu doldururken önce Ankara seçip dosya taşımak mı mantıklı yoksa direkt başka ülkeyi mi konsolosluk olarak seçmek mantıklı. Eğer taşıma yapılacaksa bu taşıma işlemi nasıl yapılıyor onu nasıl öğrenebilirim.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      O
      ozzyosbourne

ozzyosbourne tarafından gönderilen son iletiler

@gucarslan çok teşekkürler. Son olarak bu süreçte evlendim ancak eşimin DS-260 formu yok. Ona form doldurmak için KCC ye mail atıp dosyayı açtırmalı mıyım yoksa dosya açtırmadan direkt eşim için şu anda ds-260 doldurabilir miyim ?

O
      ozzyosbourne

Herkese merhaba. Bir süredir foruma girememiştim bu nedenle bazı noktaları kaçırdım. Mülakat yerimi Bangkok'a almıştım ancak son pause kararından sonra buraya yapacağım maddi manevi külfet net olmayan bir durum için fazla geldi. Tekrar mülakat yerimi Ankara seçip şansımı orada deneme ihtimalim var mı? KCC ye mail atıp dosyamı geri Ankara'ya taşıyabilir miyim ?

O
      ozzyosbourne

Merhaba, bazı arkadaşlar cevapladı ancak birkaç noktada kafam karışık, affınıza sığınarak soruyorum arkadaşlar. Ağustos ayında evleneceğim ve eşimi de dosyama dahil edeceğim bunun için DS-260 ı açtırmama gerek var mı yoksa formu açtırmadan da spouse olarak ekleyebiliyor muyum ?

Bir de Bangkoka taşıma yapacağım. Evlilikten önce taşıma yapıp sonra eşimi forma ekletsem herhangi bir sorun olur mu ? Tekrardan teşekkürler.

O
      ozzyosbourne

@RuhunGemisi öncelikle cevap için çok teşekkürler. yani doğru mu anlıyorum, eşimin pasaportunu güncel olarak çıkarttıktan sonra ds260 ı açtırtmadan da “spouse” olarak ekleyebiliyorum. Sadece benim medeni durum değişikliğimin yapılması gerekiyor ve dosya bunun için açılmalı. Ama bunu da randevu aldıktan sonra yapın diyorsunuz.

O
      ozzyosbourne

Merhaba, DS-260 ı submit ettim. Dosyamı Bangkok’a taşıyacağım fakat Ağustos ayında nikahım olacak. Evlendikten sonra mı taşıma yapmam mantıklı olur yoksa taşıma yapıp sonrasında dosyayı açtırıp mı eşimi eklemeliyim. Şimdiden teşekkürler.

O
      ozzyosbourne

Merhaba. Kafama takılan bir konu var. Şöyle ki , KCCye dosya taşıma isteği göndermeden önce, kafamda belirlediğim bazı konsolosluklara dosyamı kabul edip etmeyeceklerini soran bir mail atmam ve ona göre taşıma isteğinde bulunmam sürecimi sıkıntıya sokar mı? Varsa zararı nedir ? Bilen arkadaşlar cevaplayabilirse çok sevinirim. Teşekkürler

O
      ozzyosbourne

@gucarslan Çok teşekkürler dönüt için. Sanıyorum ki bu CN ile Ankara'da her halükarda şansım olmayacak. O nedenle yurtdışı üzerinden denemek daha olası. Sonuçta taşıma işlemi için sınır yok diye belirtiliyor. Tek cevabını alamadığım nokta şu; konsoloslukların, farklı ülkelerin adaylarının alımında bağlı olduğu kuralları nasıl öğrenebilirim ?

O
      ozzyosbourne

Merhaba. DS-260 doldururken kendi yaşadığımız ülke dışında bir konsolosluğu seçmemizin ne gibi zararı olabilir (zararlı olduğu belirtildi) ve konsoloslukların aday kabul şartlarını nasıl öğrenebilirim? Forumda baktım ancak detayı göremedim maddelerde. O nedenle soruyorum, teşekkürler.

O
      ozzyosbourne

Merhaba bir sorum olacaktı. Ankara’da mülakata giremeyecek bir cn ile direkt olarak DS260 formu doldururken konsolosluk olarak Ankara yerine farklı bir konsolosluk seçerek ilerlesek ve şansımızı orada denesek ihtimalimiz artar mı ? Taşıma yapmadan bu süreç sağlıklı olarak ilerleyebilir mi sizce.

O
      ozzyosbourne

Merhaba, okuduklarımdan sonra bir noktada kafam karıştı. KCC ye taşıma isteğinde bulunmadan önce mi konsolosluklarla mail yoluyla iletişime geçip boşluk durumunu soruyoruz? Akdi takdirde önce KCC ye yazıp sonra konsolosluklarla iletişime geçersek konsolosluğun reddetme ihtimali var diye düşünüyorum. Emin olamadığım için sormak istedim.

O
      ozzyosbourne