Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@elifsvm, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhabalar,
    Anneme greencard çıktı ve Kasım 25 te görüşme tarihi geldi Ankara’dan.Sizlere bir sorum olacak annem lise mezunu değil ve resmi olarak en az iki yil calisma kaydini da doldurmuyor.Bundan dolayı görüşme de red verirler mi ki ?

Sorularınıza cevap alabilmek için önce imzanızı tamamlamanız ve excele bilgilerinizi girmeniz gerekiyor.

İmza için buradaki örneğe bakın.

Excel tablosu için buradaki tabloda alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin lütfen.

• @MUT bendede aynı. hergün ara ra girip Başvuruya devam et sekmesinde dosya numarasını yazıp deniyorum, hata veriyor. en son olmazssa ekran görüntülerini alıp mülakata gireceğim artık

• @aysegul
    Elbette sürecin sonlanmasını bekledim paylaşım noksan olsun istemedim
    Ustraveldocs sitesinden kaydınızı yaparken yanlış bilgi girmedikçe sanırım sorun yaşanmıyor 15inde mülakata girenlerden de anladığımız kadarıyla barkodlu sayfa verilmemesi sistemsel bir sorun ve eğer siteye sağlıklı bir kayıt yapıldıysa bilgilerinizi görebiliyor ve bu konuda müsamaha gösterebiliyorlar siz yine de o sayfa için son güne kadar denemeyi ihmal etmeyin.

Mülakattan sonraki gün akşama doğru eşime mail geldi mail içeriğinde detaylıca yazılmış yapılması gerekenler şubeden alacaksanız randevu oluşturuyorsunuz ya da kargo seçeneği var ustraveldocs sitesinde bulunan UID numarası ile gelen maildeki linkten eşim ve iki çocuğum için randevu oluşturulabiliyordu ama benimkinde hata veriyordu verdiği randevular da sadece ayın 23'üne başka gün seçilmiyor

Bu sabah Ankara Mahal iş merkezi -1. katta bulunan VFS şubesine gittik orada güvenliğe derdimizi anlatmaya çalıştık önce hayır Mailiniz daha dün gelmiş beklemeniz gerekiyor dese de yarın için uçak bileti aldığımızı tekrar gelmemizin çok zor olacağını söyledik tamam randevularınızı oluşturup sıraya geçin yardımcı olacağız dediler(bu arada kendim için randevu alamadığımı da söyledim ve 3 kişi için 23 ekime randevu oluşturdum)
    yarım saat bekledikten sonra(sıra gerçekten yavaş ilerliyor iki kadın işlemlere bakıyor biri sürekli arka odadan Pasaport getirmekle meşgul ) güvenlik küçük bebeği görüp beni en ön sıraya aldı kimlikleri verdik barkodların ekran görüntüsünü gösterdik uçak biletini gösterdik ve 3 pasaportu sarı dosyalarla birlikte aldık (bu kısımda vize basılı sayfada Pasaport numarası, isim soyisim, doğum tarihi case numarası herşeyi kontrol edin yanlış yazımlar oluyormuş) benimkinin henüz kendilerine ulaşmadığını söyledi mecburen oradan ayrıldık
    saat 18:35 civarı benim mailim de geldi pasaportum hazır ama araya hafta sonu girdi gidip alamıyorum 😬

• ⭐⭐⭐⭐

@SKUKAAN Yaa demek ondan sizinkinde hata vermiş 🙂 Tüh, sizin için ekstra uğraş çıkmış. Neyse hayırlısıyla siz de teslim alın da, yapacak birşey yok, her nimetin bir külfeti olacak dersiniz artık 🙂
    Ben bu son zamanlara kalmadığım için daha önce barkodlu çıktılarımı alabilmiştim, bakalım önce vizemizin onaylandığını duyalım, sonra da nasıl teslim edileceğinin derdine düşeriz artık.
    Detaylı geribildiriminiz için çok teşekkürler, gerçekten çok kıymetli, gelen emailde linkler olduğunu geçmiş yorumlardan okuyup ustraveldocsla ilgili uzun yazımda tahmini olarak bahsetmiştim, sizinle teyit etmiş olduk.
    Tekrar teşekkürler.

• @ucangeyik Yüzde kaç ihtimal ankara 12xxx lere kadar mülakat verir acaba 😪

• @aysegul
    telefonla yazıyorum 10 gündür resim yükleyemiyorum ama gelen mailin bi kısmını yapıştırayım

Sayın Vize Başvuru Sahibi,

ABD vizenize ait belgeleriniz, aşağıda belirtilen adreste Pazartesi–Cuma günleri (resmî tatiller hariç) 09:30 – 13:30 saatleri arasında teslim alınmaya hazırdır. Belgelerinizi teslim alabilmek için randevu almanız zorunludur. Bu nedenle lütfen bu e-postayı dikkatlice inceleyerek belirtilen adımları takip ediniz.

(Ankara – Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bulvarı, 274/4 A Blok No:11-12, 06530, Çankaya/Ankara)

İstanbul ve Ankara’daki standart pasaport teslim noktalarından pasaportlarını almayı tercih eden tüm başvuru sahiplerinin, önceden randevu almaları gerekmektedir. Randevu almak için lütfen aşağıdaki bağlantıyı kullanınız
    (https://schedule.gtspremium.com/)

Belgelerinizin kargo ile tarafınıza gönderilmesini tercih ederseniz, lütfen pasaport teslimat adresinizi bildirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanınız:

linkten randevu alıp karekod oluşturacağım onu da abime bırakacağım artık alabilirse o alıp haftaya bana getirecek

• @yuceezgi Yüzde kaç ihtimal Ankara 11xxx, 12xxx lere kadar mülakat verir acaba😪

• ⭐⭐⭐⭐

@SKUKAAN süper, sayenizde bu konu da netleşmiş oldu 🙂
    belki zaten yapacaksınızdır ve diğer başlıkta da konusu geçti ama ben buraya da yazayım istedim, ıslak imzalı bir yetkilendirme yazısı bırakmayı da ihmal etmeyin kimlik fotokopisiyle.

• @Serapp teşekkür ederim sanırım yaptım kayit

• Merhabalar, benim kiz kardeşim 2026 talihlisi CN 7XXX ve Ankaradan mülakat tarihi geldi. 17 Aralık 2025 için. Bayagi şaşırdık

• Bu ileti silindi!

• @elifsvm bunlar ana şartlar zaten. Bu kriterlerden en az birini sağlamıyorsanız vize alamazsınız

• @ugur077 1 sene veya daha uzun kaldınız mı? Aradığınız yanıt bu sorunun cevabında

• @se-du bizimle aynı durumda 🙂

• @MUT aynı durumdayız hocam bekleyip göreceğiz

• @eceslc Bizim tarafta asil talihli esimdi. Biz butun paramizi esimin hesabina yatirdik. Sadece onu beyan ettik. Bir problem olmadi. Bol sanslar

• @aysegul Ayşegül hanım iyi günler. bende ankara da yerinden almak için pasaportumu alış yeri Vsf Ankara seçtim. kayıt oldum ama malesef bana son sayfada barkodlu sayfa ve hala mail gelmedi acaba bu bir sorun teşkil eder mi ?

• Haziran ayında babam vefat etti bunun için ds formunu açtırmadım ama mülakat günü yanımda ölüm belgesi götüreceğim sadece bu belge için tercüme yaptırmama gerek var mı ?

• @Göktuğ-Yılbaşı mülakat 9 aralıkta sağlık muayenesi ile birlikte 1 aralıkta yola çıkacağız

• Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

• 73
  • 19441
  • 16399
  • 180
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

130

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |