Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
16.5k 786 516.6k 770

• @Serapp teşekkür ederim sanırım yaptım kayit

• Merhabalar, benim kiz kardeşim 2026 talihlisi CN 7XXX ve Ankaradan mülakat tarihi geldi. 17 Aralık 2025 için. Bayagi şaşırdık

• Bu ileti silindi!

• @ugur077 1 sene veya daha uzun kaldınız mı? Aradığınız yanıt bu sorunun cevabında

• @se-du bizimle aynı durumda 🙂

• @MUT aynı durumdayız hocam bekleyip göreceğiz

• @eceslc Bizim tarafta asil talihli esimdi. Biz butun paramizi esimin hesabina yatirdik. Sadece onu beyan ettik. Bir problem olmadi. Bol sanslar

• @aysegul Ayşegül hanım iyi günler. bende ankara da yerinden almak için pasaportumu alış yeri Vsf Ankara seçtim. kayıt oldum ama malesef bana son sayfada barkodlu sayfa ve hala mail gelmedi acaba bu bir sorun teşkil eder mi ?

• Haziran ayında babam vefat etti bunun için ds formunu açtırmadım ama mülakat günü yanımda ölüm belgesi götüreceğim sadece bu belge için tercüme yaptırmama gerek var mı ?

• @Göktuğ-Yılbaşı mülakat 9 aralıkta sağlık muayenesi ile birlikte 1 aralıkta yola çıkacağız

• Bu ileti silindi!

• merhaba,
    mülakata yeni alacağım pasaportla katılmak istiyorum. ds 260 ta herhangibir değişiklik yapmaya gerek olmadığını eski ve yeni pasaportun mülakata getirmemizin yeterli olacağını okumuştum. bununla birlikte sağlık muayenesi ve untraveldeki pasaport bilgilerini yenilemeye gerek olacak mıdır.
    slmlr

• Eşimi sürece eklemek için add applicant yapacağım danıştığım kişiler mülakat tarihi aldıktan sonra yapmam gerektiğini söyledi ama forumdaki entrylere göre de şimdi add applicant yapıp mülakat tarihi gelince kendi formumu açtırmalıyım gibi anladım nasıl ilerlemem gerekiyor bunu yapan ya da konuyu bilen var mı?

• @berkay2462
    Merhaba, surecinizi danisman ile devam ettiriyorsaniz forumda bu konuya cevap aramanizin bir anlami kalmiyor. Forumdaki deneyimler yeterli gelmiyorsa danistiginiz kisilerle surecinize devam edebilirsiniz.

• @Nalcabasmaz yanlış hatırlamıyorsam siz süreciniz sağlık muayenesi sırasında ilave teste dahil olmuştunuz. Doğuştan ciğerlerimde hava baloncukları var ve muhtemelen nu nedenle benim sürecim de uzayacak. Ne kadar zamanda sonucunuz çıkmıştı acaba? Sonrasında siz mi konsolosluk ile iletişime geçtiniz? Onlar mı sizinle iletişime geçtiler?

• @ugursway danıştığım kişiler dedim okuduysanız eğer birden fazla danışmanla çalışılmayacağına göre farklı insanlardan bahsettim onlar da daha önce bu süreci yaşamış green card sahibi arkadaşlarım

• Biri excell tablosuyla oynuyor. Gece excell’e baktığımda Aralık’a hk’a mülakat gözüküyordu ss aldım hatta. Şuan bakıyorum hem sıra kaymış hem mülakat tarihi başka ülkeye geçmiş. Burası güzel bir topluluk, bozulmasın lütfen.

• merhaba, amerikada green card adresimiz, orada çok yakın olmadığımız bir tanıdığımız ve biz onların yaşadığı eyalete/şehre gitmeyeceğiz. bu durumda kendimize başka alternatif bulmalı mıyız, onlara teslim edildikten sonra bize kargolamaları güvenli olur mu görüş ve yorumlarınızı rica ederim.

• @berkay2462 eşinizi şimdi ekleyip. Mülakat tarihiniz geldikten sonra ds260 formunu açtırıp. Bilgilerinizi güncelleme yapabilirsiniz. Forumdaki bir çok kişi böyle ilerlemiş durumda. Bunun nedeni ise daha önce ds260 summit edilme sırasına göre mülakat verilmesiydi diye biliyorum. Bu yüzden açtırıp güncelleme yaptığınızda summit tarihiniz değişmiş oluyordu.

Benzer Başlıklar

• DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    19k
    1
    25 Oy
    19k İleti
    886k Bakış
    oktay3847O
    @Serapp müteşekkirim size, içimi rahatlattınız.. çok sağolun
  • 28 Oy
    16k İleti
    1m Bakış
    boredengB
    @Biks merhaba internette katar türklerden vize istemiyo yazıyo ama transit vize demişsiniz emin olamadım. Transit vize şart mı Doha aktarmalı uçuşlarda?
  • Lise mezunu olmadan Green Card (DV) almak

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    180
    13 Oy
    180 İleti
    17k Bakış
    ReLoadR
    Merhaba arkadaşlar. Kayınvalidem adına işlemleri yaparak GC çekilişine kaydetmiştim ve çok şükür talihli oldu. 13 veya 15 Mayıs'ta KCC'ye mail atarak dosyanın Hong Kong'da işlem görmesini istedim 1-2 gün sonra onay maili geldi, sonrasında tekrar bir onay maili istemedim. Muhtemelen dosya HK'da işlem görecek. Bilgilerle birlikte sorum ise; Kayınvalidem (eşi ve küçük çocuğu (çocuk 21 yaş civarı konusu başka başlık altında vardı) olmak üzere 3 kişiler) İlkokul mezunu ve diplomasını herhangi bir şekilde bulamıyor. Bitirdiği okul yıllar önce yıkılmış gitmiş ve arşivi nerede bilinemiyor. Kendisi yaklaşık 10-12 yıldır emekli ve halen çalışmaya devam ediyor. Son çalıştığı yerde yaklaşık 7-8 yıldır çalışıyor fakat mesleğinin karşılığı JobZone'da karşılığı yok. Ancak en yakın bulabildiğim "Fabric and Apparel Patternmakers" "SVP Range (6.0 to < 7.0)" şeklinde çıkıyor, dediğim gibi direkt karşılığı yok. Ayrıca şöyle bir sorun var, kayınvalidem emekli olduğu için şirkette farklı bir meslek kodu ile SGK'ya kayıtlı SGK dökümünde mesleği farklı çıkıyor ve elden mesleği ile ilgili yazı istediğimizde ise vermiyorlar SGK'da kullanılıp şirkete dava açılır korkusu ile. Durum yukarıdaki gibi olup ne yapacağımızı çözemedik. Elde ne diploma var ne de meslekle ilgili bir belge ne yapabiliriz bilmiyoruz ve GC kayınvalidem için çok önemli, zira vizeyi almak kısmet olursa yanımıza gelecek. Benzeri durumlardan haberdar olan yada başına gelen varsa yardımlarını bekliyorum zira 1-2 aya randevu açılabilir diye düşünüyorum (HK olduğunu ve hızlı gideceklerini düşünerek). Herkese iyi forumlar dilerim...
  • 2 Oy
    642 İleti
    312k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel DV asamalari basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

15

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k