DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Serapp teşekkür ederim sanırım yaptım kayit
-
Merhabalar, benim kiz kardeşim 2026 talihlisi CN 7XXX ve Ankaradan mülakat tarihi geldi. 17 Aralık 2025 için. Bayagi şaşırdık
-
Bu ileti silindi! -
@elifsvm bunlar ana şartlar zaten. Bu kriterlerden en az birini sağlamıyorsanız vize alamazsınız
-
@ugur077 1 sene veya daha uzun kaldınız mı? Aradığınız yanıt bu sorunun cevabında
-
@se-du bizimle aynı durumda

-
@MUT aynı durumdayız hocam bekleyip göreceğiz
-
@eceslc Bizim tarafta asil talihli esimdi. Biz butun paramizi esimin hesabina yatirdik. Sadece onu beyan ettik. Bir problem olmadi. Bol sanslar
-
@aysegul Ayşegül hanım iyi günler. bende ankara da yerinden almak için pasaportumu alış yeri Vsf Ankara seçtim. kayıt oldum ama malesef bana son sayfada barkodlu sayfa ve hala mail gelmedi acaba bu bir sorun teşkil eder mi ?
-
Haziran ayında babam vefat etti bunun için ds formunu açtırmadım ama mülakat günü yanımda ölüm belgesi götüreceğim sadece bu belge için tercüme yaptırmama gerek var mı ?
-
@Göktuğ-Yılbaşı mülakat 9 aralıkta sağlık muayenesi ile birlikte 1 aralıkta yola çıkacağız
-
Bu ileti silindi! -
merhaba,
mülakata yeni alacağım pasaportla katılmak istiyorum. ds 260 ta herhangibir değişiklik yapmaya gerek olmadığını eski ve yeni pasaportun mülakata getirmemizin yeterli olacağını okumuştum. bununla birlikte sağlık muayenesi ve untraveldeki pasaport bilgilerini yenilemeye gerek olacak mıdır.
slmlr -
Eşimi sürece eklemek için add applicant yapacağım danıştığım kişiler mülakat tarihi aldıktan sonra yapmam gerektiğini söyledi ama forumdaki entrylere göre de şimdi add applicant yapıp mülakat tarihi gelince kendi formumu açtırmalıyım gibi anladım nasıl ilerlemem gerekiyor bunu yapan ya da konuyu bilen var mı?
-
@berkay2462
Merhaba, surecinizi danisman ile devam ettiriyorsaniz forumda bu konuya cevap aramanizin bir anlami kalmiyor. Forumdaki deneyimler yeterli gelmiyorsa danistiginiz kisilerle surecinize devam edebilirsiniz. -
@Nalcabasmaz yanlış hatırlamıyorsam siz süreciniz sağlık muayenesi sırasında ilave teste dahil olmuştunuz. Doğuştan ciğerlerimde hava baloncukları var ve muhtemelen nu nedenle benim sürecim de uzayacak. Ne kadar zamanda sonucunuz çıkmıştı acaba? Sonrasında siz mi konsolosluk ile iletişime geçtiniz? Onlar mı sizinle iletişime geçtiler?
-
@ugursway danıştığım kişiler dedim okuduysanız eğer birden fazla danışmanla çalışılmayacağına göre farklı insanlardan bahsettim onlar da daha önce bu süreci yaşamış green card sahibi arkadaşlarım
-
Biri excell tablosuyla oynuyor. Gece excell’e baktığımda Aralık’a hk’a mülakat gözüküyordu ss aldım hatta. Şuan bakıyorum hem sıra kaymış hem mülakat tarihi başka ülkeye geçmiş. Burası güzel bir topluluk, bozulmasın lütfen.
-
merhaba, amerikada green card adresimiz, orada çok yakın olmadığımız bir tanıdığımız ve biz onların yaşadığı eyalete/şehre gitmeyeceğiz. bu durumda kendimize başka alternatif bulmalı mıyız, onlara teslim edildikten sonra bize kargolamaları güvenli olur mu görüş ve yorumlarınızı rica ederim.
-
@berkay2462 eşinizi şimdi ekleyip. Mülakat tarihiniz geldikten sonra ds260 formunu açtırıp. Bilgilerinizi güncelleme yapabilirsiniz. Forumdaki bir çok kişi böyle ilerlemiş durumda. Bunun nedeni ise daha önce ds260 summit edilme sırasına göre mülakat verilmesiydi diye biliyorum. Bu yüzden açtırıp güncelleme yaptığınızda summit tarihiniz değişmiş oluyordu.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.