DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Eski/kayıp olan pasaportlarınızda herhangi bir ABD vizesi yok ise götürmenize gerek yok. Güncel pasaportunuzla mülakata katılabilirsiniz.
-
Arkadaşlar Merhaba herkese
Az önce 5 Kasımda mülakatım olduğunu belirten reminder maili aldım. Sizinle paylaşmak isterim
-
Merhabalar, az önce Viyana’daki mülakatımızı başarıyla tamamladık. En kısa sürede mülakat deneyimlerimizi ekleyeceğiz. Herkese bu süreçte bol sabır ve kolaylıklar diliyorum 💛

-
Agır ceza mahkemesinde tanık olarak gösterilmişim şubatta dava süreci ve yeni ögrendim
5 kasımda vize görüşmem var bu durum bi negatif etki yaratırmı ? -
@m4rtcan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Agır ceza mahkemesinde tanık olarak gösterilmişim şubatta dava süreci ve yeni ögrendim
5 kasımda vize görüşmem var bu durum bi negatif etki yaratırmı ?Adli sicil kaydınızda görünmeyen hiç bir durum için endişe etmeniz gerekmez.
-
Bu ileti silindi! -

Arkadaşlar herkese merhaba hatırlatma amaçlı böyle bir mail aldım paylaşmak istedim bilginize
Ustraveldocs.com'daki belge teslim hizmetleri için kayıt kanıtı (kayıt tamamlandıktan sonra görüntülenen "İşlem Tamamlandı" sayfasının çıktısı yeterlidir).
-
Merhaba. bugün gerekli belgeler mailide geldi. ama hala ustraveldocs nvc/kcc vaka numarası geçersiz problemi devam ediyor. bekar tek erkek, ilk kayıt pasaportumla sonradan çıkarttığım pasaport bilgileri farklı olduğundan diye düşünüyorum. ilk kayıt pasaportuyla aynı ustraveldocsa kayıt yapanlar olduğu halde vaka no geçersiz problemini yaşayan var mı? bu son 1 haftada kaydı tamamlayanlar ne yaptığını söylerse bizde onu yapalım. bu sorun can sıkmaya başladıda.
-
Ustraveldocsta herşeyi tamamlayıp sona gelince geçersiz vaka numarası diye bir hata alıyorum, forumda önceki sayfalarda da benzer sorunu yaşayanlar var ama çözümünü göremedim, çözüm bulabilen varsa paylaşabilir mi acaba
-
@SKUKAAN pasaport teslim sürecinizi de paylaşabilirseniz süper olur, çünkü pasaport teslimatlarında sıkıntı yaşanabiliyor (bir ihtimal). Bence bu deneyimleriniz de önemli olacak.
-
aynı sorun bendede var.
-
@Omerfarukyilmaz henuz bu sorunu yasamis olan kimse cozume ulasamadi sanirim.
-
@ucangeyik geribildirim oluşturdum eğer sonuç alırsam paylaşacağım burada
-
@Omerfarukyilmaz ben de ayni sekilde, donus bekliyorum
-
Merhabalar DS260 düzeltmek için mail gönderdim bu şekilde dönüş yaptılar. Fakat ds260'ın açılacağına dair bir bilgi yok üstelik USTRAVEL'e kayıt oluşturamıyorum CEAC'a giremiyorum ikisinde de bilgilerin hatalı diyor ne yapmalıyım nerede hata yapıyorum. Acaba gerekli belgelerin istendiği 2. mailimi beklemeliyim.

-
Öncelikle vizelerine kavuşan arkadaşları çok tebrik ederim, yolunuz açık olsun.
USTravelDocs kaydı sırasında son adımda "Invalid Case Number" hatası alıyorduk. Ticket oluşturmuştum ve dönüş yapmışlar. Birazdan deneyeceğim. Aynı sorunu yaşayan arkadaşların dikkatine.

-
@ebd denedikten sonra ise yarayip yaramadigini bildirebilirseniz cok sevinirim
-
@Serapp 🙏🏾 çok endişelenmiştik çok teşekkürler bilgi için
-
@Cem-Çeliker biz zaten barkodlu bir sayfa götürmedik öyle bişeyde bizden talep edilmedi sadece bize kayıt oluşturdunuz mu diye soruldu biz de oluşturduk ama bir sorun var dedik bizim sorunumuz kaydı yapıp vaka numarasını girilen sayfada bakmaya yükümlü olduğunuz kişiler eşlelmiyor gibi bir hata almıştık ve ödeme ekranına geçememiştik açıkcası kayıt olmak yeterliymiş sistemde kaydımızın gözüktüğü söylendi ve mülakata alındık
-
Bumrungrad Hastanesi'ne WhatsApp üzerinden ulaşacağımız numarayı göremedim o yüzden mail mi atiyim? WhatsApp üzerinden ulaşılan bir yazı hatırlıyorum ama numarasını WhatsApp'a girince çıkmıyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum