Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Mete-0

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

Bu konu başlığının ilk 4 iletisini dikkatle okumanız halinde sürecinizi doğru yönetebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@oktay3847

Önemli bir sorun değil, mülakat tarihi alırsanız konsoloslukta mülakat öncesi evrak teslim esnasında gerekli düzeltmenin yapılmasını talep edebilirsiniz. Bol şans

• ⭐⭐⭐⭐

@Erdi-Gultekin

Arama butonundan anahtar kelimeler yazarak Kanada’da mülakata katılan geçmiş yıl talihlilerinin tecrübelerini okuyabilirsiniz. Anahtar kelimeler, Kanada, Toronto, Montreal, mülakat.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @Erdi-Gultekin forumda sizinle ayni profilde olan @Senem-Yukselen isimli kullanici (kendisi kanadada temporary work permit‘e sahipti) mülakatini sorunsuz atlatip vizesini almisti. Montreali tercih edebilirsiniz.

• Bu ileti silindi!

• 243XX case number'a sahibim. Bugün DS-260 formunu gönderdim. Single'ım. Dosya taşıma için maddi bir engelim yok. Maddi-Manevi hazırım. Tek sıkıntım bordo pasaporta sahip olmam ve daha önce yurt dışına çıkmamış olmam. Bu nedenle vizesiz yerlere başvurmam gerek. Sıradaki adımla ilgili bireysel olarak yardımcı olabilecek olan varsa çok müteşekkir olurum. Tek yardım alabileceğim yer burası. Hemen dosya taşıma maili göndermeli miyim? Bu şansımı artırır mı? Geçmiş yılların deneyimine bakarak en uygun ülke neresi olur?

• @Cem-Ateş şimdiden iyi bir süreç dilerim. CN numaranız itibariyle Ankara'dan vize alamayacağınız size hatırlatmak istiyorum. Lütfen taşımak istediğiniz ülkeleri hızlıca araştırmaya başlamanız çok faydalı olacaktır.

• @rezanclz cok tesekkur ederim.

• @ugursway hocam arama yerine bangkok yazıyorum sonuc bulunamadı diyor vizesiz olarak hangi ülkeye ne zamanlarda yapılması mantıklı olur tesekkürler

• ⭐⭐⭐⭐

@ArdaCan

Bangkok yazdıktan sonra arama ekranındaki sekmeyi “başlıklar ve iletiler” olarak seçeceksiniz. O zaman bir sürü içerisinde Bangkok kelimesi geçen mesaj bulacaksınız.

10a7add7-c4d3-4c62-8546-cf450fe3d498-image.jpeg

Aramayı daraltmak için Bangkok kelimesine ilave olarak mülakat, dosya taşıma kelimelerini aralarında noktalama işareti olmaksızın yazarsanız aramayı daraltır daha rafine mülakat deneyimleri içeren iletilere ulaşırsınız. Bol şans!

• 2022'de Ankara hemen hemen herkese mülakat vermiş. Ondan sonraki ve önceki seneler tamamen rastgele olmuş gibi, illaki o senelerin uluslararası diplomasi ve ABD içindeki kendi siyasi durumu ve görüşleri etkili olmuştur. Trump yönetimi vs gibi. Bu sene de 2022 gibi bir Ankara görmek hayal mi sizce? ABD siyasetini ve gündemini yakından takip eden arkadaşlar görüşlerini paylaşabilir mi? Tekrar Trump seçildi ve şu an neler olacak, neler beklemeliyiz acaba merak ediyorum, yalnız olmadığımı düşünüyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@Scythep

Ankara’dan vizesini alabilen DV2023 en büyük CN 144xx (bu dosya numarasından küçük olup vize kotasinin bitmesi nedeniyle süreci olumsuz biten ve hakkı yanan çok kişi var), DV2024’de ANK’dan mülakat alabilen en büyük CN 7121 ve DV2025’de geriye mülakat dağıtılabilecek son üç ay (Temmuz, Ağustos, Eylül) kalmasına rağmen (tüm bu aylarda mülakat dagitacaginin garantisi yok Ankara’nin, boş geçebilir ve 30.09.25’de mali yılın bitmesine yakın tanimlanan kotanin bitip bitmeyeceği de bilinmiyor) 24.06.25 tarihine Ankara’dan randevu alabilen en yüksek CN 43xx (excel’e kaydini giren kişiler arasında) ve DV2025’i en yüksek CN kaçta bitirir muamma ama DV2024’ü yakalaması bile zor.

Özetle her geçen yıl geriye giden bir performansı var Ankara’nın, DV2026 için aksini düşünmek şu sürece bakınca hayalperestlik olur. Ankara’ya güvenmeyin! Sürecinizde bol şans 🍀

• Tamamdır doğru yapmışım bu sefer adres ile gönderdim

• @ugursway merhabalar sizin imzanizi gordum ve dosya numaramiz ayni siralarda. Sormak istedigim son zamanlara dogru mulakatiniz gelmis ve 1 aya yakin surede randevuyu alip vizeniz onaylanmis. Ben suan kanadada yasamaktayim ve montreal konsoloslugunda girecegim. Cn sirasi yuzunden aklimda soru isaretleri var cevaplarsaniz cok yardimci olursunuz.
    1- cn numaramin current olmasi eninde sonunda olur mu? Yoksa vize kotasi biterse direkt cut-off nerde kaldiysa o sekilde mali yil bitiyor mu? Veya vize kotasi bitmesi diye bise var mi benim durumum icin?

2- Current olup , ornegin 2026 temmuz aylari gibi mali yil bitene kadar vizemi alma ihtimalim nasil olur? Burada olmam bu cn icin avantaj saglar mi?
    Tesekkur ederim

• Arkadaşlar,
    Forumdaki geçmiş konuları, tecrübeleri okumanız, hem süreci sağlıklı yönetip hayırlısıyla GC nize ulaşmanızı, hem de kafanızıb bulanıklığının giderilmesine yardımcı olur. Sorulan soruların belki de tamamı daha önceki senelerde cevaplanmış, tartışılmış konular. Öncelikle sakin olun, DS-260 ile DV başvuru formundaki bilgileriniz tutarlı olsun. DV numaranız 4000 civarı veya üzeriyse, bir an önce dosyanızı taşıyacağınız ülkeleri araştırın. Forumda farklı yerlerden mülakat alan ve bunları detaylarıyla anlatan arkadaşlar var. 6 aydan fazla yurtdışında bulunduysanız o ülkelerden police check leri şimdiden almaya başlayın. Bu süreç biraz belge toplama ve hazırlamayla ilgili.
    Tekrardan kazanan arkadaşlara hayırlı olsun.

• ⭐⭐⭐

@greenlife1
    Selamlar....
    Vizesiz olarak Hong Kong veya Bangkok düşünebilirsiniz...
    DV2026 Green Card Lotosu Aşamaları başlığının ilk iletilerine göz atarsanız dosya taşıma ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.
    Dosya taşımayı düşündüğünüz konsolosluklarda yada taşıdıysanız ilgili konsoloslukta gerçekleşmiş mülakat anlatımları için DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığını incelemenizi tavsiye ederim..
    Sürecinizde başarılar...

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 

• Selam arkadaşlar dosya numaramız 27xxx dosyamızı sizce hong kong a mı yoksa bangkok a mı taşımaya çalışsak daha iyi olur hangi konsolos bu numaralara daha iyi performans gösterir veya göstermiş bir bilginiz var mı ? Son olarak dosya taşıma mailini ne zaman atarsam daha doğru bi hamle olur cevap verirseniz sevinirim sevgiler..

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@aed99 öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
    aksi halde sorularınıza cevap alamayacaksınız.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@msg hali hazırda yasal olarak abd'de bulunuyorsanız aos ile devam edin, neden dosyanızı taşıyorsunuz ki?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Kerem-6 diploma aldığınız okulu yazmanız yeterli.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

133

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |