• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. ArdaCan
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    A
    • Takip Edilenler 2
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 14
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

ArdaCan

@ArdaCan

1
    İtibar
    20
    Profil Görüntülemeleri
    14
    Takipçiler
    2
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Samsun Yaş: 23

ArdaCan Takip etme Takip Et

ArdaCan tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@emirhankd merhaba bende bangkok'ta girmek istiyorum bu konu hakkında forumda bilgi bulamadım

bangkok'a özel istenilen belgeler

mülakata tercüman sokabiliyor muyuz

bangkokta sağlık muayenesi olmak için randevu alınması gerekiyor mu

vize bültenleri açılmadan mı taşımam gerekir yoksa ekim ayını bekleyeyim mi ?

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      A
      ArdaCan

ArdaCan tarafından gönderilen son iletiler

@Rutkay Merhaba eşimi eklemek için ankaraya mail attım sadece benim dosyamı açtı kendi dosyamın eş kısmına ekleyebildim sadece ve add aplicant kısmı çıkmadı eşimi add aplicant yapabilmek için mail attım 17 mart 18 mart 20 mart tarihlerinde M33 - UNLOCK CASE - FULL NAME başlığı altında 3 mail ve 25 mart tarihinde M99 - CASE NUMBER - OTHER QUESTION konu başlığını kullanrak 1 mail attım ve dönüş alamıyorum mülakatım 14 nisanda eşim için ds260 formu açmadılar dolduramıyorum mail yolu ile iletişim alamadığınızı gördüm hangi yolu denediniz acaba yardım ederseniz çok sevinirim çok teşekkürler

A
      ArdaCan

@aysegul hemen güncelleyeceğim irtibata geçtim 3 defa mail attım fakat geri dönüş almadım hala

A
      ArdaCan

Merhaba , Eşimi[Erkek] dosyaya eklemek için mail atmıştım ve maile dönüş olarak dosyayı açtıklarını söylediler. girip kendi ds260 formumu güncelledim(soyadı değişikliği, spouse kısmına eşimin bilgilerini girdim) fakat detaylı bir şekilde onun içinde ds260 formu doldurmam gerekiyormuş ama ana sayfaya döndüğümde herhangi bir add aplicant veya ekleme kısmı çıkmıyor ekleyemiyorum YARDIM 2. olarakta kendi bilgilerimi güncelledikten sonra ana sayfada eski soy adım gözükürken ds260 onay ekranında güncellediğim soy adı gözüküyor YARDIM araya bayram girdiği için maillerede dönüş sağlanmıyor bilgisi olan var mı ? şimdiden teşekkürler

A
      ArdaCan

arkadaşlar merhaba dosyamı 28 ağustos sonrası taşımak için kcc ye mail attım. ' dosyanızı inceliyoruz' maili attı ; 1 hafta sonra tekrar mail attım 'Bangkok'ta girmem için oturum gerekiyorsa talebimi iptal eder misiniz? ' diye mail attım bana 'dosyanızı hala inceliyoruz' maili attılar . case number 13xxx sizce Ankara'da sıra gelme şansı var mı ? yoksa başka ülkelere dil kursu vb ile gitmeye mi çalışayım? eğer gidersem ap bırakma şansı var Ankara'da kalsam sıra gelecek mi net değil hangi duruma ve sürecin hangi kısmında kesinlikle gitmeliyim Ankara'da sıra gelmez veya gelir diyebilirim ?teşekkürler

A
      ArdaCan

Arkadaşlar Dosya taşıma için mail atacağım örnek bir maile beni etiketleyebilicek veya örnek mail atabilicek var mı acil ! 🐌

A
      ArdaCan

@ugursway hocam sağ üstte arama yerine bangkok yazdım sonuc bulunamadı diyor

A
      ArdaCan

hocam Merhaba yeşil pasaport veya schengen vizem yok Hongkonk veya Bangkokta gireceğim 13k sıralamam var ekim ayında mı dosya aktarımı yapmalıyım şimdi yapmamım bir yararı olur mu
      bangkok veya hongkonkta özel hangi belgeler isteniyor ve

sürec kaç gün sürüyor (dosya aktarımı ve bangkok mülakat )

sağlık raporu için randevu almam gerekir mi

ingilizcem fazla iyi değil bangkok konsolosluğundan tercüman çağırabilir miyim ?

türkiyeden çevirtmem gereken bilgiler hangileridir

A
      ArdaCan

@tugcebkdgl hocam merhaba bende hongkonk ile bangkok arasında kaldım ama hangisine taşımam gerektiğini kararlaştırmadım hongkonk veya taylanda taşıdığımda eu case numberim 13k orda kaç k olur nasıl bakabilirim, takip edebilirim bu seneyi ve önce ki seneyi tur fikri çok mantıklıymış hocam

A
      ArdaCan

@mehmet-yücel-söğüt hocam direkt bangkok taşımışsınız acaba orada oturum izni vs istiyor mu bende ona göre şimdi mail atacağım

A
      ArdaCan

@gucarslan Hocam ekim ayını bekleyip mi taşımak daha iyidir şuan mail atmak mı maddi olarak bir sıkıntım yok sadece işlemlerin kolay ve hızlı olmasını istiyorum case number 13 k nereye taşımalıyım sizce yesil pass ve schengen yok

A
      ArdaCan