Ben de demoralize oldum ama umarim yilbasindan sonra heyecanli bir bekleyise baslariz...
Erdi Gultekin
@Erdi Gultekin
Erdi Gultekin tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Sayılarla DV2026Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Erdi Gultekin tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@ATS16 neden bilmiyorum ama dv2026 sonucunda kazandigimizi gorunce o heyecanla bir seyleri yanlis yapmamak adina bir danisman arayisina girdik ve danisman kanada da yasadigimizi ogrenince keske ds260 i doldurmadan turist vizesi alsaydiniz ds 260 i doldurup gonderdikten sonra turist vizesi basvurusu yapamazsiniz demisti. Ona dayanarak soylemistim. Oyleyse ben suan B1/B2 turist vizesi basvurusu yapabiliyorum. Bu konuya yogunlasacagim. Tesekkur ederim.
-
@hasaanemree bildigim kadariyla aktif bir gocmenlik basvurusumuz oldugundan (DS260 formunu doldurdugumuz icin) suanda turist vizesine basvuramiyoruz.
-
Current aciklanacagi icin gecikmis olsa ya...
-
Ben de demoralize oldum ama umarim yilbasindan sonra heyecanli bir bekleyise baslariz...
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhaba. Kanada da gecici calisma izni ile calisiyorum. Interview Montreal de olacak. Dosya numaram biraz yuksek ama burada olmak avantaj getirir mi ? Daha once benzer bir durumu tecrube eden var mi acaba ? Not: Suan da abd vizem yok ama eger risksiz ve daha hizli olacaksa buradan kolay sekilde abd vizesi alip oraya gitmemi mi onerirsiniz ?
-
Merhaba
Kanadada gecici calisma izni ile calisirken bu yilki talihlilerden oldum. Dosya numaram biraz yuksek ama yapay zeka Montreal dan %90+ ihtimalle sira gelecegini soyluyor. Daha once kanada lokasyonundan surec baslatan oldu mu? Tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim. Not: gecerli Abd vizem yok ama buradan vize almak kolay oldugu icin dosya numarama sira gelmeyecekse vize almam daha mi mantikli olur acaba ? -
RE: TS2023 başvurusu ile çalışma izni onayıKanada içinde yayımlandı
Benim de benzer soruların cevabına ihtiyacım var

-
RE: Kanada 1 yıllık Open Work permit'i nasıl 3 yıla çevirebilirim? (TS2023)Kanada içinde yayımlandı
Merhaba,
Benim de benzer bir durumum var. Pasaportumun süresi 2 yıla yakın kaldığı için vizem o kadar basılıyor. (Pasaportu teslim ettim ancak daha elime ulaşmadı.)
Oraya gittiğimde 3 Ocağa kadar OWP ye başvuracağım ancak sonrasında süre uzatılmazsa ne yapabilirim. Fikri olan var mı acaba ?