• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. msg
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    M
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 2
    • Konu 0
    • İleti 4
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

msg

@msg

0
    İtibar
    13
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

msg Takip etme Takip Et

msg tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar,

DS-260’ta dosyayı yurtdışı konsolosluklardan birini seçerek doldurmak ile önce Ankara’dan seçip sonra taşımak arasındaki fark nedir tecrübesi olan birisi açıklayabilir mi? Sistem mi izin vermiyor yoksa biz KCC tarafından oraya dosyamızın taşındığına emin olmak mı istiyoruz?

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      M
      msg

@gucarslan aos ile devam edildiği takdirde sıra numaramın current olduktan sonra statü değişikliğine yetişemeyebileceği hususunda endişeye kapıldım forumdaki iletileri okuduktan sonra. acaba bir konsolosluğa taşıyarak dosyamı şansımı arttırmalı mıyım diye düşündüm.

M
      msg

Merhabalar,

DV2026 talihlisiyim CN ise 20,XXX. Şu an çalışma vizesi ile Amerika'da bulunuyorum. Başvuruyu da Amerika'da yaptığım için şu an sistemde Kentucy'de gözüküyor post. Henüz DS 260'ı doldurmadım. Kanada vizem var, rahat bir şekilde Schengen alabileceğimi düşünüyorum Bükreş'te akrabalarım var. Süreci nasıl takip etmeliyim? Ayrıca DS260 doldururken konsolosluk olarak neresi işaretlemeliyim?

M
      msg

Merhabalar, DV2026 talihlisiyim CN ise 20XXX. Mevcutta Amerika'da çalışma vizesi ile bulunuyorum ayrıca Kanada vizem de mevcut. Amerika içerisinde başvurduğum için post yerim Kentucky gözüküyor. Konsolosluk seçimi için Kentucy seçip sonradan dosya taşımak için mail mi atmalıyım yoksa DS260 doldururken başka bir konsolosluk mu seçmeliyim? Ayrıca Bükreşte akrabalarım var rahatça Schengen alabileceğimi düşünüyorum. Bükreşteki konsolosluk iyi bir seçim olur mu?

M
      msg