Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐

Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@tugcebkdgl bu başlığın 3. iletisini okuyun lütfen.

• Herkese hayırlı olsun. Forumdaki ilgili konuları mutlaka dikkatlice okuyun. Stres yapmayın. Programlı hareket edin. İlk mesajda belirtilenler önemli ve yılların tecrübesiyle hazırlanmış dökümanlar.
    Kolay gelsin..

• @yusuf-beyazkaya tebrikler. Bu başlığın ilk iki mesajını okursanız burda sorduğunuz hiç bir soruyu mazur görmezler. Sürecinizde başarılar dilerim.

• @BERKE-Güngöroğlu tebrikler. googleda küçük bir arama ile yeşil kart forumu takip eden birden fazla danışman bulup sürecinizi içinden çıkılmaz bir hale sokabilirsiniz. Bence siz yine de yeşil kart forumdan ayrılmayın. Bu süreci yeşil kart forum ile başarıyla neticenlendirebilirsiniz. Sürecinizde başarılar.

• @yusuf-beyazkaya ankara konsoloslugunun pandemiden sonra her gecen yil performansi düstü, 10k ve üstü cnlere sira gelme ihtimali %1 bile degil maalesef, bundan dolayi benim numaram 53xx olmasina ragmen dosyami tasidim. Dosyanizi tasimazsaniz hakkinizi büyük ihtimal ile kaybedeceksiniz. Schengen/yesilpasaport sahibiyseniz viyana, degil isenize hong kong a tasimanizi öneririm. Süreciniz ekimde baslayacak arastirma icin bol bol vaktiniz var. Kolay gelsin.

• Arkadaşlar hepinize merhabalar, ben 7 senedir başvuruyorum çikmadı (son iki sene kız arkadaşımla), ama bu sene kardeşime çıktı, ben 2 sene önce work and travel ile gitmiştim. Kardeşimin case numarası 20 binlerde ve ikimizin de yeşil pasaportu hakkı var (kardeşimin 3. başvurusu) dosyamızı viyanaya taşımak isytiyoruz. Şuanda kendisinin bordo pasaportu var onunla ds-260 formunu doldurmalı mıyız sizce yoksa yeşil pasaportun gelmesini mi bekleyelim? Bu süre bir hafta alır diye düşünüyorum ve ds-260 formunu çok erken doldurmak istiyorum cn 20 binlerde olduğu için. Yardımcı olabilecek yerlere yönlendirirseniz çok mutlu olurum umarım, hepinize en yakın zamanda çıkar ve mutlu olursunuz.

• Herkese merhaba ilk başvuruda kazandım. Herkese şimdiden hayırlı olması dileğimle...

• ⭐⭐⭐⭐

@şanslıbiremir

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

Kardeşiniz veya siz bu konu basliginin ilk üç iletisini tüm detayları ile okumanızı tavsiye ederim. Bol şans

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 
  • ⭐⭐⭐⭐

@şanslıbiremir Kardeşinizi tebrik ederim. Ds-260 formunu pasaport bilgisi olmadan da hemen doldurabilirsiniz (bu başlığın 3.iletisini okuyun). Eğer vizeyi bordo pasaporta bastıracaksanız forma bordo pasaport bilgilerini girin. Yeşil pasaport sadece Viyana'ya gitmek için kullanılır.

• Öncelikle teşekkür ederim cevaplarınız için, bu başlığın 3.iletisini okudum, ancak pasaportun suresi Kasımın sonu 2025'e kadar var, mevcut ds 260 formunu onun bilgileri ile doldurmak, randevu aldiktan sonra eski+yeni ile gitmek ve veya yenisiyle degistirsek de olur diye anladim. Dogru mudur?

• @şanslıbiremir Evet doğru anlamışsınız. ikisi de uygundur ama bana kalırsa yeni pasaport çıkartıp öyle doldurun derim sonuçta 1 hafta içinde gelir pasaport

• 26XXX olunca case numaber mecbur dosyayı taşıyacaz ben şu deneyimleri baştan sona bir okuyayım en iyisi boş durmayalım.

• merhaba arkadalar case number 5XXX tam sınırda gibi, ankara da şansımızı deneyelim mi ?

• ⭐⭐⭐⭐

@kucurizm, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

merhaba arkadalar case number 5XXX tam sınırda gibi, ankara da şansımızı deneyelim mi ?

Tebrikler.
    Öncelikle imzanızı düzenleyin.
    Sonra da excel tablosuna https://bit.ly/3Z0FcN0 bilgilerinizi girin lütfen.

• ⭐⭐⭐⭐

@kucurizm

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

Bu konu basliginin ilk üç iletisini çok dikkatli okuduktan sonra, istenilen bilgileri sakince toplayıp en az hata ile DS260 formunu doldurmanız bekleniyor sizden. Formu doldurduktan süreci en iyi takip edebileceğiniz excel dosyaya bilgilerinizi girmeniz forum kullanıcıları ve sizin için en doğrusu olacak. Bol şans 🍀

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   crazycells crazycells 

• Case numaram 12 binlerde dosyayı taşımam gerekiyor sanırım. Nereye taşısam şansım yüksek olur (Yeşil pasaportum var Avrupa'da olabilir). Taşımak için de mail atmak yerine DS-260 formunu doldururken direkt oradaki mülakata gireceğim yeri Ankara yerine farklı bir Ülke ve Şehirle değiştirerek yapsam oluyor mu?

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Serapp Serapp 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Serapp Serapp 

• @rezanclz dosya taşıma işlemi nasıl yapılıyor? Ds 260 forumu doldurduktan sonra mı önce mi? Detaylar hakkında hiç bilgim yok. Birde ds260 forum doldururken pasaport olması şart mı?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

130

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |