DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@BERKE-Güngöroğlu YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532
Öncelikle hayırlı olsun, danışmanla ya da herhangi bir avukatla çalışmanıza gerek yok. ilk fırsatta ds-260 formunu doldurun, dosya taşıma detayları için bu başlığın 3.iletisini okuyun anlamadığınız konuları tekrar bu başlıkta sorabilirsiniz.
-
@BERKE-Güngöroğlu selamlar öncelikle hayırlı olsun, danışman önermiyoruz tek yapmanız gereken formu detaylı takip etmeniz
-
@BERKE-Güngöroğlu evet. hemen bir göçmenlik avukatı bulup 10.000$ verip sürecinizi onunla devam ettirin.
sürecinizde bol şans. -
YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532
Bu forumu takip etmeniz, işini bilmez danışman adı altında çalışan kişilerin paranizi alarak sürecinizi tehlikeye atabilecegini unutmayın, tercih sizin. Bu forumda, bu ve diğer konu başlıklarında ihtiyacınız olan tüm bilgiler var.
-
@rezanclz çok teşekkürler
-
Merhaba, esim cekilis talihlisi oldu. Burada yerimizi alalim bizde
-
Bu ileti silindi! -
@yusuf-beyazkaya öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
-
Herkese selam bana çıkmadı ama kardeşime ilk başvurusunda çıktı.
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@tugcebkdgl bu başlığın 3. iletisini okuyun lütfen.
-
Herkese hayırlı olsun. Forumdaki ilgili konuları mutlaka dikkatlice okuyun. Stres yapmayın. Programlı hareket edin. İlk mesajda belirtilenler önemli ve yılların tecrübesiyle hazırlanmış dökümanlar.
Kolay gelsin.. -
@yusuf-beyazkaya tebrikler. Bu başlığın ilk iki mesajını okursanız burda sorduğunuz hiç bir soruyu mazur görmezler. Sürecinizde başarılar dilerim.
-
@BERKE-Güngöroğlu tebrikler. googleda küçük bir arama ile yeşil kart forumu takip eden birden fazla danışman bulup sürecinizi içinden çıkılmaz bir hale sokabilirsiniz. Bence siz yine de yeşil kart forumdan ayrılmayın. Bu süreci yeşil kart forum ile başarıyla neticenlendirebilirsiniz. Sürecinizde başarılar.
-
@yusuf-beyazkaya ankara konsoloslugunun pandemiden sonra her gecen yil performansi düstü, 10k ve üstü cnlere sira gelme ihtimali %1 bile degil maalesef, bundan dolayi benim numaram 53xx olmasina ragmen dosyami tasidim. Dosyanizi tasimazsaniz hakkinizi büyük ihtimal ile kaybedeceksiniz. Schengen/yesilpasaport sahibiyseniz viyana, degil isenize hong kong a tasimanizi öneririm. Süreciniz ekimde baslayacak arastirma icin bol bol vaktiniz var. Kolay gelsin.
-
Arkadaşlar hepinize merhabalar, ben 7 senedir başvuruyorum çikmadı (son iki sene kız arkadaşımla), ama bu sene kardeşime çıktı, ben 2 sene önce work and travel ile gitmiştim. Kardeşimin case numarası 20 binlerde ve ikimizin de yeşil pasaportu hakkı var (kardeşimin 3. başvurusu) dosyamızı viyanaya taşımak isytiyoruz. Şuanda kendisinin bordo pasaportu var onunla ds-260 formunu doldurmalı mıyız sizce yoksa yeşil pasaportun gelmesini mi bekleyelim? Bu süre bir hafta alır diye düşünüyorum ve ds-260 formunu çok erken doldurmak istiyorum cn 20 binlerde olduğu için. Yardımcı olabilecek yerlere yönlendirirseniz çok mutlu olurum umarım, hepinize en yakın zamanda çıkar ve mutlu olursunuz.
-
Herkese merhaba ilk başvuruda kazandım. Herkese şimdiden hayırlı olması dileğimle...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
53
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum