Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @dileko gerçekten Türkiye' de 19000 ve 20000lerde kaç kişi var ki hala mülakat ayarlayamadılar? binlerce kişi değil sonuçta. 22000 olup bankonkların mülakatı var bizim yok aklım almıyor.

• @goe Aynen akıl alır gibi değil, saçma sapan işler, demek ki görüşebiliyor, o zaman dağıtsın kendine başvuranlara da mülakat, bu durumu kabul etmekten de başka seçenek yok gibi

• Merhaba,2026 tı green card pause sinin kalkma durumu var mı ya

• @dileko, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@goe Aynen akıl alır gibi değil, saçma sapan işler, demek ki görüşebiliyor, o zaman dağıtsın kendine başvuranlara da mülakat, bu durumu kabul etmekten de başka seçenek yok gibi

Kardeşimde aynı durumda. 193... lerde halen gelmedi normal şartlarda bu ay geleceğini düşünüyordum en son bizde sistemin açığını kullanacağınız sanırım. Zaten Tarihte olmamış şeyler oluyor çocuğun hayatındaki herşey olumsuzken bir bu olumlu gelişme dedik onda da pause çıktı.

Bilen arkadaşlara da bir sorum olacaktı. Örneğin Viyana'ya şua taşıdım. Viyana'ya mail attığımda taşıdığımı ve numaramı belirtip mülakat tarihi istediğimde acaba dönüş yapılıyor mu yoksa ayda 2 kez falan mı mülakat dagıtılıyor? bilginiz mevcut mudur? Bilen arkadaşlarda cevaplayabilirse sevinirim.

• ⭐⭐⭐⭐

@Aysima-Kürkçü, içinde söyledi: DV2026 Mülakat Deneyimleri

@Serapp hanım merhaba bizim hikayemiz de biraz benzer ancak ustravel docsta ''Başvurunuzdaki bakmakla yükümlü olduğunuz kişilerin sayısı, Dava Numaranızla ilişkilendirilen başvuru sahiplerinin sayısıyla eşleşmiyor'' hatası alıyoruz,en başta bakmakla yükümlü olduğun kişi ekleye basarak kendimi eklemeye çalıştım ve bu hatayı aldım sonra kendime de profil oluşturup uıd numarasıyla ekledim yine aynı hatayı aldım,bu problemi nasıl aşıp barkodlu belge alabiliriz?mülakatımız 3 haziranda
    (eşim asıl talihli ve mülakat tarihi geldikten sonra evlendik,ankaraya attığımız mailler sonucu ds260 formu açıldı ve beni ekledik,ayrı ayrı confirmation numaralarımız var)
    teşekkür ederim

Eşiniz asıl talihli olduğundan ustraveldocs'a sizin eklenemeyişiniz sorun olmaz. Bunu mülakatta belirtirsiniz. Kolay gelsin.

Not: Sorunuzu mülakat deneyimleri başlığı altında ilettiğinizi fark ettim ancak konunun dağılmaması ve düzen açısından cevabımı buradan paylaştım. Benzer sorular için bu başlığı kullanabilirsek çok iyi olur, anlayışınız için teşekkürler😊

• ⭐⭐⭐⭐

@Tuna-Dora, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp çok teşekkürler iyi dilekleriniz için. Evet doldurmuştuk. Şimdi formlarımızı açtırıp, eklememiz gerekiyordu değil mi?

Evet formlarınızı açtırıp çocuk bilgilerini ekleyin.

• @Wolufu Merhabalar, şu an dosya taşıma imkanı yok ki, taşıyamazsınız maalesef, umarım kardeşiniz için herşey iyi olur, şansa hepimizin ihtiyacı var belki kalan son iki bültende görüşme alırız

• CAEC durumuna bakinca refused yaziyor. Bu normal mi? AP dosyalarida refuse olarak mi gozukuyor?

00c295c8-cdb6-40d6-9232-16a555478bd3-image.png

• @Wolufu
    Merhaba, sistem acigindan kastiniz, baska bir konsolosluga dosya transfer etmek ise, su an guncel olarak dosya tasima islemi icin ya vatandasliginiz ya da ilgili ulkede oturum izniniz olmasi gerekmektedir. Bu sartlari karsilayamiyorsaniz, dosyanizi transfer edemezsiniz.

• Merhabalar ben zamaninda dosyami varsovaya tasimistim. Numaram 20.9XX ve Temmuz itibariyle aktif oldu ama henuz mail almadim. Sizce Ankaraya tasimali miyim? Her turlu fikir ve yorumlariniz benim icin degerli.

• @Wolufu merhaba, ilk kazandığınız sayfaya bakabilirmisiniz orada sayfanın en altında mülakata gireceğiniz yer adınız ve tarih yazıyor sizdede bu bilgiler var ise mülakat tarihiniz belli olmuş olabilir ama mail ya gözden kaçmıştır yada yogunluktan gelmemiş olabilir. bende mail gelmeden önce o sayfada gördüm mülakat bilgilerimi. aşagıdaki sayfadan bakın lütfen.
    https://dvprogram.state.gov/ESC/CheckStatus.aspx

• @dileko, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Wolufu Merhabalar, şu an dosya taşıma imkanı yok ki, taşıyamazsınız maalesef, umarım kardeşiniz için herşey iyi olur, şansa hepimizin ihtiyacı var belki kalan son iki bültende görüşme alırız

Umarım öncelikle pausenin kalkması ve bu sıranın 30 binlere kadar hızla yükselmesi temennisinde bulunuyorum. hepiniz için en iyisi olur.

@sbsevinc, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Wolufu merhaba, ilk kazandığınız sayfaya bakabilirmisiniz orada sayfanın en altında mülakata gireceğiniz yer adınız ve tarih yazıyor sizdede bu bilgiler var ise mülakat tarihiniz belli olmuş olabilir ama mail ya gözden kaçmıştır yada yogunluktan gelmemiş olabilir. bende mail gelmeden önce o sayfada gördüm mülakat bilgilerimi. aşagıdaki sayfadan bakın lütfen.
    https://dvprogram.state.gov/ESC/CheckStatus.aspx

dediğiniz yeri ve diğer kısmı aralıklarla kontrol ediyoruz. Yanıtlaarınız içinde teşekkür ederim arkadaşlar.

• Arkadaşlar herkese merhaba,

Ben de az önce mülakattan çıktım ve sizleri bilgilendirmek istedim.

Benden pasaport, iki adet fotoğraf, diploma aslı ve fotokopisi, banka hesap dökümü ve sağlık raporu istediler. Belgeleri teslim ettikten sonra görüşme için tekrar sıra numaramın yanmasını bekledim.

Mülakat sırasında daha önce başka bir ülkede yaşayıp yaşamadığım soruldu. Ben daha önce Amerika’da bulunduğum için orada ne amaçla bulunduğumu da sordular. Bunun dışında çok fazla soru yöneltilmedi.

Sağlık raporum henüz hazır olmadığı için bunu eksik evrak olarak not aldılar. Ayrıca DV vizelerindeki mevcut duraklama (pause) nedeniyle süreci beklemem gerektiği söylendi.

Umarım bekleyen herkes için süreç olumlu sonuçlanır. Herkese bol şans diliyorum.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

sağlık raporu olmadan mülakata girenler hakkında..

arkadaşlar merhaba,

yasakların başladığı ilk gün; vize basılmayacağı için ve sağlık raporunun süresinin dolacağı için tekrar almaları gerekeceği sebebiyle mülakata gideceklerin sağlık muayenesi olmadan mülakat gitmeleri konusunda bir öneri vermiştim hatırlarsanız.

mali yılın bitmesine, 6 aydan az bir süre kaldı biliyorsunuz.
    yasakların kalkıp kalkmayacağı konusunda bir yorum yapamam ancak; olur da kalkarsa mülakat girenlere vize basımının başlayacağını öngörüyoruz.
    böyle bir durumda, sağlık raporu alınması / yenilenmesi gerekeceği için;

maddi imkanı ve seyahat durumu uygun olanların, olası bir yığılmada boş sağlık muayenesi randevu bulamaması ihtimaline karşı;

• mülakata sağlık muayenesi olmadan giden
    • haziran ve temmuz'da mülakatı olan ve sonraki aylarda mülakat alacakların

şimdiden ve mülakat tarihi aldıktan sonra sağlık muayenesi işlemlerini tamamlamasının sağlıklı olacağını düşünüyorum.

biliyorum, maddi olarak sizi zorlayacak ve yasaklar kalkmazsa boşa gidecek ama; olumlu bir haber sonrası unganlar'da boş randevu bulamamak daha büyük bir sorun teşkil edebilir.
    bu yüzden lütfen imkanı olanlar, son günlere bırakmadan sağlık muayenesi süreçlerini tamamlasın.

herkese bol şans diliyorum.

• @Gizem-Güler tebrikler yolunuz açık olsun en yakın zamandan vizeniz basılması dileğiyle🙏🏻🤚🏻

• @gucarslan bıraktığımız yerdesiniz Uğur Bey 🙏🏻🤚🏻durmadan yardımlara devam ediyorsunuz Amerika’da devam ediyorsak sayenizde teşekkürler herşey için tekrardan 🤚🏻

• @Gizem-Güler Öncelikle hayırlı olsun, olumlu olanları gördükçe kendim almış gibi seviniyorum. Numaranız 18bin olmasına rağmen mülakatın gecikmesi sanırım d260 gönderiminiz geç olmuş ondan mı diye düşündüm ? acaba bugün kaç binler girmeye devam ediyor...

• @gucarslan selamlar, 16 agustosta saglik suresi doluyor mulakatim oldu 221g bekliyorum ankarada sizce yenilemeli miyim ? Ancak unganlarda cok ileri tarihli randevu acmiyor, bu baglamda sizce agustos ayinda mi karar vermek mantikli eger o zamana kadar paused kalkip vize basilmaz ise ? Saygilar.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@excan açıkçası yerinizde olsam riske atmaz yenilerdim ama elbette karar sizin.
    maddi olarak ciddi yük oluyor sağlık raporu, bu yüzden temmuz sonuna doğru bir randevu ile yapmanız sağlıklı olur kanaatindeyim.

• @Umur-Kumrulu Mülakat almadıysanız bence taşımayın, mülakat aldıktan sonra isterseniz taşıyın ozman mülakat planlama ihtimalleri şuan görünen senaryoda daha yüksek

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

118

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |