@bkaraca Bilgi icin tesekkurler! Ben de Varsovadan mail bekliyorum bakalim, umarim artik hizlica dagitirlar
Umur Kumrulu tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Umur Kumrulu tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@bkaraca Bilgi icin tesekkurler! Ben de Varsovadan mail bekliyorum bakalim, umarim artik hizlica dagitirlar
-
Merhabalar davalardan bu forum sayesinde haberim oldu oncelikle onun icin tesekkur ederim. Ben de davalardan birine katilmak istiyorum ama nasil bir yol izlemeliyim? Bunun icin bir hukuk firmasi mi tutmak gerekir yoksa online sekilde basvurabilir miyim? Bilgisi olan var midir?
Hepimizin vize almasi dilekleriyle
-
@tubazorlu Tesekkurler
CN: 2025EU00021XXX
DS-260 Gonderimi: 12/05/2025
Mülakat Yeri: Varsova
Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
Vize Mulakati: gg/gg/yyyy
Vize Onayi: gg/aa/yyyy
Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
ABD Ilk Giris: gg/aa/yyyy -
Merhabalar ben zamaninda dosyami varsovaya tasimistim. Numaram 20.9XX ve Temmuz itibariyle aktif oldu ama henuz mail almadim. Sizce Ankaraya tasimali miyim? Her turlu fikir ve yorumlariniz benim icin degerli.