@gucarslan merhaba,asıl talihli eşim,ben de kendimi ds260 formuna ekletmek istiyorum,visa navigatör sitesinde diversity visa seçiyorum sonra add family members to a case seçeneğini seçiyorum, bana bu sorunun navigator tarafından kapsanmadığını [email protected] a mail atmam gerektiğini söylüyor,benim kaçırdığım başka bir soru formu mu var?
Aysima Kürkçü
@Aysima Kürkçü
Aysima Kürkçü tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Aysima Kürkçü tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Serapp hanım merhaba bizim hikayemiz de biraz benzer ancak ustravel docsta ''Başvurunuzdaki bakmakla yükümlü olduğunuz kişilerin sayısı, Dava Numaranızla ilişkilendirilen başvuru sahiplerinin sayısıyla eşleşmiyor'' hatası alıyoruz,en başta bakmakla yükümlü olduğun kişi ekleye basarak kendimi eklemeye çalıştım ve bu hatayı aldım sonra kendime de profil oluşturup uıd numarasıyla ekledim yine aynı hatayı aldım,bu problemi nasıl aşıp barkodlu belge alabiliriz?mülakatımız 3 haziranda
(eşim asıl talihli ve mülakat tarihi geldikten sonra evlendik,ankaraya attığımız mailler sonucu ds260 formu açıldı ve beni ekledik,ayrı ayrı confirmation numaralarımız var)
teşekkür ederim -
@gucarslan merhaba,asıl talihli eşim,ben de kendimi ds260 formuna ekletmek istiyorum,visa navigatör sitesinde diversity visa seçiyorum sonra add family members to a case seçeneğini seçiyorum, bana bu sorunun navigator tarafından kapsanmadığını [email protected] a mail atmam gerektiğini söylüyor,benim kaçırdığım başka bir soru formu mu var?
-
@sinemmurat39 merhaba,
hak sahibinin eşi ds260 a dahil edilmeden nasıl UStravel doc tan register yapıp barkodlu belge alabildiniz? -
merhaba,eşimin mülakat tarihi 3 haziran ve 14 mayısta evlendik, [email protected] ve KCC ye a mail attık M33 - UNLOCK CASE başlığıyla,1.sorum:ds260 açıldığı zaman kızlık soyadım olan pasaportu girebilir miyim?mülakata kızlık soy adım olan kimlik ve pasaportla gitsem sorun olur mu?2.sorum:unganlardan sağlık raporu randevusu almak için ds260 formumun olması gerekiyor anladığım kadarıyla ama unganlardan en geç bu 4 gün içerisinde randevu almam gerekiyor sanırım çünkü randevunun onaylanması 4 iş günü diye bir bilgi yazıyor sitesinde,ds260 formum olmadan eşimin randevusuna evlilik cüzdanımla gitsem olur mu?
-
merhaba,eşimin mülakat tarihi 3 haziran ve 14 mayısta evlendik, [email protected] ve KCC ye a mail attık M33 - UNLOCK CASE başlığıyla,1.sorum:ds260 açıldığı zaman kızlık soyadım olan pasaportu girebilir miyim?mülakata kızlık soy adım olan kimlik ve pasaportla gitsem sorun olur mu?2.sorum:unganlardan sağlık raporu randevusu almak için ds260 formumun olması gerekiyor anladığım kadarıyla ama unganlardan en geç bu 4 gün içerisinde randevu almam gerekiyor sanırım çünkü randevunun onaylanması 4 iş günü diye bir bilgi yazıyor sitesinde,ds260 formum olmadan eşimin randevusuna evlilik cüzdanımla gitsem olur mu?sağlık raporu almadan giden insanlar da gördüm,eşimin ds 260 formuna kendimi eklediğim haliyle ve kızlık soyadımın olduğu kimliğim ve pasaportumla gitsem olur mu?
-
liseden mezun oldum ancak henüz üniversiteden mezun olmadım,ds260 formunu doldururken highest level of education completed kısmına devam eden üniversitemi eklemeli miyim? Sadece lise olarak mı kalmalı yoksa devam eden üniyi ekleyeceksem date of attendance to kısmına ne yazmalıyım ?
-
Merhaba,sevgilim dv2026 talihlisi ancak henüz bir türlü formu dolduramadık. Biz intörn doktoruz da meslek kısmına denklik isteyen mesleğimizi seçersek denklik için gerekli belgeleri isterler mi ?Başka meslek girsek tıp okuduğumuzu belgeleyeciğimiz için saçma mı olur ? Şu anda TUS a çalışıyoruz ve USMLE planımız yok. İlgili başlığı bulamadım.Yardımcı olursanız çok seviniriz
-
Merhaba,sevgilim dv2026 talihlisi ancak henüz bir türlü formu dolduramadık. Biz intörn doktoruz da meslek kısmına denklik isteyen mesleğimizi seçersek denklik için gerekli belgeleri isterler mi ?Başka meslek girsek tıp okuduğumuzu belgeleyeciğimiz için saçma mı olur ? Şu anda TUS a çalışıyoruz ve USMLE planımız yok. İlgili başlığı bulamadım.Yardımcı olursanız çok seviniriz