@Sibel-Apaydın çok sevindim, sadece 50+ gurupta ben varım sanıyordum
️, hala umudumuzu kaybetmedik bizde varız bu platformda dimi ama
️
dileko tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Peyk74 Sormayın ne şansmış bizimki de, içinde bir sürü şanssızlık barındıran bir şans, sonu güzel olur inşallah
-
RE: Gocmen Vize ve 21 Yas Siniri ProblemiYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@Serapp Çok teşekkür ederim size, bu bilgi benim için çok önemliydi, şimdi bu konu ile ilgili neler yapabiliriz onu araştırıyorum , nasıl yollar izlenir hepsini okuyacağım, sevgiler saygılar bizden size
-
@goe Belki de geç göndermemin etkisi de olabilir ama excel tablosuna baktığımda mülakatı Ankara olan diğer arkadaşlarında almadığını görüyorum
-
@goe Temmuz ayında anlaşılan sadece dosyasını Ankara’ya taşıyanlarla görüşecek, çünkü kendisi mülakat dağıtmadı, önümüzde Ağustos ve Eylül kaldı, bakalım hayırlısı olsun inşallah
-
@goe Aynen akıl alır gibi değil, saçma sapan işler, demek ki görüşebiliyor, o zaman dağıtsın kendine başvuranlara da mülakat, bu durumu kabul etmekten de başka seçenek yok gibi
-
@goe Ben de Ayşegül hanım’ın paylaşımına istinaden KCC ye mail attım, bana da aynı cevap geldi
-
@goe Merhabalar, maalesef gelen bir mail yok, bu ayın sonuna kadar mail gelirse artık bizdedir sıra die düşünüyorum, yok gelmezse son bir şansımız kaldı demektir, green card sürecinin en stresli aşaması burası herhalde, mail geldi mi gelecek mi
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Merhabalar, bir sorum var arkadaşlar, talihli benim dosyama eşimi ve iki kızımıda ilave etmiştim, eşimin sağlık sorunları var, o gelmek istemiyor bu şekilde, şimdi ne yapmam gerekecek, dosya güncellemesini şimdi mi yapmam gerekecek yoksa eğer mülakat gelirse o zaman mı söylemem çıkarmam gerekecek dosyadan
dileko tarafından gönderilen son iletiler
-
@Peyk74 Sormayın ne şansmış bizimki de, içinde bir sürü şanssızlık barındıran bir şans, sonu güzel olur inşallah
-
@goe Tüm talihliler foruma üye değil ama bilmiyoruz ki diğerleri hangi aşamada ne kadar görüşmeyen var
-
@goe Merhabalar, maalesef gelen bir mail yok, bu ayın sonuna kadar mail gelirse artık bizdedir sıra die düşünüyorum, yok gelmezse son bir şansımız kaldı demektir, green card sürecinin en stresli aşaması burası herhalde, mail geldi mi gelecek mi
-
@goe Ben de Ayşegül hanım’ın paylaşımına istinaden KCC ye mail attım, bana da aynı cevap geldi
-
@Wolufu Merhabalar, şu an dosya taşıma imkanı yok ki, taşıyamazsınız maalesef, umarım kardeşiniz için herşey iyi olur, şansa hepimizin ihtiyacı var belki kalan son iki bültende görüşme alırız
-
@goe Aynen akıl alır gibi değil, saçma sapan işler, demek ki görüşebiliyor, o zaman dağıtsın kendine başvuranlara da mülakat, bu durumu kabul etmekten de başka seçenek yok gibi
-
@goe Temmuz ayında anlaşılan sadece dosyasını Ankara’ya taşıyanlarla görüşecek, çünkü kendisi mülakat dağıtmadı, önümüzde Ağustos ve Eylül kaldı, bakalım hayırlısı olsun inşallah
-
@goe Belki de geç göndermemin etkisi de olabilir ama excel tablosuna baktığımda mülakatı Ankara olan diğer arkadaşlarında almadığını görüyorum
-
@goe merhabalar, benim numaram 19xxx Ankara’dan hala mülakat maili gelmedi
-
Ankara neden dağıtmıyor mülakat acaba, haftaya da bayram nedeniyle kapalıdır zaten gelmez die düşünüyorum,nolcak şimdi