Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
16.5k 786 517.1k 770

• Merhabalar ben zamaninda dosyami varsovaya tasimistim. Numaram 20.9XX ve Temmuz itibariyle aktif oldu ama henuz mail almadim. Sizce Ankaraya tasimali miyim? Her turlu fikir ve yorumlariniz benim icin degerli.

• @Wolufu merhaba, ilk kazandığınız sayfaya bakabilirmisiniz orada sayfanın en altında mülakata gireceğiniz yer adınız ve tarih yazıyor sizdede bu bilgiler var ise mülakat tarihiniz belli olmuş olabilir ama mail ya gözden kaçmıştır yada yogunluktan gelmemiş olabilir. bende mail gelmeden önce o sayfada gördüm mülakat bilgilerimi. aşagıdaki sayfadan bakın lütfen.
    https://dvprogram.state.gov/ESC/CheckStatus.aspx

• @dileko, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Wolufu Merhabalar, şu an dosya taşıma imkanı yok ki, taşıyamazsınız maalesef, umarım kardeşiniz için herşey iyi olur, şansa hepimizin ihtiyacı var belki kalan son iki bültende görüşme alırız

Umarım öncelikle pausenin kalkması ve bu sıranın 30 binlere kadar hızla yükselmesi temennisinde bulunuyorum. hepiniz için en iyisi olur.

@sbsevinc, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Wolufu merhaba, ilk kazandığınız sayfaya bakabilirmisiniz orada sayfanın en altında mülakata gireceğiniz yer adınız ve tarih yazıyor sizdede bu bilgiler var ise mülakat tarihiniz belli olmuş olabilir ama mail ya gözden kaçmıştır yada yogunluktan gelmemiş olabilir. bende mail gelmeden önce o sayfada gördüm mülakat bilgilerimi. aşagıdaki sayfadan bakın lütfen.
    https://dvprogram.state.gov/ESC/CheckStatus.aspx

dediğiniz yeri ve diğer kısmı aralıklarla kontrol ediyoruz. Yanıtlaarınız içinde teşekkür ederim arkadaşlar.

• Arkadaşlar herkese merhaba,

Ben de az önce mülakattan çıktım ve sizleri bilgilendirmek istedim.

Benden pasaport, iki adet fotoğraf, diploma aslı ve fotokopisi, banka hesap dökümü ve sağlık raporu istediler. Belgeleri teslim ettikten sonra görüşme için tekrar sıra numaramın yanmasını bekledim.

Mülakat sırasında daha önce başka bir ülkede yaşayıp yaşamadığım soruldu. Ben daha önce Amerika’da bulunduğum için orada ne amaçla bulunduğumu da sordular. Bunun dışında çok fazla soru yöneltilmedi.

Sağlık raporum henüz hazır olmadığı için bunu eksik evrak olarak not aldılar. Ayrıca DV vizelerindeki mevcut duraklama (pause) nedeniyle süreci beklemem gerektiği söylendi.

Umarım bekleyen herkes için süreç olumlu sonuçlanır. Herkese bol şans diliyorum.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

sağlık raporu olmadan mülakata girenler hakkında..

arkadaşlar merhaba,

yasakların başladığı ilk gün; vize basılmayacağı için ve sağlık raporunun süresinin dolacağı için tekrar almaları gerekeceği sebebiyle mülakata gideceklerin sağlık muayenesi olmadan mülakat gitmeleri konusunda bir öneri vermiştim hatırlarsanız.

mali yılın bitmesine, 6 aydan az bir süre kaldı biliyorsunuz.
    yasakların kalkıp kalkmayacağı konusunda bir yorum yapamam ancak; olur da kalkarsa mülakat girenlere vize basımının başlayacağını öngörüyoruz.
    böyle bir durumda, sağlık raporu alınması / yenilenmesi gerekeceği için;

maddi imkanı ve seyahat durumu uygun olanların, olası bir yığılmada boş sağlık muayenesi randevu bulamaması ihtimaline karşı;

• mülakata sağlık muayenesi olmadan giden
    • haziran ve temmuz'da mülakatı olan ve sonraki aylarda mülakat alacakların

şimdiden ve mülakat tarihi aldıktan sonra sağlık muayenesi işlemlerini tamamlamasının sağlıklı olacağını düşünüyorum.

biliyorum, maddi olarak sizi zorlayacak ve yasaklar kalkmazsa boşa gidecek ama; olumlu bir haber sonrası unganlar'da boş randevu bulamamak daha büyük bir sorun teşkil edebilir.
    bu yüzden lütfen imkanı olanlar, son günlere bırakmadan sağlık muayenesi süreçlerini tamamlasın.

herkese bol şans diliyorum.

• @Gizem-Güler tebrikler yolunuz açık olsun en yakın zamandan vizeniz basılması dileğiyle🙏🏻🤚🏻

• @gucarslan bıraktığımız yerdesiniz Uğur Bey 🙏🏻🤚🏻durmadan yardımlara devam ediyorsunuz Amerika’da devam ediyorsak sayenizde teşekkürler herşey için tekrardan 🤚🏻

• @Gizem-Güler Öncelikle hayırlı olsun, olumlu olanları gördükçe kendim almış gibi seviniyorum. Numaranız 18bin olmasına rağmen mülakatın gecikmesi sanırım d260 gönderiminiz geç olmuş ondan mı diye düşündüm ? acaba bugün kaç binler girmeye devam ediyor...

• @gucarslan selamlar, 16 agustosta saglik suresi doluyor mulakatim oldu 221g bekliyorum ankarada sizce yenilemeli miyim ? Ancak unganlarda cok ileri tarihli randevu acmiyor, bu baglamda sizce agustos ayinda mi karar vermek mantikli eger o zamana kadar paused kalkip vize basilmaz ise ? Saygilar.

• @excan açıkçası yerinizde olsam riske atmaz yenilerdim ama elbette karar sizin.
    maddi olarak ciddi yük oluyor sağlık raporu, bu yüzden temmuz sonuna doğru bir randevu ile yapmanız sağlıklı olur kanaatindeyim.

• @Umur-Kumrulu Mülakat almadıysanız bence taşımayın, mülakat aldıktan sonra isterseniz taşıyın ozman mülakat planlama ihtimalleri şuan görünen senaryoda daha yüksek

• @goe hocam bugun duyduguma gorehep 18 binler mulakata cagrilmis

• @gucarslan donusunuz icin tesekkurler, peki temmuz gibi randevu aldigimizda direk gidip tekrar yaptirabiliyormuyuz konsolosluktan bagimsiz veya haber vermeden unganlar yaparmi yani? Cunku henuz expried olmamis oluyor ve sonucu unganlar mi gonderir konsolosluga 1 zarf ile asi belgesi ve cd bizde idi biz zarf verdik konsolosluga ancak cd ile asi belgesi bizde duruyor.

• @Gizem-Güler keşke forum sakinleri excelle ve buraya düzenli güncelle yapsalar sizin gibi bizim de süreçle ilgili bilgimiz taze kalır. Mail bekle derken insan geriliyor. umarım Ankara işleri güzellikle ve hızla yürütür ne diyelim....

• ⭐⭐⭐⭐

@goe son günlerde pek okuyamıyorum yoğunluktan ancak iletinizi görünce hızlıca sormak istedim, KCC ye mülakatınızın planlanıp planlanmadığını sorduğunuz bir email gönderdiniz mi, mesela son 1 hafta içerisinde?
    Aynı sorum, numarası aktif olup hala email almamış ve bekleyen bütün talihlilere..

• @aysegul merhaba hayır göndermedim. Görderelim mi?Nasıl ilerleyelim Ayşagül Hanım?

• ⭐⭐⭐⭐

@goe Tabiki gönderin.

To : [email protected]

Dear KCC Officer,

I would like to ask whether my interview appointment has been scheduled.

Thank you for your time and assistance.

Best regards,

Name-Surname

Name-surname: ................ .................
    Case Number: 2026EU000xxx
    Date of Birth: Ay/Gün/Yıl

• @tubazorlu Tesekkurler

CN: 2025EU00021XXX
    DS-260 Gonderimi: 12/05/2025
    Mülakat Yeri: Varsova
    Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
    Vize Mulakati: gg/gg/yyyy
    Vize Onayi: gg/aa/yyyy
    Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
    ABD Ilk Giris: gg/aa/yyyy

• Gelen yanıt bu şekilde ? otomatik mail açıkcası anlam veremedim.
    The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email. This email address, [email protected] is for case-specific Diversity Visa inquires only. If you would like to check the status of your entry, please do so at dvprogram.state.gov/ESC. This website is the definitive means of determining whether or not you were selected for possible further processing. You must see a notice that is addressed to you by name as proof of selection to process further in the DV program.

For inquiries about specific cases, please ensure that you have included your case number, first and last name, and date of birth with your inquiry. If this information is not provided or is inaccurate, KCC will be unable to process your inquiry.

For other information and to view frequently asked questions, please visit the Department of State Website at travel.state.gov. Under the Visas section, select Diversity Visa (DV) Lottery Program and then select Instructions for the Diversity Visa lottery year you entered. The frequently asked questions can be found at the bottom of the instructions.

Due to an increase in emails, it may take longer than normal to receive a response. We are reading and responding to every email, so please do not send duplicate inquiries.

Thank you for contacting KCC.

KCCDV/Public Inquiry
    Kentucky Consular Center
    Phone: (606) 526-7500
    Email: [email protected]

Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.
    This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.

This email is UNCLASSIFIED.

• @goe
    Merhaba, otomatik donen mail bu. Bekledigimiz mail bu degil, bir kac gune gelir ins…

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

45

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k