Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 885.9k 953

• @akara evet adres geçerli çok teşekkür ederim. 🙏

• ⭐⭐⭐⭐

@bellebella, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar,
    İmzamı güncelledim.
    KCC dosyam Ankara'ya iletildiği icin DS-260 formumu açmadı. Gerekli bilgileri mülakata getirin diye email atmışlar. Fakat sürece eşimi eklemek herkes gibi benim için de çok önemli. Süreçle ilgili bilgisi olan arkadaşlardan destek talep ediyorum.
    En son ankara'ya email attım konuyla ilgili. Başka ne yapılabilir? Ds formuna eklemeden de eşim mülakata katılabilir mi?
    Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim

Hem eşiniz için Ds-260 formu doldurmalı hem de kendi formunuzda güncelleme yapmanız gerekiyor.
    Ankara'ya gönderdiğiniz maili tekrarlayın. Açık ve net bir şekilde durumunuzu belirtin. Mailinize CN bilginizi ve mülakat tarihini ekleyin.

• Arkadaşlar, hong konga gidiş biletimi tek yönlü alırsam herhangi bir sorun yaşar mıyım. Bu konuda deneyimi olan cevaplarsa sevinirim.

• @ari-luli Merhaba, kızlarım sınava girdiler, biz görüşmemizi viyanaya alıp yaptık geçen hafta, bundan sonrasında da hayırlı ve güzel olanları diliyorum hepimiz için.Sevgiler

• @Serapp Teşekkür ederim. KCC tarafından dosyam açılmadığı gibi Ankara tarafından da Emaillere dönüş yapılmıyor. Mülakatımıza da çok az zaman kaldı. Gerçekten sıkışmış durumdayız. Tekrar email göndereceğim olmadı arayacağım. Ds formu göndermemesine rağmen mülakata alınası gibi durum oluyor mu?

• Arkadaşlar merhaba e devletten çıkabilecek belgeler mesela vukuatlı nüfus kayıt örneği sgk hizmet dökümü sosyal güvenlik kaydı vs gibi belgeleri yeminli tercümanım bunları gidip kurumdan ıslak imzalı ve mühürlü bir şekilde çıkarmak daha garanti olduğunu söyledi sizce buna gerek var mı yoksa bu belgeleri e devletten çıkarıp sadece tercümesini yaptırsam yeterli midir ?

• @dogukan-altn HİÇ gerek yok zaten e devlettekı belgelerı hong kong kabul edıyor barkotlu oldugu ıcın

• @dogukan-altn ister telefonla taratin yada pdf atin tercumana cevirsin yeterli onlar o sekilde kendi imza kasesi olsun.
    Bu arada vukaatli nufus kayit ve ikametgah 1 ay gecerli belge veriyor 4 agustostan sonra cikartin onlari

• @Cansu-mer Teşekkürler

• @MEMET-0 Teşekkür ediyorum

• @vitruvius Geçen sene aynı döneme denk gelmişti mülakatım. Ben olabilecek en erken tarihte gidip kota tehlikesini göze almamıştım ve 10 güne yakın kalmıştım. Bence eylüle ertelemeyin, ama tabi siz bilirsiniz.

• İyi forumlar arkadaslar ds260 sayfasinin ciktisini almak icin giris yapmadan once boyle birsey cikti karsima dosya taramayla alakali bizlik birsey varmi acaba ?

image.jpeg

• @Cansu-mer Bende anlamadım bu ne anlama geliyor ama ben en başta ds 260 ı doldururken ds 260 onay sayfasını kendime mail atmıştım onu çıkardım

• @dogukan-altn https://youtu.be/QrMgIZKjY4w?si=pwH2IG5S3oDFzxzH

bu linkde videodan ilerleyin isterseniz .confirmation ve ds260 i print edin

• @bellebella, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp Teşekkür ederim. KCC tarafından dosyam açılmadığı gibi Ankara tarafından da Emaillere dönüş yapılmıyor. Mülakatımıza da çok az zaman kaldı. Gerçekten sıkışmış durumdayız. Tekrar email göndereceğim olmadı arayacağım. Ds formu göndermemesine rağmen mülakata alınası gibi durum oluyor mu?

Interview listte ismi olmayan katilamaz. Nasil mail attiniz bilmiyorum ama DS260'da gorunmeyenler konsolosluktan iceri giremez ve de green card alamaz. Bu nedenle tekrar mail atarak ilk doldurdugunuz DS260 da bekar gorundugunuzu ama evlendiginizi belirterek mulakata benimle katilabilmesi icin dosyanizin acilarak esinizi eklemek istediginiz net bir dil ile belirtmelisiniz. Aksi durumda Amerika'ya yerlestikten sonra surece baslarsaniz sanirim esinizi almaniz yillar suruyor.

• @nazlihande teşekkürler ben de öyle yaptım ama üç gün boyunca pasaport olmadan sakat bir durum olmaz mı başka bir ülkede?

• Arkadaşlar merhaba formül A doğum belgesi e devletten ingilizce çıkmıyor almanca fransızca çevirilmiş sadece sizde de öylemi mecbur onuda çevireceğiz

• Bence bir yanlış var tekrar kontrol edin biz aldık

• @dogukan-altn bir de önlü arkalı alınmaz ise resmi olmuyormuş filan gibi bir uyarı vardı öyle mi alacağız?

• @dogukan-altn Formül A belgesini dikkatli incelerseniz ilk sayfanın alt kısmında üstteki terimlerim diğer dillerde ne anlama geldiği belirtilmiş şekilde olduğunu göreceksiniz.
    Bu yüzden Formül A belgesi çok dillidir diyebiliriz.

Benzer Başlıklar

• 43 Oy
    7k İleti
    559k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • 17 Oy
    8k İleti
    916k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • 13 Oy
    57 İleti
    15k Bakış
    C
    @ONROZR merhaba 2025 talihlisiyim case no sizin gibi 27 binlerde randevu alirmiyim Ankara'dan cevabınız için teşekkür ederim şimdiden
  • 28 Oy
    3k İleti
    772k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel DV asamalari basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

31

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k