Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bu ileti silindi!

• @ollqher Ben 3 ayrı bankadan aldım, hepsi sorunsuz ingilizce hesap özeti verdi. Bence başka şubeye gidip sorun, bazen şubedeki görevlinin iş bilmezliği oluyor. Ya da Türkçe alırsanız tercüman ile İngilizceye çevirebilirsiniz. Ama bu çok masraflı olur, başka şubeyle çözebilirseniz daha iyi olur.

Hesabınızdaki para TL, Euro, Dolar vs. olabilir. Her ihtimale karşı bankadan o günün TL-Dolar-Euro kurunun çıktısını alıp imza-kaşe atmalarını isteyin.

Genellikle gördüğüm kadarıyla mülakatlarda özellikle Balance (bakiye) kısmına bakıyorlar. Bizde banka hesap özetinin sadece ilk sayfasını aldılar, bakiye kısmını kalemle işaretleyip verdiler içeriye.

• @ozgurs ya şimdide Türkiye seçmeme rağmen Azerbaycan olarak geçiyor sistem ve iki ismimi de yazmama rağmen birini almış, gerçekten yeni ve inanilmaz hatalı bu sistem ve bula bula bu sene bizi buldu. Submit yapıp ilerlemeye korkuyorum şuan kaydı bu şekil devam ettirip çıktısını belge belge yanimizda götürüp mülakatta izah etsek anlayışla karşılanır mı acaba çok kafam karıştı.

• Current olur olmaz https://ceac.state.gov/ceacstattracker/status.aspx sayfadan statüsü değişen var mı? benim hala nvc olarak görünüyor viyanaya hem kcc hem konsolosluktan taşıdığım halde.

• @vitruvius 2026 case nomu girince böyle bı vıze yok dıyor bu normalmıdır bılmıyorum affedın lütfen

• @MEMET-0 siz 2026sınız daha var size

• Merhaba. Biz Dv2025 talihlisiyiz ve bu konuda hiçbir fikrimiz yok. Bize mail iki üç gün önce geldi ve evrakları hazırlamaya koyulduk, muayene randevusu aldık. Daha sonra bu forumdan bahsetti bir kişi. Buraya girince dosya numaramızın çok düşük olduğunu ve mülakatta elenebileceğimiz ihtimalini gördük. Dosya numaramız 80xx ve mülakat 9 eylülde. Kontenjan dışı kalma ihtimalimiz çok mu yüksek? Forumda biraz dolaştım ama ilk kez green card ile alakadar olduğumuz için bilgilerin çoğuna aşina değilim. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Şimdiden çok teşekkürler.

• @vitruvius ondanmı hocam cok tesekkurler acemıyım affedın lutfen

• @vitruvius Mülakat planlanmışsa 'Ready' olarak güncellenmesi gerekiyor. Cumartesiye kadar bekleyin, çünkü veriler cumartesi günü güncelleniyor.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 

• @rasitcenngiz daha öncek maillerimde current olduğumu yazmıyordu şimdi de yapay zeka maili geldi ama currentsınız diyor

Thank you for your inquiry.

Your case number is now current for interview processing. If you are scheduled for an interview date, you will receive notification via email to check https://dvprogram.state.gov. If you need to make changes to your DS-260 you should contact the consular section where you will be interviewed, or bring the information about your changes to your interview appointment. Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application.

daha önce böyle bi cevap almamıştım

• Kcc banada aynı maili gönderdi mülakat alabilecek miyiz bekliyorum. Gerçekten sabır küpü olmak gerekiyor.
    @vitruvius

• Ayrıyetten viyanaya attıgım maile şöyle dönüş aldım

KCC did not schedule the interviews for September yet.
    Please be a bit more patient, you will be notified shortly.

• @Nacrumates ben iki bültendir currentım ama sanki yeni current olmuşum gibi mail aldım. Yine arada kaynarım diye açıkçası yazıp yazıp duruyorum kcc ye ve viyanaya bu sefer viyanaya atmadım mail neyse siz atmışsınız benim yerime 🙂 bekleyeceğiz. Değişim olursa haber verirseniz sevinirim.

• Tabiki haber veririm son bülten olduğu için biraz daha ağır işliyor sanırım süreç. İnşallah mülakat mailini alacağız.
    @vitruvius

• 17:00 den sonra mesaileri basliyor ama dun yazdigimiz maile hala donus olmadi kcc den .bugun mail atmayip dunku icin cevap beklicem yoksa yarin son gun bir mail daha atacagim 😕

• @Cansu-mer bana bugün 5 ten önce geldi cevap maili ki ben maili dün değil evelsi gün atmıştım nasıl oldu bilmiyorum.

• @vitruvius current oldugunuzla ilgili heralde , vize gorusme tarihi degil ?

• @cihansahin Merhabalar, dosya numaranız kaynaklı mülakatta elenme gibi bir ihtimaliniz yok, sanırım bazı şeyleri yanlış anlamışsınız. Avrupada en son 23000 nolu sayılara kadar aktif edildi, daha yüksek numaraların mülakat alma ihtimali kalmadı geçen senelerde çok daha yüksek numaralara ulaşmışken. Bu sebeple muhtemelen kontenjan dolmayacak gibi gözüküyor, bana göre kontenjan dışı kalma ihtimaliniz yok gibi bir şey ( bunun için sayılarla 2025 forum başlığını takip edebilirsiniz şu anki sayıları bilmeden konuşuyorum).

• @Cansu-mer Dün öğleden sonra kcc’ye attığım maile ben de henüz dönüş almadım. Yukarıda @Nacrumates ‘in viyanadan aldığı cevabe istinaden ben bir süre daha sabırla beklemede kalacağım 🙂

• Kcc bana bugün döndü 2 gün önce attıgım mail icin klasik yine numaranız aktif planlanıyor bekleyin diye. Bugün de viyanaya atmıstım gün icinde cevap maili gelmişti sabredin bekleyin biraz daha 🙂 sabırla bekliyoruz gelişmeleri birbirimizi her konusa haberdar etmek için uğraşacağız.
    @Ardando

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

124

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |