Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bu ileti silindi!

• @Serapp merhaba, listeye ekledim şimdi. Teşekkürler.

• Merhabalar,

Hongkongda mülakata girecek olup 21800 numara üstü mülakat tarihini öğrenebilen var mı acaba bize hala planlanıyor siye kcc mail atıyor

• Yeni randevu sistemi onay sayfasında konsolosluk randevu sayısı 1 görünüyor ama biz mulakata 3 kişi katılacagız bilgisi olan varmı ? Eş ve çocuk içinde mi kayıt yapılacak yoksa sadece asıl talıhlı mı ?

• ⭐⭐⭐⭐

@sencansinaygun, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp merhaba, listeye ekledim şimdi. Teşekkürler.

İmzanızı düzenlerken sildiniz galiba 🙂
    Aşağıdaki bölümü kopyalayın, profile gidin, profil düzenleyi seçip imza kutusuna bunu yapıştırın. Sonra da değişiklikleri kaydet'e basın.

CN: 2025EU21200
    DS-260 Gönderimi: 06/05/2024
    Mülakat Yeri: Viyana
    Saglık Muayenesi: gg/aa/yyyy
    Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
    Vize Onayı: gg/aa/yyyy
    Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
    ABD Ilk Giriş:

• Selamlar,dün dosyamı Tiran konsolosluğu kabul etmişti ama CEAC sayfasında Viyana'da gözükmekte hala. KCC sorduğumda onlarda Viyana'da olduğunu iletti. Bunun düzelmesi bir kaç günü bulur mu?

• @yalcin61, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Okan-Tuğ Bütün aşılarınız tam. Ayrı olarak gittiğiniz ülkede aşıya ücret ödememek ya da Türkiyede olmak isterseniz, aile hekiminize giderek, 4 lü karma aşı tetraxim ve influenza olacaksınız çünkü bunların antikoruna bakılmıyor. Antikor sonuçlarınızla ilgili e-nabızdan ingilizce olarak çıktısını alarak antikor testini yaptırdığınız hastanedeki doktordan imza ve kaşe isteyeceksiniz. Bunun yanında bahsettiğim iki aşıyı sağlık ocağında yaptırmak isterseniz aile hekiminizden aşı kayıtlarını ingilizce olarak çıktısını isteyebilirsiniz. Vermezse çıkarttığı belgeyi tercümana çevirteceksiniz

Merhaba. Benim yaptırdığım antikor testinin sonuçları e-nabızda eksik görünüyor. Doktordan aldığım sonuçlarda daha fazla ayrıntı var örneğin Rubella doktordan aldığım sonuçlarda pozitif ama e-nabızda görünmüyor. Ancak doktordan aldığım sonuçlar Türkçe. Şimdi bu sonuçları tercümana çevirtip götürsem kabul ederler mi?

• @Talha-Furkan @gucarslan hocam khk ile ihracımı ve soruşturma-kovuşturma evraklarımı ve durumumu konsolosluk yetkilisine tane tane anlattım. Notlar almaya başladı. Mülakat öncesinde ve sonrasında bir yerlere gitti geldi. Hukuk bürosuyla görüştüğünü düşünüyorum. Sonra AP kaldığımı bir kağıtta işaretleyip, pasaportlarımızı geri verdi. Ds-5535 formundan bahsetmedi ama 10-15 tane soru sorulacağını söyledi. Word formatında cevaplayıp hızlı bir şekilde göndermemi istedi. Şuan dosyam ready olarak görünüyor. Maili ne zaman göndereceklerini de bilmiyorum. Eğer standart DS-5535 formu ise ben şimdiden doldurmaya başlayayım onu.

• @Ahmet-Faruk-Özkan KCC Tarih belirten mail atarsa ona göre hareket edebilirsiniz hocam. Tarih konusunda KCC ne diyorsa odur. Bol şans.

• Merhabalar, sorum viyanada mülakata girenlere veya girecek olanlara. E-devlet üzerinden aldığınız belgelerin hangilerini yeminli tercüme ve noter tasdiki yaptırdınız. Gerek var mı?

• @MERVE-SARI merhaba bir şey soracağım mail geldikten kaç gün sonra randevuyu verdiler?

• ⭐⭐⭐

@kutayakdogan
    Viyana e devletten alınan evraklarda çeviri, apostil, noter tastiği istememektedir.

• ⭐⭐

@kayayca selamlar,

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

• ⭐⭐

@gunnesss merhabalar,

Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

• ⭐⭐

@bakarmisin100 selamlar,

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

• @Serapp, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@yalcin61, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar. Antikor testi sonuçlarını ingilizce bir şekilde e-nabız dan pdf olarak indirmemiz yeterli mi sağlık muayenesi için yoksa onu da mı tercüme ettirmemiz gerekiyor? TR de olacağım 3 aşı daha var onları da mı aynı şekil çıkartacağım? Bir sorum da Dr. Andersonun istediği Us adress, Hong kong adress ve Email adress belgelerini ne şekilde çıkartmalıyım? Yardımlarınız için teşekkürler 🙂

E-nabızdan ingilizce olarak çıkartmanız yeterli. Sadece antikor testi yaptırdığınız doktordan imza ve kaşe alın.

Size bu konuyla alakalı birkaç sorum olacak. Cevaplarsanız çok sevinirim.

1- Mart'ta yapılan antikor testin, Ağustos'ta mülakatta kabul ederler mi?
    2-Benim Şehir Hastanesi Enfeksiyon hastalıklarında yapılan antikor testi sonuçlarımın hepsi e-nabız'da görünmüyor. E-nabız'dan hiç belge almasam, sizin söylediğiniz gibi şehir hastanesindeki ilgili doktordan imza kaşe yaptırıp sonra da tercümesini yaptırsam kabul edilir mir?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

• Bu ileti silindi!

• @Serapp düzelttim düzelttim 🙂 listeye de 526. sıraya ekledim.

• ⭐⭐⭐⭐

@sencansinaygun, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp düzelttim düzelttim 🙂 listeye de 526. sıraya ekledim.

İmzanız görünmüyor. İletilerinizin altındaki imza, excel değil 🙂

• @onuru yaptım hocam bakayım deneme için gözükecek mi

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

115

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |