Peki e-devlet harici bir yerden başka bir şey almam gerekiyor mu? banka harici, üniversite diplomam zaten İngilizce.
kutayakdogan
@kutayakdogan
kutayakdogan tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhabalar, sorum viyanada mülakata girenlere veya girecek olanlara. E-devlet üzerinden aldığınız belgelerin hangilerini yeminli tercüme ve noter tasdiki yaptırdınız. Gerek var mı?
-
Merhabalar, numaram 15XXX'lerde olduğu için Viyanadan yakın zamanda mail geleceğini düşünüyorum. Şu anda Schengen vizemle ilgili bir gelişme olmadığı için mülakata yetişememe kaygısı taşıyorum. Dosyamı başka bir konsolosluğa taşıma şansım olabilir mi? Eğer mümkünse hangi konsolosluğa taşıyabilirim? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
-
@onuru
Merhabalar 15 bin üstü numaralar şu aktif mi? -
Merhabalar, dosyamı viyana konsolosluğuna taşımak için mail attım fakat adres istediler. Bende bir arkadaşımın viyanadaki ev adresini vermeyi düşünüyorum. Fakat gittiğim zaman o adreste kalmam gerekiyor mu?
-
Merhabalar, dosyamı Viyana'ya taşıtmak istiyorum fakat mülakat açısından daha garanti olabilmesi için dil okulunun bir faydası olabilir mi?
-
Merhabalar, DS260 formunu şu anki pasaport bilgilerimle doldurdum fakat pasaportumun süresi 14 temmuz 2026 da bitecek. Süresinden dolayı bir sıkıntı olur mu veya yeni 10 yıllık bir pasaport çıkartsam bunu bildirmem gerekiyor mu yoksa mülakata eski pasaportumu götürmem yeterli olur mu?
-
Merhabalar, öncelikle kazanan herkese tebrikler.
Benim sıram 15xxx sıralarında Ankaradan vize alabilmeme ihtimalim var mı?