Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @alparslan34 5xxx CN ile Ankara’ya güvenmeyip vizesini Hong Kong’a kadar gidip alan birinin bu kadar çabuk pes etmesine ve hazırlıksız olmasına takıldım ben sadece.
    Gerisi olabilir.

• @alparslan34 uber yapmak veya amazonda calismak istemiyorum dediniz ama orada ilk basta ne gibi bir is yapmayi umuyordunuz? Sonucta ne mezunusunuz bilmiyorum ama denklik vs almadan diplomaniz orada gecerli degil veya is tecrubesi referans vs yok zannediyorum ingilizceniz de cok ileri seviyede degildir. E sartlar boyleyken sifirdan baslamak gerekiyor, ilk baslarda gunu kurtaracaksiniz sonra baska islere gecersiniz yaptiginiz her isi basamak olarak kullanacaksiniz.

• Yakin Zamanda Vizesiz ulkelerden birine dosyasini tasiyabilen oldumu ? olduysa neresi ?

• @alparslan34 Hocam ABD'ye gidip 1.000 dolarla geçinebileceğini düşünen insana şaşarım ben. Taksitle araba, paylaşımlı oda, ehliyet masrafları vs derken en kötü haliyle 6 bin dolarla giriş yapmak lazım ki bunda bile sıkıntı yaşanabilir. Keşke dosya taşımaya para harcamak yerine dolar hesabınızda tutsaydınız. Bundan sonraki hayatınızın istediğiniz gibi olması dileğiyle.

• @mrcbyyrm, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@UVGT, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba. Bizim de mülakat tarihimiz belli oldu (26 Ağustos 2025). Dün KCC'ye attığımız epostaya yanıt bugün geldi. Ayın sonuna yapılan bu planlamayı, geç dosya taşıma talebimize bağlıyoruz. Herkese süreçte bol şans diliyoruz.

Merhabalar

Bizim de 20xxx Case Number ile KCC'ye mail attım cevap bekliyorum. Biz de eşimle Bangkok'a taşımıştık. Eğer randevu alabilirsek sizinle aynı tarihlere denk gelebiliriz hocam iletişimde olalım 🙂

Arkadaşlar aynı gün içinde KCC'den cevap geldi 19 Ağustos tarih verildi çok şükür. Gerlen mailde diyor ki: "
    You will receive a notification letter by e-mail with in the next 7-10 days." 2NL bu bahsettiği gelecek olan mail mi oluyor? Bir de;

" Within 3-5 days after receiving the letter you will be able to log into dvprogragram website to verify your appointment date." yazıyor. AIS kaydı bu bahsettiği işlem mi oluyor? buna dair pek bilgi bulamadım

• @aliaytac41 1000 doları olan ben değilim arkadaş öyle yazmış lütfen okuyarak cevap verin .

• @3rdcaptain

Hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza, bişey sormak istiyorum peki Tiran konsolosluğu mülakat için herhangi bir şart koşuyor mu acaba ? Oturum v.s gibi, biz 2026 olarak sürecimize Viyana konsolosluğu üzerinden Schengen stresi ile devam ediyoruz, sizin bu tecrübeniz bizlere de örnek olabilir diye ilgilyle takipteyiz, umuyorum başarıyla sonuçlanır süreciniz 🙏

• @Aslan-3 Teşekkür ederim, normal şartlarda oturum istiyorlar. Ben şu an için Viyana'dan mülakat tarihi aldığımı fakat schengen reddi aldığım için gidemeyeceğimi belirttim. Onlarda bu sebebime karşılık olumlu dönüş sağladılar. Hiç beklemiyordum fakat oldu kısmet öyleymiş. Size tavsiyem schengen almak şu an Türk vatandaşları için tamamen kumar oynamak. Bana soracak olursanız en başından KCC aracılığı ile Bangkok'a taşıyarak en doğru tercihi yapmış olursunuz. Viyana ve Bangkok için maliyet çıkarttığımda arada yok denilecek kadar az bir fark vardı. Şimdiden sürecinizde bol şanslar dilerim...

• @3rdcaptain

Çok teşekkür ederim bilgiler için, hayırlı şekilde sonuçlanır inşallah hepimizin süreçleri .Size de ayrıca bol şanslar diliyorum.

• KCC aracılığıyla dosya taşıma işlemi ne zaman sona eriyor acaba bilglisi plan pls ?

• @gulcaner mesaj atıp en azından tarih ögrenebilirsiniz ben mesaj atmıştım henuz 2 nl mail gelmedi. Kccden gelen mesaja gorede saglik randevumuzu ayarladik

• @Aslan-3 Case numaranız aktif olana kadar. Olduktan sonra artık taşımak istediğiniz konsoloslukla iletişime geçmeniz gerekiyor..

• @alparslan34 Hocam Türkiyede ne iş yapıyorsunuz merak ettim

• @MERVE-SARI teşekkür ederim bilgilendirme için

• Antikor testlerim bunlar doktar telefona mesaj gelir dedi ama gelemedi sanırım tüm sonuçlar burada yaptırmam gereken aşı veya eksik var mı bir de sağlık ocağına gidip aşı kartı mı alacağım
    Screenshot 2025-06-12 005457.png
    Screenshot 2025-06-12 005427.png

• Bu ileti silindi!

• @Okan-Tuğ Bütün aşılarınız tam. Ayrı olarak gittiğiniz ülkede aşıya ücret ödememek ya da Türkiyede olmak isterseniz, aile hekiminize giderek, 4 lü karma aşı tetraxim ve influenza olacaksınız çünkü bunların antikoruna bakılmıyor. Antikor sonuçlarınızla ilgili e-nabızdan ingilizce olarak çıktısını alarak antikor testini yaptırdığınız hastanedeki doktordan imza ve kaşe isteyeceksiniz. Bunun yanında bahsettiğim iki aşıyı sağlık ocağında yaptırmak isterseniz aile hekiminizden aşı kayıtlarını ingilizce olarak çıktısını isteyebilirsiniz. Vermezse çıkarttığı belgeyi tercümana çevirteceksiniz

• @3rdcaptain

Teşekkürler,

• @yalcin61 Çok teşekkür ederim hocam bilgilendiğiniz için.

• Selamlar. 7 temmuz mülakat günüm. Tercümanlarla ne zaman konuşmalıyım?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

132

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |