DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@ozankahilogullari aslında tam olarak bu iletiyi okumanızı gerektirir.
-
@gucarslan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@ozankahilogullari aslında tam olarak bu iletiyi okumanızı gerektirir.
Forumu okumayıp sürekli aynı soruyu soranlar yoruyor insanı. Sabrınıza hayranım ve izinizdeyim :)
-
Bangkok Sağlık Randevusu
Dosyasını Bangkok’a taşıyan veya taşıyacak olan arkadaşlar için mülakat tarihi aldıktan sonra yapmanız gereken hastane randevusu almak öncelikle çok tercih edilen bumrungad hospitalden aldım ben randevuyu
https://www.bumrungrad.com/en Siteye girip kendi mail adresimiz ile hesap açıyoruz ordan profil düzenleme yap diyip bilgilerimizi doğru giriyoruz
Daha sonra sitede bulunan Whatsap numarası ile iletişime giriyoruz şu gün şu tarih mülakatım var us visa medical appointment (İngilizcesi) randevu talep ediyoruz daha sonra bizlerden bi kaç bilgi isteyecektir pasaport resmi kişisel bir kaç bilgi ve mail adresi, mail adresine bir form gelecektir orada sizden Hospital number isteyecekelerdir Hospital numarası aynı numara üzerinden hastane Whatsap iletişime geçiyoruz onlar bizden mail adresi alarak bir kaç bilgi ile (isim-soyisim) vs. Alarak hastane numaramızı atıyorlar daha sonra bize bir link atacaklar hastane linki, linke girip hesabımıza giriş yapıyoruz verilen numarayı hastane hesabımız ile ilişkilendiriyoruz forma numarayı yazıp onu ve diğer bilgileri dolduruyoruz ve istediğimiz randevu gününü yazıyoruz daha sonra 1-3 gün sonra mail cevabı geliyor PDF şeklinde randevunuz şu tarihtedir ve gerekli olan hastane evrakları da altında yazıyor olacaktır şimdiden tüm arkadaşlara bol şans dilerim 😇🙏🏻 -
Merhaba gerekli belgeleri yeminli tercümana çevirttim ama aklıma bir şey takıldı. Tercümanın mühründe türkçe olarak yazıyor gerçeğinden çevrildiği vs. gibi bilgiler bu sorun teşkil eder mi ?
-
Farkli Konslolusluktan randevu alan kisi Turkiyede Saglik kontrolunden gece bilir mi?
-
@gucarslan tamamdır çok teşekkür ediyorum. Ben ayrıldıktan sonra çalıştığım ilk 1,5 ayı okulun staj programındaki sigortadan karşılattırdım sonrasında normal şirket sigorta yapmaya devam etti. kısa bir süre olduğu için sorun olmaz diye düşünüyorum ve dosya açtırmıyorum o zaman, tekrardan teşekkür ediyorum. İçime su serptiniz :D .
-
@mnamiz yok. Gireceğim konsolosluğun anlaşmalı olduğu sağlık kuruluşundan alınması gerekir
-
Merhaba Bangkok Konsolosluğuna ;
https://yesilkartforum.com/forum/post/398312 örneğindeki gibi mail gönderdim 2 kere. ikisinde de 24 saat içerisinde dönüş oldu.Dönüş e-postasında derler ki;
-DV-2025 başvurularının işlenmesinin henüz başlamadığını lütfen unutmayın. Bu sürecin sizin için ne kadar önemli olduğunu anlıyor ve sabrınız için teşekkür ediyoruz.Merak ettiğim şey aktif durumda olan dosyaları konsolosluklar ocak ayından sonra mı taşıma olarak kabul ediyorlar. Geçmiş deneyimlerde Mail atıpta bu şekilde dönüş olan bir deneyim görmedim.
Çünkü;
Muscata da mail gönderdim onlar hiç dönüş yapmadılar. Muscatta şöyle bir durum var Umman vizesi aldıktan sonra mail atanlara dönüş olmuş o seçeneği de biliyorum ama. Bangkok'un neden öyle dönüş yaptılarını merak ediyorum açıkçası...Herkes için hayırlısını diliyorum. Biz elimizden geldiğince uğraşmaya devam edeceğiz. Never give up!!
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@cptmuzaffer anladığım kadarıyla kcc dışında dosya taşıma işlemleri henüz başlamadı 2025 1 ocakdan sonra başlayacaktır bu konuda tecrübesi olan vardır belki. ayrıca muscat içinde aynı durum geçerli vize dahi alsan kcc dışında taşıma talebin oldugu için 2025i bekleyeceksin gibi geliyor bana ama muscat e-vize ile kabul edecektir.
Benim görüşüm current olanlar 2025den önce dosya taşıma taleplerine hemen cevap alamayabilir. Sabırlı ve sakin kalmakda fayda var. Tecrübeli arkadaşlar yol gösterecektir.
-
@Flight101 Ben ve eşim KKK, varicella ve polio yu (damla) sağlık ocağında olduk, TDA, Hepatit B ve influnza yi para ile alıp yaptırdık.
-
Merhaba herkese, 18 Kasım’da Nicholson’a bir mail göndermiştik ancak henüz dönüş almadık. Dün Anderson’a da bir mail attık ve dönüş yapıp bizden bilgilerimizi istediler. Acaba iki hastane arasında bir avantaj ya da dezavantaj var mı? Çünkü genellikle herkes Nicholson’dan alıyor. Mail cevap vermeden önce bunu sormak istedim.
-
@Flight101 bende kızamık ve kızamıkçık varken kabakulak yok gözüküyordu antikor sonucumda. KKK aşıları ayrı ayrı olmadığını söylediler aile hekimliğinde. O yüzden KKK aşısını yaptılar bana. Ücretsiz olarak aile hekimliğinde bulunuyor ama sanırım hepsinde yok.
-
@cptmuzaffer Hayır Ocak ayından sonra diye birşey yok örnegin Viyana current olmuş ve konsolosluğa mail atıp taşıma talep eden kişileri kabul etti ve mülakat verdi bu arkadaşlara son bir kaç ay içerisinde
-
@Uzuzi Bangkok neden o halde bana böyle dönüş sağladı ?
Dear Sender,
Thank you for your email.
Please be advised that the processing for DV-2025 applications has not yet commenced. We understand the importance of this process to you and appreciate your patience.
We encourage you to regularly check the official DV Program website for updates and further information.
Thank you for your understanding and cooperation.
Regards,
Immigrant Visa Unit
U.S. Embassy Bangkok -
Muscat konsolosluğuna mail atıp cevap alan var mı (vizesini alan arkadaş dışında) normal bir sorusuna bile cevap alabilen birileri ?
-
@cptmuzaffer bilemiyorum taşıma talebinizi anlaşılır net bir şekilde yazdınız mı
-
@siraç , @Falcon-1 Cevaplar için teşekkürler...İzmir içinde yaptığım hekim görüşmelerinden aktardığım gini bir sonuç çıktı..Ancak sizin paylaşımlarınız iyi oldu işlemlerinizi yaptırmış olmanıza sevindim...
Ben yaptığım açıklamayı siliyorum, ancak sizin cevaplar kalsın. Konuya dair iyi örnekler..👍Güncelleme:
Elinde ihtiyaç fazlası aşı olan hekimler bu uygulamayı yapabiliyormuş...
Sonuç: Bu durumdaki talihliler aile hekimleri ile görüşebilirler... -
@TuttoSPORT, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Muscat konsolosluğuna mail atıp cevap alan var mı (vizesini alan arkadaş dışında) normal bir sorusuna bile cevap alabilen birileri ?
Ben 2 tane mail attım. Biri M67 kodu ile 09.11.24 tarihinde. Diğeri M99 kodu ile 11.11.24 tarihinde. İkisine de cevap verilmedi.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
53
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum