Amerika'da Ehliyet Almak
-
@mhepekiz gözünüz aydın keyifli sürüşler
-
california eyaletinde direksiyon sınavına girmek için california ehliyeti olan birisinin arabasıyla gitmem gerekiyor ve benim öyle tanıdığım birisi yok lütfen yardımcı olur musunuz
-
@Talat-Emir-Duran, içinde söyledi: Amerika'da Ehliyet Almak
california eyaletinde direksiyon sınavına girmek için california ehliyeti olan birisinin arabasıyla gitmem gerekiyor ve benim öyle tanıdığım birisi yok lütfen yardımcı olur musunuz
Surucu kurslarinin boyle hizmetleri oluyor, bilginize. Eger cevrenizde birini bulamazsaniz, bu hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.
-
@Talat-Emir-Duran Ayni kural NY icinde gecerli. Size onerim bir sucu kursu ile anlasin ve onlarin araci ile teste girin. Surucu kursu araclarinda yolcu tarafinda da pedal oldugu icin sinav gorevlisi sizin egitim aldiginizi dusunup daha rahat davraniyor. Ayrica olasi bir risk durumunda kendisinin de araca mudahale edebilecegini dusundugunden kendini guvende hissediyor ve gergin olmuyor. Tecrube ile sabit. Bu sekilde girdigim direksiyon sinavim sadece 2 dakika surdu. Problemsiz ehliyeti aldim. Darisi basiniza.
-
Bu ileti silindi! -
Abi merhaba ssn siz ehliyyet almak mumkunmu ? Amerikanin hangi bolgeleri ssnsiz ehliyyet veriyor ?
-
@samir, içinde söyledi: Amerika'da Ehliyet Almak
Abi merhaba ssn siz ehliyyet almak mumkunmu ? Amerikanin hangi bolgeleri ssnsiz ehliyyet veriyor ?
Bazı durumlarda SSN ve green card olmadan veriyorlar ama elinizdeki vizenin geçerlilik süresi kadar geçerli olan bir ehliyet verirler. Örneğin vize süresi 3 ay kaldıysa sadece 3 aylık. Geçerli bir vize yoksa green card ve SSN istiyorlar.
-
Evet, ya SSN gerekiyor, ya da SSA'dan alacaginiz ve neden SSN'ye sahip olmadiginizi belirten bir belge.
-
Bana ssn veriyorlar sadece j 1 vizesi jle .j 1 vizesi ile 18 aylik proqramdi .və ssn 18 aylikdi .
-
Bana ssn veriyorlar sadece j 1 vizesi jle .j 1 vizesi ile 18 aylik proqramdi .və ssn 18 aylikdi .
Evet, o durumda SSN ile ehliyeti almalisiniz.
-
Sinav imtahani sorusu çokmu zor amerikada ?
-
@samir NY'ta 14/20 yapmalisin. Sorular cok kolay. Az miktarda da olsa ornek sorulara calisilmali. Hic ornek sorulara bakilmadan girilirse sans %50 diyebilirim. Biraz calisilirsa kesin gecilir.
-
@samir DMV sitesinden çıkmış sorulara çalışıp yine de geçememek için ekstra efor sarf etmeniz gerekiyor zannımca.
-
Texas Dallasta nasıl bir sistem var birde Houston da? Türkçe alabılıyomuyuz ehliyet geçerlimi tüek ehliyeti belirli bir süre.
-
@Onurfidan, içinde söyledi: Amerika'da Ehliyet Almak
Texas Dallasta nasıl bir sistem var birde Houston da? Türkçe alabılıyomuyuz ehliyet geçerlimi tüek ehliyeti belirli bir süre.
Texas'ta Türkçe sınav seçeneği yok ama online kurs alırsanız sınavı da evde bilgisayar başında yapabiliyorsunuz. Bu kurslar 35 dolar civarında ve 6 saatlik video izlemek gerekiyor.
Türk ehliyeti göçmen vize ile gelenler için 90 gün süreyle geçerli. Diğer vize türlerinde vize süresi kadar süreyle geçerli.
-
@keepdreaming merhaba DMV sitesindeki çıkmış sorular derken orada konu anlatimlarindan sonra örnek sorular var o örnek sorulardan mi bahsediyorsunuz?
-
@Mansfield1
evet onlardan bahsediyorum. -
Abi merhaba .sizin email varmi ? Ve ya microsoft outlook ? Bir kaç soru sorucam .özel olduğu için yazamiyorum bura
-
Merhaba, bir program ile Bozeman' a gelmeyi düşünüyorum.Ve orada 1 yıl gibi uzun bir süre kalacağım.Amacım dilimi geliştirmek. Tecrübelerini paylaşır mısın? Ayrıca ehliyette almam gerekecek :(
-
https://www.youtube.com/watch?v=rQ725UhZdv0 şu anda uygulamalı en ayrıntılı direksiyon sınav anlatımı
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum