@tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
-
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2025 Sohbet Odası
-
@Ping-PONG Green kart için sahte evliliği vs işte
-
@yaren94, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Ping-PONG Green kart için sahte evliliği vs işte
Sahte evlilik demedim yorumlarımda.
Severek evlenip sonrasında sorun yaşayabilirsiniz!Veya sevdiğiniz, evlenmeyi düşündüğünüz partneriniz için kalabilir ve sonrasında sorun yaşayabilirsiniz.
Bahsettiğiniz illegal ve ben illegal konular için yol göstermenin forumda yasak olduğunu bilecek kadar eski bir uyeyim.
Ayrıca bunları bilmek için o yolda olmama gerek yok.
Unuttuklarımıza şaşırırsınız.

Biraz saldırgansınız sanırım

-
@Ping-PONG estağfurullah neden saldırgan olayım sordum sadece
herkes birbirine saygı göstermek zorunda …. -
@yaren94 o zaman ben sorayim siz boyle birsey dusunuyorsunuz galiba

-
@Rhonster hayır asla öyle bir şey düşünmüyorum

-
@Ping-PONG estağfurullah neden saldırgan olayım sordum sadece
herkes birbirine saygı göstermek zorunda ….
Konu evlilik olunca zaten hep akıllar sahte olana gidiyor. Normaldir. Ben sadece GC almanın bilinmeyen çok fazla alternatifi olduğunu ve sorun yaşanacağı düşünülen bazı konularda sorun yaşanmamdan çözüme gidebileceğini belirtmek için ve konusu geçtiği için üzerinden örnek verdim.
Mesela turist vizesi ile ABD ye gittiniz ve Türkiye’ de gerçekleşen bazı sebeplerden dolayı geride bir hayatınız kalmadı ve içinizden dönmek gelmedi overstay e düştünüz. Bir garsonluk işi buldunuz ve işveren sizi zor durumda bırakıyor. Fazla çalıştırıyor, az para veriyor, tehdit ediyor vs…
Bu durumda sağlam bir avukat ile GC ye başvurabilirsiniz.
Bunlar hep geçmişte örneği olan ve yasal tabanı olan gerçekler.
Bu arada ben overstay e düşüp bu yolla GC almayı düşünmüyorum.
Ciddiye almayın espri yapıyorum. 
-
@newbie97 İlişkilerde yaş farkı çok önemli bi unsur bence . çünkü erkekler erken yaşlanıyor ve kadın erkekten gençse eğer bu sefer erkek kadının yanında baya yaşlı ve çökmüş gibi duruyor…
-
Bir Amerika vatandaşı tarafından saldırıya ugradiginizda da yasal olarak GC talebinde bulunabilirsiniz.
Ya tabi ki hayır.
️ Ghetto da yaşayıp böyle bir şey olsun diye dua etmeyeceğim. 

-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Bir Amerika vatandaşı tarafından saldırıya ugradiginizda da yasal olarak GC talebinde bulunabilirsiniz.
Ya tabi ki hayır.
️ Ghetto da yaşayıp böyle bir şey olsun diye dua etmeyeceğim. 

Ama yalan olmasın! Sırf sokağı polisler bastığında Happy nation açıp gümbür gümbür çalıp video çekmek için kısa bir süre ghetto da yaşamak isterim. Olmeden yapmak istediklerim arasındadır kendisi.

Happy nation, livin' in a happy nation
Where the people understand and dream of perfect man
Situation leading to sweet salvation
For the people, for the good, for mankind brotherhood -
@yaren94 bu arada sözlerimin yanlış anlaşılmasını istemem sadece tlc deki gibi belli başlı nedenler yoluyla evlilik için özellikle böyle yaşlı adam ve genç kadın ilişkisi pek iyi değil gibi….
-
@GizemYılmazz ayni usluba sahip oldugunuz icin sizi bir gunlugune uzaklastiriyorum
-
@Ping-PONG inşallah yapabilirsiniz

-
@yaren94 bu arada sözlerimin yanlış anlaşılmasını istemem sadece tlc deki gibi belli başlı nedenler yoluyla evlilik için özellikle böyle yaşlı adam ve genç kadın ilişkisi pek iyi değil gibi….
Hayatini spor yaparak geçirmiş 45 yaşında fit, fiziksel gucunun tavan yaptığı ekonomik özgürlüğünü eline almış ve bir hayat gorusu kazanmış Prime döneminde bir erkeğin yanında 25 yaşında genç güzel bir kadin bence sırıtmaz.
bu hayat standardına sahip bir erkeğin yanında 25 yaşındaki kız aynı fizyolojik süreçte ilerleyebilir diye düşünüyorum.Bombaya tutabilirsiniz belki ama ben bu durumu normal buluyorum. Eğer gerçekten golddigger değilse kızın durumunu da normal buluyorum. Prime dönemindeki bir erkek kadının her türlü maddi/manevi beklentilerini karşılayabilecek durumdadır. Gayet aşık olunabilir bir durum

Ama tersini çok samimi bulmuyorum. Forum ortamına uygun olmadığı için bu konudaki görüşümüz bildirmekten imtina ederim.

-
@Ping-PONG Allah affetsin yorumunuzu okuyunca bu canlandı gözümde

-
@Rhonster Kusura bakmayın da ping pong denen arkadaş @gucarslan tarafından sayfadan uzaklaştırıldığı yazısında oturmuş Türk kızlarına hakaret içeren laf söylüyordu vs. ve o cümlelerinden sonra @GizemYılmazz ın oturup hayıflanarak bir şeyler yazmasına günler sonra neden uzaklaştırma yapıyorsunuz ki? Üstelik @gucarslan @Ping-PONG 'u öncesinde uyarıp sonrasında devam etmesi yüzünden uzaklaştırmıştı. Siz şu an farkındaysanız herhangi bir uyarı yapmadan direkt uzaklaştırıyorsunuz. Bu kadar kolaysa zaten kafanıza göre uzaklaştırmak hiç konuşmayalım forumda. Gidip uyarı yapsanız ve uzaklaştırsanız yine tamam fakat tamamen kinaye yapar gibi uzaklaştırıyorsunuz kızı. Hayır daha da komiği @Ping-PONG denen arkadaş o cümleleri ve defalarca uyarılmasına rağmen 2-3 gün uzaklaştırılıp engeli kaldırılırken @GizemYılmazz ın uyarılmadan direkt ceza yemesi. @gucarslan @crazycells keşke herkes siz ikiniz kadar insaflı ve adaletli olsa. Neyse
-
@Rhonster Türk kızlarıyla ilgili aşağılayıcı bir ithamda bulunup @gucarslan tarafından defalarca uyarılmasına rağmen devam eden ve en son bunca şeye rağmen 2-3 gün uzaklaştırılıp yasağı kaldırılan birine sırf kızdı diye @GizemYılmazz 'ı hiç uyarmadan uzaklaştırıyorsunuz. Gerçekten çok adil bir yöneticisiniz burada göstermiş oldunuz.... @gucarslan @crazycells Umarım şu duruma bir el atarsınız.
-
@HilalÜstün @Ping-PONG 'un yasağını kaldırıp kaldırmamaları beni ilgilendirmiyor fakat @GizemYılmazz 'ı bu şekilde uyarı dahi yapılmadan uzaklaştırmanız pek yakışmadı bence. Üstelik günler sonra sanki nispet yapar gibi. Değişik bir durum olmuş. @Rhonster
-
@SonsuzlukVeÖtesine ileti yeni sikayet edildigi icin gordum ayni onun ikisinin arasinda bir fark gormedigim icin uyari olarak bir gun uzaklastirdim dediginiz gibi olsam o bilgilendirme iletisinide yazmadan da uzun sureli banlayabilirdim ve kimse farketmezdi bu durumda o yuzden kotu oldugunu dusundugunuz birini elestirirken onun seviyesine inmemelisiniz bu sizi onunla ayni konuma dusurur
-
@HilalÜstün yasagi gecici olarak kaldirildi ve bahsettiginiz iletilerden dolayi sikayet edilmedi ilgili iletileri sikayet ederseniz degerlendiririz
-
@Rhonster Sizce de @Ping-PONG 'un yazdığı cümlelere karşı sinirlenmesi, kızması ya da üzülmesi normal değil mi? Ya da her şeyi geçtim bir uyarı yapsanız mesela öncesinde? Çünkü sohbet odasında devamlı sohbet eden aktif olan birkaç kız olarak rahatsız olduk @Ping-PONG 'un yazdığı şeylerden. Neyse sağlık olsun. İyi akşamlar herkese.
Benzer Başlıklar
122
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.1k