Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Mülakat Deneyimleri


  • @pinbil dv mülakat kısmından değilde dv2024 lotosu aşama ları kısmından sorunuzu sormanız lazım bu bölümde sadece mülakat sırasinda yaşanmış olumlu veya olumsuz paylaşımlar gerçekleştiriyoruz daha sağlıklı bir bilgi alımı için iletinizi doğru konu altına yapmanız lazim


  • @symbi0te teşekkür ederim oraya taşıyorum sorumu :)


  • @Eren-Özpar vizeniz hayırlı olsun yeni hayatınızda başarılar.


  • @Umut-Şele vizeniz hayırlı olsun


  • @Murat-Bice vizeniz hayırlı olsun ABD'de başarılar


  • @ismail-kansız hayırlı olsun


  • @lucky06 ABD'deki hayatınızda başarılar vizeniz hayırlı olsun


  • @Cengodisco ABD'de bol şans


  • @canym dosya taşımanın önemi geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kendini belli edecek sanırım. vizeniz hayırlı olsun


  • 6 aralık vize mülakatı deneyimimi paylaşmak isterim.

    8:45'te olan randevum için konsolosluğa 8:40'ta ulaştım. DV lottery talihlileri olarak aklaşık 45 dakika bahçede sıra bekledik. Daha sonra pasaportumuzu görevliye verip güvenlik kontrolünden geçtik. 200 metre yürüyüp mülakatın gerçekleşeceği binaya girdik. Danışmaya pasaportumuzu verip kayıt açtırdık. 330 dolarlık ödemenin yapılacağı veznede sıraya girdik. Yaklaşık 30 kişi vardı ve sıra biraz yavaş ilerledi. Ödememi nakit türk lirası ile yaptım. Ödemeyi yaptıktan sonra sıra numarası aldım ve sıra beklemeye başladım. Yaklaşık 45 dakika bekledikten sonra belgelerimi teslim edeceğim vezneden çağırıldım. Beklerken önümüzde yapılan mülakatları izledim. İzlerken gerginliğim azaldı çünkü hiçbir mülakatın başarısız geçtiğine tanık olmadım. Yalnızca eksik evrakla gelen başvuranlardan daha sonra eksik belgeleri göndermeleri istendi. Görüşülen memurlar oldukça sıcak kanlıydı. Yalnızca yeni evli ve yurt dışında sabıka kaydı olan bir kaç başvurana ekstra detay öğrenmek için soru sordular ancak yine de kimseye zorluk çıkarmadılar. Ben ve çoğu kişi için sorulan sorular standarttı. "Nerede yaşamak istiyorsun?, Orada bir tanıdığın var mı? Ne iş yapacaksın? Birikimin ne kadar?" soruları soruldu. Yabancı dil bilmeyen adaylar tercümanlı gişede görüşmelerini gerçekleştirdi. Belgelerimi teslim ettikten sonra tekrar beklemeye koyuldum. Yaklaşık 40 dakika da son aşama olan mülakatı bekledim. En son çağırılan kişi ben oldum. Görüşmem yaklaşık 5 dakika sürdü. Görüşmenin sonunda görevli kişi "vizeniz onaylandı haftaya PTT'den teslim alabilirsiniz" dedi. Süreç boyu sorduğum sayısız sorulara yanıt veren ve yol gösteren tüm yeşilkartforum üyelerine teşekkür ediyorum ve iyi şanslar diliyorum.


  • @tapsix hayirli uğurlu olsun yolunuz açik olsun


  • @tapsix hayırlı olsun vizeniz


  • @tapsix vizeniz hayirli olsun


  • @tapsix vizeniz hayırlı olsun ABD deki hayatınızda başarılar 🇺🇸


  • @tapsix vizeniz hayırlı olsun


  • @gucarslan DETAYLI AIS KAYDINI ANLATIR MISINIZ LÜTFEN


  • @subasi oncelikle bilgilerinizi imzaniza tasiyin, sonrasinda ise ais kaydi aramasi yaptirip okuyabilirsiniz. Keza ben oyle yaptim. Gercekten detayli anlatim mevcut forumda.

  • ⭐⭐

    @subasi detaylı anlatıldı.Arama butonunu kullanınız.

  • ⭐⭐⭐

    @subasi Lütfen büyük harflerle yazmayın!


  • Bu ileti silindi!
  • deebeeD deebee bu başlıktan bahsetti

Benzer Başlıklar

  • 33 Oy
    5k İleti
    605k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
  • Çeşitlilik Vizesi Mülakat Deneyimleri

    Sabitlendi Kilitli Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    516
    7 Oy
    516 İleti
    55k Bakış
    bolatmaliB
    @waterfall, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri Merhabalar,ben daha forumda yeniyim ama dv süreci ile ilgili mülakat deneyimi mi aktarmak isterim çünkü hiç bişey anlayamadık. Herkes gibi 10 martta 08:45 teki randevumuza gittik ,önce evrakları teslim ettik,ardından paramızı ödedik ve son olarak görüşmeye girdik. Asıl talihli benim eşim ve kızımda başvuruda varlardı. Yeminlerimizi ettik ve bana tek soru soruldu nereye gideceksiniz?cevap verdim san diego olarak. Eşim bir amerikan şirketinde çalışıyor onu söyledim fabrikaları orada die ve eşime dönüp mesleğini ve işini sordu eşim ingilizce anlattı ve ardından hiçbir soru sor sormadan,kızımın ve benim onaylandığımı söyledi. Eşimin pasapotunu vizesi iptal opmuş şekilde geri verdi ve beyaz bir A4 kağıt verdi. Eşim AP ye kalmıştı. Akşamına ds5535 formu geldi ve doldurup gönderdik. Hepsi bu kdr. Acaba nedeni ne olabilir. Normal bir process midir? Eşimin hiçbir problemi yok sigortası düzgün ödenir,tr de doğmuş büyümüş,hiçbir ülkede yaşamışlığı yok tr dışında. İşi nedeni ile seyehati çok fazladır. Bu tarz bir işlem gören var mı acaba?şimdiden teşekkür ediyorum. Bir kusurum varsa affola çok yeniyim bu platformda 🙈 onay aldığımıza sevinemedik bile kara kara düşünüyoruz napıcaz diye.
  • ⚡ Kültür Şoku ⚡

    Kültür ve Hobi gocmenlik green card greencard kultur kultur soku
    57
    19 Oy
    57 İleti
    11k Bakış
    celicaC
    Bu dergi goc krizi, goc edenin yasadigi evreyi falan filan bilimsel bir sekilde acikliyor cok faydali buldum https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/403542
  • 7 Oy
    4k İleti
    2m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

52

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.1k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum