DV2024 Mülakat Deneyimleri
-
@Dogukan-Burak teşekkürler cevabınız için yeni hayatınızda mutluluklar
-
Ben abd de 2018-2019 yılları arasında üniversite okudum, mezun oldum( ITU-SUNY programıyla) . Bu süreçte bir mahkemem oldu ama suçsuz bulundum , arabamda sigorta kağıdını taşımamaktı dava açılma sebebi , benim talep ettiğimi fakat sigorta şirketinin yanlış adrese gönderdiğini kanıtladım. DS-260 da suça karıştınız mı şıkkını da "no" olarak işaretledim , crime statusunde olmadığını düşünerek . Doğru bir değerlendirme midir ?
Ek olarak ,eğer mülakatta 90 günden fazla kaldığımız ülkeler için sicil kaydı gerekiyor ise , ben abd den bunu nasıl alabilirim fikri olan var mıdır ? elimde hiç bir mahkeme kağıdım vs yok o döneme ait.
ABD de daha önce uzun dönem kalmış , gc mülakatına girmiş deneyimli kişiler destek olabilir ise çok sevinirim. -
@pinbil dv mülakat kısmından değilde dv2024 lotosu aşama ları kısmından sorunuzu sormanız lazım bu bölümde sadece mülakat sırasinda yaşanmış olumlu veya olumsuz paylaşımlar gerçekleştiriyoruz daha sağlıklı bir bilgi alımı için iletinizi doğru konu altına yapmanız lazim
-
@symbi0te teşekkür ederim oraya taşıyorum sorumu :)
-
@Eren-Özpar vizeniz hayırlı olsun yeni hayatınızda başarılar.
-
@Umut-Şele vizeniz hayırlı olsun
-
@Murat-Bice vizeniz hayırlı olsun ABD'de başarılar
-
@ismail-kansız hayırlı olsun
-
@lucky06 ABD'deki hayatınızda başarılar vizeniz hayırlı olsun
-
@Cengodisco ABD'de bol şans
-
@canym dosya taşımanın önemi geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kendini belli edecek sanırım. vizeniz hayırlı olsun
-
6 aralık vize mülakatı deneyimimi paylaşmak isterim.
8:45'te olan randevum için konsolosluğa 8:40'ta ulaştım. DV lottery talihlileri olarak aklaşık 45 dakika bahçede sıra bekledik. Daha sonra pasaportumuzu görevliye verip güvenlik kontrolünden geçtik. 200 metre yürüyüp mülakatın gerçekleşeceği binaya girdik. Danışmaya pasaportumuzu verip kayıt açtırdık. 330 dolarlık ödemenin yapılacağı veznede sıraya girdik. Yaklaşık 30 kişi vardı ve sıra biraz yavaş ilerledi. Ödememi nakit türk lirası ile yaptım. Ödemeyi yaptıktan sonra sıra numarası aldım ve sıra beklemeye başladım. Yaklaşık 45 dakika bekledikten sonra belgelerimi teslim edeceğim vezneden çağırıldım. Beklerken önümüzde yapılan mülakatları izledim. İzlerken gerginliğim azaldı çünkü hiçbir mülakatın başarısız geçtiğine tanık olmadım. Yalnızca eksik evrakla gelen başvuranlardan daha sonra eksik belgeleri göndermeleri istendi. Görüşülen memurlar oldukça sıcak kanlıydı. Yalnızca yeni evli ve yurt dışında sabıka kaydı olan bir kaç başvurana ekstra detay öğrenmek için soru sordular ancak yine de kimseye zorluk çıkarmadılar. Ben ve çoğu kişi için sorulan sorular standarttı. "Nerede yaşamak istiyorsun?, Orada bir tanıdığın var mı? Ne iş yapacaksın? Birikimin ne kadar?" soruları soruldu. Yabancı dil bilmeyen adaylar tercümanlı gişede görüşmelerini gerçekleştirdi. Belgelerimi teslim ettikten sonra tekrar beklemeye koyuldum. Yaklaşık 40 dakika da son aşama olan mülakatı bekledim. En son çağırılan kişi ben oldum. Görüşmem yaklaşık 5 dakika sürdü. Görüşmenin sonunda görevli kişi "vizeniz onaylandı haftaya PTT'den teslim alabilirsiniz" dedi. Süreç boyu sorduğum sayısız sorulara yanıt veren ve yol gösteren tüm yeşilkartforum üyelerine teşekkür ediyorum ve iyi şanslar diliyorum.
-
@tapsix hayirli uğurlu olsun yolunuz açik olsun
-
@tapsix hayırlı olsun vizeniz
-
@tapsix vizeniz hayirli olsun
-
@tapsix vizeniz hayırlı olsun ABD deki hayatınızda başarılar 🇺🇸
-
@tapsix vizeniz hayırlı olsun
-
@gucarslan DETAYLI AIS KAYDINI ANLATIR MISINIZ LÜTFEN
-
@subasi oncelikle bilgilerinizi imzaniza tasiyin, sonrasinda ise ais kaydi aramasi yaptirip okuyabilirsiniz. Keza ben oyle yaptim. Gercekten detayli anlatim mevcut forumda.
-
@subasi detaylı anlatıldı.Arama butonunu kullanınız.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum