Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

    @ICu tebrikler, hayırlı olsun. Umarım kardeşiniz de vize onayını sorunsuz şekilde alır.


  • @tufank

    Teşekkürler. Umarım sizler için de en iyisi olur


  • @ICu hayırlı olsun tebrikler


  • @ilkerkaynar90 selam dostum bende aynı gün aynı saatte eşimle beraber vize aldık ankara’dan. Bizim randevu 9.30’daydı, 9’da görüşmeye girdik. Aynı sıraya girmiş olabiliriz içerde


  • @mesut1905
    Teşekkürler, darısı başınıza


  • merhabalar ds160 doldurmadan ücret vb ödemeden vize tarihlerini görebilir miyim? Amerika'dan bir arkadaşım davet etti ama işimden dolayı izin almam zor. Randevu için açık tarihleri nasıl görebilirim ona göre plan yapmam gerekecek.


  • @forgondor ds160 doldurmadan ve ödeme yapmadan randevu ekranı göremezsiniz ama ben güncel takipteyim. Bilgileri aktarayım. Tek kişi için 2025 temmuz ankara, 2025 aralık istanbul sistemde en erken tarihler. Ancak 1 2 haftalık denemeyle temmuz ağustos 2024 e çekebilirsiniz


  • @actorhandsome, içinde söyledi: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları

    @ilkerkaynar90 selam dostum bende aynı gün aynı saatte eşimle beraber vize aldık ankara’dan. Bizim randevu 9.30’daydı, 9’da görüşmeye girdik. Aynı sıraya girmiş olabiliriz içerde

    Merhabalar dostum muhtemelen aynı günde aynı saatte almış olabiliriz.. çıkarken kapıyı karıştırdık girişten çıkmaya çalıştık biz oradaysanız hatırlayabilirsiniz sevinçten ne yapacağımızı şaşırdık o an… malesef burada green card ile gidip babası ziyaret edecek birisi yazmıştı onunda babası önümüzde red almıştı sıcağı sıcağına yazmakta istemedik o an buradan hatta çok üzüldük amcaya.. sizlerede hayırlı olsun şanslı günümüzdeymişiz..


  • @ilkerkaynar90 evet güvenlik burdan çıkabilirsiniz demişti, sizdiniz demek. Bizim görüşme çok rahat geçti. Amerika’ya neden gitmek istiyorsun sorusuna, ayak basmadığımız sadece amerika kıtası kaldı dedim. 44 ülke gezmiştik zaten, sonrasıdan onayladı. Ben şunu iyi hatırlıyorum, en solda ki memurun çok uzun mülakat yaptığı bi adam vardı, en sonunda alamadı vizeyi. Hatırlarsın belki


  • @actorhandsome, içinde söyledi: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları

    @ilkerkaynar90 evet güvenlik burdan çıkabilirsiniz demişti, sizdiniz demek. Bizim görüşme çok rahat geçti. Amerika’ya neden gitmek istiyorsun sorusuna, ayak basmadığımız sadece amerika kıtası kaldı dedim. 44 ülke gezmiştik zaten, sonrasıdan onayladı. Ben şunu iyi hatırlıyorum, en solda ki memurun çok uzun mülakat yaptığı bi adam vardı, en sonunda alamadı vizeyi. Hatırlarsın belki

    Evet soldaki beyfendinin uzun uzadıya konuşup red verdiği kişiyide biliyorum ozaman aynı anda almışız neredeyse vizemizi çok sevindim 🙏 zaten çok onay çıktığınıda görmedik biz herkes red alınca bizimde red gelir düşüncesine bile bürünmüştük bizim mülakatta çok iyi geçti.. sizde çok basit almışsınız.. bence en önemli unsur profilin geneli.. eğer ki yurtdışı geçmişiniz varsa ve bunu iyi yansıtabilirseniz kolayca vizeyi alıyorsunuz.. benim tanıdığım birisi motoruyla şu an asyada.. mülakat için geldi tek cümle ; asyadan avustralyaya geçicem oradan güney amerikaya ve sonrasında kuzeye çıkacağım bu sebeple vizenize ihtiyacım var dedi onaylandı vizesi.. iş kendini ifade edebilmekte ve pasaportun üzerindeki mühürlerde.


  • Merhaba arkadaşlar,

    Öncelikle burada bu kadar çok bilgi paylaşımı olması herbirimiz için büyük şans. Deneyim ve bilgi paylaşan tüm üyelere sonsuz teşekkürler.

    2023 Haziran ayında B1/B2 vize başvurusunu yapıp ödememi yapıp, 2024 Nisan ayına randevu alabilmiştim. 2024 başında randevumun 2024 Ağustos'a ertelendiğine dair mail aldım. Acelemin olmaması sebebi ile bu durumu umursamadım. Başvuruyu yaparken doldurmuş olduğum DS160 formum hali ile güncelliğini yitirdi ve 1 kerelik güncelleme hakkımı kullanmayı planlıyorum. Bu güncellemeden önce mevcuttaki pasaportumun son tarihi 2025 Aralık olduğu için mülakata kadar pasaportumu yenileyerek bu pasaport ile D160 formunu doldurmayı düşünüyorum.

    • Mevcut pasaportumda Canada vizem var 2025 sonuna kadar, eski pasaportu da yanımda bulundursam bunun vize almama pozitif katkısı olur mu, sunma şansım olur mu?
    • 2011 yılında Work&Travel ile ABD'ye gitmiş ve sorunsuz şekilde ülkeden ayrılmıştım ancak vize tarihlerimi vb hatırlayamıyorum. DS160'a net bilgi girememem bu konuda olumsuz etkiler mi?

    Yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

  • ⭐⭐

    @BirayKorkmaz Eski pasaportlarınızı mutlaka görüşmeye götürün. Görevli içerisindeki vizeleri görmek isteyecektir. Yeni pasaportunuzu boş gördüğünde eski pasaportumda vize / ziyaretler mevcut diyebilirsiniz. Genelde son 5 sene içerisindeki seyahatleri inceliyorlar.

    2011 de kullandığınız pasaport mevcut değil mi? Olabildiğince doğru bilgiler girmekte fayda var ama bu bilgi çok da sorun yaratmayabilir.


  • Bu aralar hiç mülakat deneyimi okumuyoruz herkes gc ye odaklandı herhalde 🙂


  • @tufank 2011'de olan pasaportumu maalesef bulamıyorum. Tahmini yakın tarihleri yazacağım artık, zaten sistemden görürler diye umuyorum. Canada vizesinin basılı olduğu pasaportu da mutlaka yanımda götüreceğim. Cevabınız için teşekkür ederim, umarım alabiliriz.


  • @ilkerkaynar90 Merhaba, gorusme gunu Mart 12 , pasaportlari aldiginiz gun Mart 14 mu? Yani pasaportunuzu gorusmeden 2 gun sonra mi teslim aldiniz acaba?


  • @heidixo, içinde söyledi: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları

    @ilkerkaynar90 Merhaba, gorusme gunu Mart 12 , pasaportlari aldiginiz gun Mart 14 mu? Yani pasaportunuzu gorusmeden 2 gun sonra mi teslim aldiniz acaba?

    Evet 1 gün sonra akşam 17.00 da ptt sms i geldi ve pasaportlarımızı 2 gün sonra teslim aldık.


  • 20 Mayıs'ta mülakatımız var detayları foruma yazmak için sabırsızlanıyorum 🙌🏻 Tek tedirgin olduğum kısım greenkart loto çekilişine de katılmış olmamız, sistemde bunu görüp buna dair sorular gelir mi kısmı


  • @dilaradrk DV2024 çekiliş sonucu kazanan olup DS260 formu doldurduysanız veya DV2025 sonuçlarının açıklanacağı 4 Mayıs 2024 (kazanırsanız) ile mülakat tarihiniz olan 20 Mayıs 2024 arasında DS260 formu doldurursanız durumunuzu görebilir konsolosluk görevlisi. Diğer türlü DV başvurunuz olduğunu göremez 😉 bol şans 🍀


  • @ATS16 Merhaba bilgi için teşekkürler fakat kazanan degilim başvurum var buna dair soru gelir mi diye çekincem

  • ⭐⭐

    @dilaradrk hayır gelmez. B1/B2 başvurusu yapanların büyük çoğunluğu gc çekilişine katılmış oluyor.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

121
Çevrimiçi

41.1k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum