@fatmucu, içinde söyledi: Turist Vizesiyle Coronavirus Zamanı Ülkeye Giriş
@DustyBlue, içinde söyledi: Turist Vizesiyle Coronavirus Zamanı Ülkeye Giriş
royal air maroc ile ucuz bilet bulabilirsiniz yasakta yok gördüğüm kadarıyla kazablanka üzerinden new yorka uçuşlar mevcut türkiyeden.
Hemen bakalim, bu arada tarihleri nasil ayarliyosunuz? Mesela skyscannerda en ucuz ay felan deyip hangi gunlerin kac lira oldugunu kapsamli bi sekilde gorebiliyoruz ama bu sirkette sadece tahmini tarihleri girebiliyorum ve sonuc cikmiyor.
Tesekkurler bilgi icin.
özel olarak royal air moroc için bakmadım new york için uçuşları incelerken klm in hemen altında bu şirketi gördüm.

zaten çok onay çıktığınıda görmedik biz herkes red alınca bizimde red gelir düşüncesine bile bürünmüştük bizim mülakatta çok iyi geçti.. sizde çok basit almışsınız.. bence en önemli unsur profilin geneli.. eğer ki yurtdışı geçmişiniz varsa ve bunu iyi yansıtabilirseniz kolayca vizeyi alıyorsunuz.. benim tanıdığım birisi motoruyla şu an asyada.. mülakat için geldi tek cümle ; asyadan avustralyaya geçicem oradan güney amerikaya ve sonrasında kuzeye çıkacağım bu sebeple vizenize ihtiyacım var dedi onaylandı vizesi.. iş kendini ifade edebilmekte ve pasaportun üzerindeki mühürlerde.
Tek tedirgin olduğum kısım greenkart loto çekilişine de katılmış olmamız, sistemde bunu görüp buna dair sorular gelir mi kısmı
bol şans