DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhaba ben ocak ayında bir danışman firmayla anlaşıp b1 vizesi için kasım 2024 e randevu aldım ilk baştaki seyahat planıma göre benim için bu tarih kafiydi ama sonrasından planım değişti öğrenci olduğum için yaz aylarında vize görüşmesine girmemin daha mantıklı olduğunu düşündüm ve danışman firmayla görüşüp bunu ilettim ama bana verdikleri cevap randevunun kendi hesaplarından alındığı benim kişisel olarak müdahale edemiyeceğim şeklinde oldu sonrasında ben de araştırmaya başladım ve bu forumu keşfettim bot sistemiyle randevu tarihlerinin ileri alınabileceğini öğrendim danışman firmaya bunu belirttiğimde randevu aldıkları hesabın toplu hesap olduğunu ve şifre paylaşımını yapamayacaklarını söylediler isterlerse kendilerinin de böyle bir hizmeti olduğunu ve fiyatının 400 dolar olduğunu belirttiler (piyasanın 2 katı) şimdi benim sorunum ben ilk başta gerçekten hiçbir şey bilmediğim için danışman firmayı tercih ettim zaten onlar da tarih sıkıntım yok diye kendi hesaplarından almışlar (hesap konusundan benim haberim yoktu) şu an ya bekleyin ya da 400 dolar ödeyin diyorlar hizmeti iptal edip yeni hizmet alsam hem totalde aynı paraya denk gelicek hem de emekler boşa gitmiş olucak daha önce böyle bir şey yaşamış olan var mı ne yapmam gerekiyor ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @e-faruk keşke bu forumu bulmak için danışman firmaya gitmeden önce gelseydin artık bu saatten sonra bu forumda kimse yardımcı olamaz sadece tavsiye verebilir. Yasal yollardan dava açman gerekiyor o kadar. Eğer hiç danışmana gitmemiş olsaydın hem tüm bilgilere ulaşırdın hem de mülakat tarihini salih bey sana 1 hafta içinde alacaktı. Geçmiş olsun.


  • @ayvalik10 hocam peki işlemi iptal ettirsem konsolosluğa ödediğim ücreti geri alabiliyor muyum ya da tekrar başvurumda bir sıkıntı çıkıyor mu ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @e-faruk yatırılan hiçbir ücret geri iadesi yoktur. Tarih için de konsolosluğa mail atın oradan gelecek cevaba göre hareket edersiniz.


  • @ayvalik10 danışman firmayla biraz tartıştım ve mahkemeye başvuracağımı söyledim sonunda anlaştık benim konuştuğum hanımefendi bizzat kendisinin tarih kontrol edip ileri alıcağının sözünü verdi benim açılan randevuları takip edebileceğim bir yer var mıdır

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @e-faruk randevu tarihini güncelleme yapmak için senin kendi bilgilerin ile giriş yapman gerekiyor yoksa dışarıdan görebileceğin yer yoktur


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

137
Çevrimiçi

42.5k
Kullanıcı

4.5k
Konu

434.5k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum