Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Grup Randevusunu Ayırma

• Merhaba. Biz 5 kişi olarak grup randevusu almıştık. Bu randevudan 2 kişiyi seçerek yeniden planla diyorum. Karşıma fotoğraftaki gibi uyarı geliyor. Devam et tuşuna basarsam bu iki kişinin mevcut randevu tarihi direk iptal mi olur yoksa yeni tarih bulabilirsem ve onu seçip onaylarsam mı iptal olur? Yani yağmurdan kaçarken doluya tutulur muyuz? @crazycells
    randevu.JPG

• merhaba ben de bu işlemi yapmak istiyorum ama devam seçeneğini tıklarsam sorun olur mu bilemedim. Siz nasıl çözdünüz?

Bir de bireysel başvuru yapan arkadaşım sistemde boş yerleri görebilirken ben aynı boşlukları göremiyorum. Sizde de böyle bir durum oldu mu?
    Teşekkürler

• merhaba sorunuza yanıt alabildiniz mi ben de aynı işlemi yapmak istiyorum ama uyarı beni endişelendirdi

Benzer Başlıklar

• Randevu Tarihi Alınmış Görüşmeye Aileyi Dahil Etme

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    5
    0 Oy
    5 İleti
    362 Bakış
    Raziye Kaya DoğanR
    Merhaba biz de eşimle ayrı ayrı almıştık 6 ay arayla, Ankara'da birlikte girmeyi kabul etmediler, daha sonrasında vize tarihini erkene çekip 1 hafta arayla ayrı ayrı girdik. Aynı gün farklı saatler olsa alırdık dediler sadece.
  • 2023 B1/B2 Vize Randevu Tarihleri Durumu

51
    0 Oy
    51 İleti
    3k Bakış
    A
    @ATS16 Merhabalar, mail attım buradan yazdım whatsapptanda yazdım ama ulaşamadım
  • "Seçtiğiniz lokasyonda mevcut randevu yok" problemi

44
    0 Oy
    44 İleti
    13k Bakış
    utkudkU
    Arkadaşlar merhaba en dün DS-160 formumun koduyla birlikte kayıt olup tarih seçmek istedim J1 vizesi ile. Fakat sistem benden ödeme için kredi kartı bilgilerimi istediğinde SWT seçeneğini seçmeyi unuttuğumu fark ettim ve geri dönerek bu seçeneği düzelttim. Tekrardan ilerlemeye geçtiğimde "Vize ücretini öde" sekmesinden ödeme sekmesine ulaştım. Burada da çok kez kontrol etmeme rağmen (panik haliyle ilk 1-3 saat sürekli kontrol yaptım ve sanırım sistem engel attı) ödeme yapmamı gerektiren bir ekran çıkmadı ve iki konsoloslukta da uygun randevu görünmüyordu. Fakat insanların randevu tarihi seçebildiğini görünce teknik bir problem midir diye size ulaşmak istedim. Şu an gün içinde düzenli aralıklarla kontrol ediyorum ve randevu bilgisine, ödeme ekranına ulaşamıyorum. Ödeme yapamadım ve uygun randevu yok diyor her saat başı kontrol ediyorum ama çok zor hiç yok. Şu an nisanın dokuzu ve mayısın 22'sinde Amerika'da olmam gerekiyor. Sizce imkanı var mı bunun?
  • 0 Oy
    13 İleti
    4k Bakış
    Yunus KILIÇY
    Peki ds160 formunda İstanbul yazıp mülakata başka ülkede girebilir miyiz? Örneğin Azerbaycan-Bakü 1-2 ay sonrasına randevu bulunabiliyor.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k