Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @sir-altan bu kişi de youtuber yapıyor


  • Erdal Kaya, Youtube'dan bağımsız Twitch'te çok keyif alarak izliyorum. Youtube'a destek olsun diye abone oldum. Kendisinin hikayesini kısaca özetleyecek olursak; Amerika'ya gitmeyi kafaya koyuyor. Kız arkadaş ediniyor. Amerika'da evleniyor. (Evlenme işini yanlış hatırlamıyorumdur umarım.) Genç yaşta ABD yolunu tutuyor. Sonrasında otellerde basit işlerde çalışıyor, en son müdürlüğe kadar yükseliyor. Kendisi otel işlerini hiç sevmediğini söylüyor. Polis olmayı kafaya koyuyor. İlk denemesinde eleniyor. İkinci denemesinde aslında yine son aşamada eleniyor, ancak şansını deneyip son bir konuşma yapıyor ve polis olarak kalıyor. Buradan sonrası polis memurluğundan FBI'a uzanan bir süreç. Kendisi FBI ajanlığını tekrar Chicago'ya dönmek için bıraktı. Yakın zaman önce oldu bu. Seattle'da yaşıyordu, şu an tekrar Chicago'da. 2007'den beri Amerika'da yaşıyor.

    Kendisini sevme nedenim; çok doğal ve iyi niyetli biri olduğunu düşünüyorum. Bunu verdiği bir çok cevap ve yaptığı yorumlardan anlayabilirsiniz. Haftada 3 gün Twitch'te sohbet yayını yapıyor. Genelde 20li yaşlardaki gençler izliyor. Ben sohbet ettiği bölümleri çok seviyorum. Ancak takipçileri polis, çatışma, suç vs. videolar izleyip yorum yapmasını daha çok istiyor. Türkiye'yle ilgili izlediği videolardaki yorumları inanılmaz iyi niyetli oluyor. Yani herhangi bir tarafa yakın olmadığını, herhangi bir ayrıştırma yapmadığını, tamamen içinden geldiği gibi konuştuğunu anlayabilirsiniz. Twitch'te takip ettiğim 3-4 yayıncıdan biri. Kendisi çok kısa sürede popüler oldu. Bunu sağlayan da polislik eğitimi aldığı döneme ait izlettiği videolar. Abone olun demez, takip edin demez, reklam alayım demez. Ha yarın bir gün reklam alır, gelirleri artar; eyvallah hakkıdır. Bunun için ekstra çaba sarf etmediğini belirtmek istedim.


  • ....you tube yapip para kazanmak isteyenleri pek sevmem,cunku bir yerde hikayeleri kendilerine gore anlatirlar yani biraz saptirarak,yukardaki arkadasida tesaduf olarak gordum,hosuma gitti foruma yukledim..zaman zaman kendim de video yapip paylasim yaptigim kanallara yukleyeyim diye dusunuyorum ama bu isler icinde cok yasli oldugumu dusunuyorum.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

122
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.6k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum