@ICu bazi siteler ABD disindan duzgun calismayabiliyor
-
@Seyahat-Ruhu sizler o kadar yağmur çamur demeden ne virajlar ne yokuşlar geçip video yapıyorsunuz biz de biraz yardımcı olalım sizlere
-
-
Su basliktan devam edebiliriz diye dusunuyorum 🙂
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3558/new-jersey-icin-6-aylik-kira-yardimi-cverap-yardimi
New Jersey
-
@Orhan-Cabarov clifton pattersondan basla
-
@Doncarleone bu nasıl bir cevap dalga geçer gibi siz buradan bilgileri hortumlarken size böyle mi davrandık senden dost olmaz uzak duralım senden sorduğun zaman verecekleri cevap
-
Birbirine yardım edebilen insanlar kuçukte olsa etmeli , lütfen Türkler olarak birbirimize çok kuçukte olsa yardım edelim.
Birini havalimanından almak ,
Evinde kullanmadığın bir kahve makineni vermek
İş arayan biri varsa yenı gelen kişileri orya yondendirmekNe var bundaki .!!!
Birbirimize destek olalım lütfen.
-
@ayvalik10
aslında bu düşüncemin sebebi bissürü adam var. oradan kirayı böleceği insan buldugunda kurtarabilir.
ben suan hala kımıldayamıorm adam yok, köyde cehaletin içinde kaldım pa de. pa daki baska citylere geçmeyi düşünüorm uzun vadede.
-
New jersey Washington şehri hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar? Nasıl bir yer iş olanakları, yaşam pahalılığı vs. Teşekkürler.
-
@Seyahat-Ruhu başta olmak üzere new jersey de yeni yerler keşfetmek için dolaşanlar forum ailemizden hakan karademir çalıştığı yere uğrarsanız bir selam verirseniz mutlu edersiniz kendisini.
-
bu eczaneye uğrarsanız ömeri görürseniz sizlere yardım eder
-
@ayvalik10 Uğramaya çalışacağız. Teşekkürler.
-
@Seyahat-Ruhu sizler o kadar yağmur çamur demeden ne virajlar ne yokuşlar geçip video yapıyorsunuz biz de biraz yardımcı olalım sizlere
Benzer Başlıklar
81
27.5k
Users
4.8k
Topics
330.8k