Coronavirus zamani New Jersey
-
-
Merhaba arkadaşlar,
Bildiğiniz üzere Türkiye ülkeye girişlerde PCR testi istemeye başladı. Ben de önümüzdeki ay NJ'e gelip TR'ye döneceğim. NJ'de test yaptırabileceğim makul bir yer biliyor musunuz?
https://covid19.nj.gov/pages/testing#test-sites
sitesinde bedava test merkezleri olduğu söyleniyor fakat test merkezi arama motoru sanırım çalışmıyor çünkü düzgün zip kodu girdiğim halde 'geçerli bir zip kodu' girmem gerektiği şeklinde uyarı aldım. Ayrıca bu test merkezleri sonuçları acaba kaç günde çıkartıyor?
Bilginiz varsa yardımcı olabilirseniz mutlu olurum..
-
@ICu Merhaba paylastigim linkten kontrol ettim calisiyor https://covid19.nj.gov/pages/testing#:~:text=COVID-19 testing and treatment,their insurance or immigration status.
-
Linklerimiz aynı..
Siz de resimde görünen yere posta kodu submit ediyorsunuz değil mi?

-
@ICu ben de calisiyor hocam,siz dogru bir posta codu yazdiginizdan emin misiniz?gonderdigim linkten free test kismina tiklarsaniz her sehirde bulunan ucretsiz covid testi yaptirabileceginiz yerlerin adreslerine ulasabilirsiniz.
-
@ICu pardon dikkat etmemisim ayni posta kodunu girdim calisti bende,Paterson posta koduymus :)
-
@aliarmgn
Farklı browserlarda falan denedim, yine olmadı. Acaba Abd'de olmadığım için mi olmuyor ki?Öte yandan Federally Qualified Health Centers (FQHCs)'da da sigortan olsun olmasın, göçmenlik statüne bakılmaksızın ücretsiz test olabilirsin diyor. Acaba bunların yaptığı test PCR mı veya antikor mu? Veya kaç günde sonuç çıkar? Telefonla öğrenilebilir belki. Bir deneyeceğim.
-
@ICu bazi konumlarda 3 gun yaziyor.Emin degilim ama suruntu testinin ucretsiz,antikor testinin ucretli oldugunu dusunuyorum.Istediginiz bir konum varsa bana soyleyin ben ekran goruntulerini alip size mesaj olarak atayim isterseniz.
-
-
@ICu bazi siteler ABD disindan duzgun calismayabiliyor
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
45
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.3k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum