Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2021 Mulakat Deneyimleri


  • @R-dgn hayır hiçbir sorun olmaz, merak etmeyin.
    para transferini bu şekilde yapabilirsiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mehmetkocwa mehmet kardeşim.. okuyunca ne kadar da çok şey yaşamışız diyorum!
    yalan yok, deneyimini okumayı iple çekiyordum ve o beklemenin sonucunu ziyedesiyle aldık :)

    bu kadar kapsamlı, detaylı ve içten anlatımın için minnettarım. bu bilgiler hepimiz için paha biçilmez değerde.

    vizen, yeni hayatın hayırlı uğurlu olsun. abd'deki hayatında mutluluk, sağlık ve bol kazanç diliyorum. umarım beklediğinden, arzu ettiğinden kat be kat iyileriyle karşılaşırsın.

    bizleri ve forumu unutma, daha çok yazacak deneyimin olacak :)
    biz okumaya hazırız..

    yolun da bahtın da açık olsun!


  • @Gökhan-G tebrikler. vizeniz ve yeni hayatınız hayırlı olsun.
    abd'deki hayatınızda mutluluk ve sağlık diliyorum.

    yolunuz da bahtınız da açık olsun..
    sonraki süreçte bol şans..

  • ⭐⭐⭐

    @Gökhan-G bey, sürecinizi mutlu sonla tamamlayıp vizenizi aldığınız için tebrik ederim. Yeni hayatınızda bol şans dilerim.

    Darısı tüm bekleyen DV2020 ve DV2021 talihlilerin başına inşallah.


  • @gucarslan bey iyi gunler,
    kusra bakmayın gerıye donuk epey forumu okdum ama goremedım.
    Eylul ayı verılen yaklasık mulakat sayısı hakkında bılgınız varmdır acaba?
    tesekurler.selamlar.


  • @Cagdas-Kilic hazırladığımız siteden bütün detaylara an be an ulaşabilirsiniz;
    ilgili kısımdan Ankara'yı seçin lütfen.

    https://savediversityvisa.org/daily-visa-statistics/


  • @gucarslan cok tesekurler.saygılar


  • Vize alan herkesi canı gönülden tebrik ederim. Allah bizlere de nasip etsin. 🤲🏻


  • #mülakatdeneyimi

    Mülakat deneyimi

    12 ağustos 2021 sabah saat 09.15 deki mülakatamız için saat 08.50’de konsolosluk önünde hazır bekliyorduk görevli güvenlik hanımefendi Covid formunu imzalattıktan sonra bizi konsolosluk kapısından içeriye alıp Xrayden geçirdi, daha sonra konsolosluğun ve bekleme salonunun bulunduğu kapıdan içeri girdik girişte görevli bir arkadaş bize sıra numarası verdi ve daha sonra beklememiz istendi numaramız yandıktan sonra sırasıyla evraklarımızı verdik, yeni evlendiğimiz için ds260 formunu doldurdunuz mu diye sorup formu da istediler daha sonra formu geri teslim ettiler bu aşamada kcc’ye gönderdiğimiz evrakları bizden istemediler, mülakatı türkçe mi ingilizce mi yapmak istediğimizi sordular türkçe diye cevapladık. Daha sonra numaramızın tekrar yanmasını bekleyip 660 dolarlık bir ödeme yaptık ve o çok beklediğimiz mülakat anı için bir daha beklemeye başladık son numara yandıktan sonra çekik gözlü hanımefendi ile mülakata başladık yanında çevirmen yoktu ingilizce başladı bizde ingilizce devam ettik, bize verdiğimiz bilgilerin doğru olduğuna yemin eder misiniz diye sordu bizde evet dedik daha sonra yeni evlendiğimiz için (bir yılı geçti)
    -Nerede tanıştınız?
    -Hangi okuldan mezunsunuz?
    -Ne zaman mezun oldunuz? Aynı yıl mı mezun oldunuz?
    -İlişkiniz toplam kaç yıl sürdü?
    -Meslekleriniz neler?
    -Aileleriniz ne iş yapıyor?
    -Daha önce Amerika’ya gittiniz mi?
    -Nereye gittiniz Amerika’da?
    -Amerika’da tanıdığınız var mı?
    -Nereye gideceksiniz?
    -Banka hesabınızda ne kadar para var?
    gibi sorular sordu. Hepsine doğru ve basit cevaplar vererek konuşmayı uzatmadan mülakatın bitmesini bekledik, en sonunda vizeniz onaylandı diyip bizi gönderdi hesapta 2 kişi için 23k dolar(asıl talihli hesabında) +114 bin tl (ortak hesapta) gösterdik.

    Yayında ve yapımda emeği geçen bütün dostlara teşekkür ediyorum, içerde hepimiz için dua ettim. Dualarımız kabul olur inşallah.


  • @mertozo vizeniz hayırlı olsun :)
    çok sıkıntı çektik, çok uğraştık hep birlikte..
    sonunu bu şekilde güzel bitmesi çok güzel mutlu ediyor bizleri.

    abd'deki hayatınızda mutluluk ve sağlık dilerim.
    yolunuz da bahtınız da açık olsun.

    sonraki süreçte bol şans diliyorum..


  • @mertozo Hayırlı olsun. 👏


  • Sağlık mülakatına gözlükle gelin yazıyor. Ben de öyle gittim ama numarasına falan bakmadılar. Sadece not düşmeleri için mi istiyorlar yoksa bir şeyi atlamış olabilirler mi? Mesela sağlık muayenesi sırasında ameliyatlı mısın vs soruları sormadılar bana, unuttular.


  • @mehmetkocwa Öncelikle yeni hayatınızın size mutluluk getirmesini dilerim. Mülakat deneyiminizi dikkatle okudum. İzninizle sizden alıntı yaparak bir sorum olacak. Benim gibi mülakata girecek arkadaşlar için yanıtınız çok değerli:

    "...............mailde belirtilen evrakların olduğu listeyi göstererek evraklarınızın bu sıraya göre hazırlayıp hazırlamadığınızi soruyor. Sıradan ziyade o listedeki evrakların dosyanızda ayrı bir şekilde hazır bulunması işleminizi bir hayli kolaylaştıracaktır.........."

    Acaba evrakların dosyada ayrı şekilde hazır bulunmasından neyi kastediyorsunuz? Nüfus kayıt örneği, evlilik belgesi vb. evrakları ayrı şeffaf dosyalara mı koymalı ya da birden fazla sayfalı evrakları dağılmaması için tel zımbalamalı mı?

    Yanıt için çok teşekkürler


  • @mehmetkocwa Yeni hayatınızda başarılar dilerim. Yazınız mükemmel olmuş...


  • @gucarslan hocam cok ama cok tesekkurler.
    Hakkiniz odenmez cok emek verdiniz. Insallah sizleri de en yakin zamanda vizesini alip seyahatini gerceklestiren arkadaslar arasinda goruruz.
    Forum bizim elimiz ayagimiz oldu surec icerisinde.
    Burdan daha cok ogreneceklerimiz olacak. Biraz olsun katkimiz olursa da ne ala.
    En yakin zamanda gorusmek dilegiyle hocam, kalin saglicakla.


  • @msener cok tesekkurler hocam. Umarim faydasi dokunur sizlere.
    Istenilen evraklar disinda olur da fazla evrak goturmek isterseniz diye belirttim o detayi. Bende bazi evraklarin kopyalari ve baska evraklar da vardi listede olmayan ama olur da lazim olursa diye, onlari ayri bir dosya icerisine, ana istenen evraklari ayri bir dosya icerisine koymanizda fayda var.


  • @MehmetArikan tesekkurler hocam. Darisi bekleyen herkesin basina insallah.


  • @mehmetkocwa gerçekten heyecanla okuduk. Yeni hayatınızın geçmişten daha güzel geçmesi dileğiyle.

  • ⭐⭐⭐

    @mehmetkocwa deneyimleriniz için teşekkür ederim.
    Tebrik ederim hayırlı olsun. Yeni hayatınızda başarılar dilerim

  • ⭐⭐⭐

    @mertozo tebrikler hayırlı olsun. Yeni hayatınızda mutluluklar başarılar dilerim


Benzer Başlıklar

  • Çeşitlilik Vizesi Mülakat Deneyimleri

    Sabitlendi Kilitli Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    516
    7 Oy
    516 İleti
    55k Bakış
    bolatmaliB
    @waterfall, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri Merhabalar,ben daha forumda yeniyim ama dv süreci ile ilgili mülakat deneyimi mi aktarmak isterim çünkü hiç bişey anlayamadık. Herkes gibi 10 martta 08:45 teki randevumuza gittik ,önce evrakları teslim ettik,ardından paramızı ödedik ve son olarak görüşmeye girdik. Asıl talihli benim eşim ve kızımda başvuruda varlardı. Yeminlerimizi ettik ve bana tek soru soruldu nereye gideceksiniz?cevap verdim san diego olarak. Eşim bir amerikan şirketinde çalışıyor onu söyledim fabrikaları orada die ve eşime dönüp mesleğini ve işini sordu eşim ingilizce anlattı ve ardından hiçbir soru sor sormadan,kızımın ve benim onaylandığımı söyledi. Eşimin pasapotunu vizesi iptal opmuş şekilde geri verdi ve beyaz bir A4 kağıt verdi. Eşim AP ye kalmıştı. Akşamına ds5535 formu geldi ve doldurup gönderdik. Hepsi bu kdr. Acaba nedeni ne olabilir. Normal bir process midir? Eşimin hiçbir problemi yok sigortası düzgün ödenir,tr de doğmuş büyümüş,hiçbir ülkede yaşamışlığı yok tr dışında. İşi nedeni ile seyehati çok fazladır. Bu tarz bir işlem gören var mı acaba?şimdiden teşekkür ediyorum. Bir kusurum varsa affola çok yeniyim bu platformda 🙈 onay aldığımıza sevinemedik bile kara kara düşünüyoruz napıcaz diye.
  • OHAL ve Pasaport Alamama Sorunu

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card pasaport ohal randevu erteleme
    21
    0 Oy
    21 İleti
    8k Bakış
    W
    @crazycells Çok teşekkür ederim yardımınız için.
  • 34 Oy
    251 İleti
    26k Bakış
    crazycellsC
    Değerli arkadaşlar, Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık. Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri: https://www.youtube.com/watch?v=mR00DG-jua8 Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz. Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim. Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim. Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
  • 2 Oy
    642 İleti
    312k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel DV asamalari basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum