Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

EB-3C (EW) Green Card süreci danışmanlığı konusunda sorular ve uyarılar!

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• @Duygu-Çelik Türkiye de mi yaşıyoruz nasıl olur avukatla ilerlemek siz sponsor bulup mı sürece dahil oldunuz

• @ari-luli benim normal de Amerika geçmişim vardı 8 yıl kadar ilk iş yerimi buldum 6 ay sonra onlar kabul etti sponsor olmayı ama vizem bittiği için Türkiye ye gelip beklemek zorunda kaldım şuan Türkiye de bekliyorum 2021 de başladı işlemler , DQ 2024 de oldum bir senedir randevu bekliyorum Amerika da beklemek en mantıklısı ama tabi herkesin süreci durumu farklı detaylı araştırma yap ve bence bir avukat ile çalışmak daha iyi sürekli prosedür değişiyor

• @Duygu-Çelik teşekkür ederim duygu hanım peki ilgilenen avukatları nereden bulabilirim?

• @nyclover eb3 vize ile görüştüm şu anda kontenjan yok olunca haber vereceklermiş iade politikası yok sizden kaynaklı bir sorun olursa yapacağımız bir şey yok ama bizden kaynaklı sponsordan kaynaklı olursa tekrar başvuru oluşur eğer belirli bir aşamada sponsor vazgeçerse sponsor değişikliğine giderri bunda 1.5 yıla kadar uzamaya sebebiyet verebiliyor muş ben her firmayla görüşeceğim şu an sıcak olduğum bir firma var ama daha onunla görüşme sağlayamadım onun için de randevu oluşturdum onla da görüştükten sonra kararlaştırıp temmuz ayı gibi başvuruda bulunmayı düşünüyorum iş başvurularındaki eyaletleri de bilmiyorum onları da araştırma lazım gidersem erkek arkadaşım da gideceği için onun da çalışabileceği bir eyalet olması lazım bakalım araştırıyorum hayırlısı olsun

• İyi geceler herkese ben şu an sabahtan beri BDV ile mailleşiyorum jose adında biriyle neyse az önce bir mail aldım cuma günü sabahına kadar bir indirim varmış eğer 3 işten birini seçersem 3000 dolarlık bir indirim olacak ve 19185 dolar olan hizmet bana 16185 dolara gelmiş olacak denildi.Açıkcası elbette bu duruma çok sevindim 115 bin tl yapıyor ancak bir anda böyle bir indirim teklif etmesi de garip geldi korkutucu geldi o yüzden bir size sormak istedim acaba bunu yapmalarının nedeni nedir? Doğrudan bdv solutions sitesindeki mail hesabı üzerinden iletişime geçtim randevu da oluşturdum detaylı görüşme için.
    64146a91-3ad6-4c08-89ce-21fbe791717a-image.png

• @ari-luli bu tip indirimleri ara ara yapıyorlar. basitçe sebebini anlatayım; firma ilana çıkıyor 35 kişi için diyelim ama sadece 5 kişi başvuruyor. arz ile talep uyuşmayınca talebi arttırmak için indirim uyguluyorlar. zaten süreli oluyor belli bir tarihten sonra isteseniz de başvuramazsınız. Konum, iş tipi uyuyorsa güzel fırsat her zaman denk gelmez...

• @ari-luli Lc başvuru tarihleri yaklaşan işlerde zaman zaman uygukuyorlar bu indirimi. Güzel fırsat bence. Ben 11000$ iken başvurmayı düşünüyordum sonra 3 aylığına 6000$ yaptılar ve hemen başvurdum. Sonra bazı bölgelerdeki işleri de 3000$ dolara düşünmüşlerdi. Size verdikleri fiyat gibi.

• @smyael evet şu an 1500 ilk taksit gerisi 33 taksit olacakmış bakalım hayırlısı olsun bölgeleri araştırıyorum çok teşekkür ederim yorumlarınız için kusura bakmayın bilgisizim bdv güveniyorum ama bir anda böyle bir indirim görünce dedim acaba dolandırılır mıyım? toplam 16185 dolar olacakmış

• @ari-luli rica ederim ne yaptım ki.. bence fiyatı çok uygun.. bdv eb3 vizesinden en eski firma bildiğim kadarıyla. Çok deneyimliler..bölge seçerken sponsorları da sorun onları da araştırın tavsiyem.

• @smyael çok teşekkür ediyorum bölgeleri nereden nasıl araştıracağım bir fikrim yok ama 3 iş de aynı şirkete ait anladığım kadarıyla bakalım hayrolsun artık

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

119

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |