Durum ''Immigrant Visa Fee Payment Received'' şeklindeyse kart kesinlikle basılmamıştır. Ancak takip için direkt kendi sitesini kullanın. Eğer bir uygulamadan takip ediyorsanız sürekli refresh yapmanız lazım. Hatta refresh yapmanıza rağmen güncellenmeyebilir.
Resmi site: https://egov.uscis.gov/
İkinci sorunuza gelirsek, benim kartım eşimin kartından yaklaşık 4 ay sonra geldi. Kart basımları tamamen bağımsız ve bireysel.
@80-s, içinde söyledi: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?
merhabalar. tecrübesi olan arkadaşlardan yorum rica edeceğim. EB2NIW üzerinden green card aldım. oğlumla 13 mart 2026 da amerikaya girişimi yapıp 10 gün kalıp döndük. 10. gün ssn lerimiz avukata ulaştı. Benim fiziki green cardım avukatın ofisine 8 Nisan tarihinde ulaştı. ancak oğlumunki aradan geçen 2 haftaya rağmen case status kısmında ''Immigrant Visa Fee Payment Received'' şeklinde ilerleme olmadan duruyor. merak ettiğim şu: 1- kart basımı başlamış olmasına rağmen status bu şekilde kalabilir mi? 2- aile fertleri arasında kart teslimi süreleri arasında uzun süreler oluyor mu? teşekkürler.