• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Mert Ab
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 3
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Mert Ab

@Mert Ab

8
    İtibar
    16
    Profil Görüntülemeleri
    3
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Mert Ab Takip etme Takip Et

Mert Ab tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Mert-Ab, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

20251221_203225(1).png

Abd ye yeni giris yaptim. normal ilk girisin son tarihi 20 mayis 2026 bitiyordu el yazısı ile dv1/lpr yazip altina ilk girisin son tarihi ile aynı olan 20 mayis 2026 yazdı. damgada ise bugunun giris tarihini yazdi damga da ortadaki tarih yazisi haric baya sönük olmuş. Elimde greencard olmadan son tarih 1 yil sonra olmasi lazim ama ozelliklemi bu tarihi yazdı normalde 1 yıl ama sana 5 ay verdim mi demek istedi?

Ucuşumun ertesi günü ilk giris mührü yapılan yerin yanında CBP Deferred Inspection a gittim. Onemli olan damga dedi bu tarihten itibaren 1 yıl eksi 1 günün var dedi. Kısacası problem yokmuş 🙂

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Mert Ab
      Mert Ab

20251221_203225(1).png

Abd ye yeni giris yaptim. normal ilk girisin son tarihi 20 mayis 2026 bitiyordu el yazısı ile dv1/lpr yazip altina ilk girisin son tarihi ile aynı olan 20 mayis 2026 yazdı. damgada ise bugunun giris tarihini yazdi damga da ortadaki tarih yazisi haric baya sönük olmuş. Elimde greencard olmadan son tarih 1 yil sonra olmasi lazim ama ozelliklemi bu tarihi yazdı normalde 1 yıl ama sana 5 ay verdim mi demek istedi?

Mert Ab
      Mert Ab

Mert Ab tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?

Merhabalar case state online da mailed olduktan 14 gün sonra Card Was Returned To USCIS oldu yani geri dönmüş. Ssn aynı adrese problemsiz gelmişti. Abd giriş yaptıktan 2 gün sonra döndüm hala turkiyedeyim. Adreste bulunan kişide 2 gün önce kendi greencardını teslim almis(benden bağımsız biri bayadır abd de yaşıyor) alirken gorevli ile konusmuslar onlara usps adresleri arasında benim ismim kayıtlı değilse kart geri usps e gönderirler demiş. Ds260, mülakat ve ilk girişte hep ayni adresi verdim hiç adres değişikliği yapmadım. Usps adres kaydım için ekstra birsey yapmalı mıydım yani bugüne kadar okuduklarımda boyle birseye gerek olmadığını düşünüyordum. Yapay zekayada sorunca posta kutusunun üzerinde senin ismini yazmadılarsa bu sebepten geri dönmüş olabilir diyor daha once teslim alanlar veya almayanlar posta kutusuna ekstradan isim ekledi mi acaba? Ne yapmam gerekir posta kutusuna ismi ekleyip tekrar mi ayni yere isteyeyim yada baska bir adres mi bulayım?

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      Mert Ab
      Mert Ab

@Mert-Ab, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

20251221_203225(1).png

Ucuşumun ertesi günü ilk giris mührü yapılan yerin yanında CBP Deferred Inspection a gittim. Onemli olan damga dedi bu tarihten itibaren 1 yıl eksi 1 günün var dedi. Kısacası problem yokmuş 🙂

Mert Ab
      Mert Ab

20251221_203225(1).png

Mert Ab
      Mert Ab