Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @selun Merhaba, Öncelikle çok geçmiş olsun. İtlaya Shengen randevusu bulmak Türkiyedeki kadar zor mu oldu? Biz de New Jerseydeyiz. Eşim Amerikan vatandaşı ben ise Greencard sahibiyim. yaklaşık 1 yıldır özel bir şikette mimar olarak çalışıyorum. En son pandemiden önce avrupaya gir çık yapmıştım. Randevu bulma süreci ile ilgili bilgilendirirseniz çok sevinirim. Tekrardan çok geçmiş olsun.

• @mayvaa559 merhaba, randevu bulmak çok kolay onda sıkıntı yok ben randevuyu 1 ay sonraya aldım, ancak sıkıntılı kısmı şu, sizin bundan önce aldıgınız vizelerin hiç bir değeri yok, çünkü burda süreç yeniden başlıyor. Biz de bunu goze alarak başvurduk, bi çok kez vizemiz vardı pasaporrumuzda ama red aldık muhtemelen bi burda 1 yıldır göçmen pozisyonundayız, inanın sebebini bilmiyorum. Umarım sizinki olur bu siteden kayıt olup bilgilerinizi yazıp randevu alabiliyorsunuz,

https://prenotami.esteri.it/

• anladım, hesapta ne kadar göstermek gerekiyor peki 2 kişi 1 hafta tatil için bilginiz var mı ? Türkiyede bi takım bilgiler veriliyor ama durum burda farklı işlediği için sormak istedim size. Verdiğiniz bilgiler için de ayrıca çok teşekkür ederim.

• @mayvaa559 ne demek rica ederim valla biz bankadaki bütün paramızı gösterdik😆 ona ragmen red yedik🤣 bu link kendi sitesinden buna göre gösterebilirsiniz

• çok teşekkür ederim bilgilendirmeler için

• Merhabalar arkadaşlar Yunanistan için shengen vizesi başvurusu yapacağım Greencart ile nereden başvuru yapmalıyım çok karışık geldi. ?

• Arkadaslar merhaba, ben 15 aydir Green Card ile Amerika'da yasiyorum. Agustos ayinda Turkiye tatili dusunuyorum (tarihlerim kesinlesmedi) ve genelde Izmir'de olacagimdan Yunan adalarina da gecmeyi dusunuyorum. Daha once Izmir Kosmos'dan 4-5 defa visa aldim. Sonuncusu haric hepsinde adalardan girip-adalardan ciktim. Sonuncusunda Atina'dan girdim ve oradan Viyana'ya gectim ve Viyana'dan direk Turkiye'ye uctum, yani Yunanistan'dan girdim ama Yunanistan'dan cikmadim, zaten sonrasinda da Amerika'ya tasindim. Bu bir ihlal midir ve sorun yasar miyim? Burada yorumlari okuyorum da isin asli biraz korktum, Green Cardli olunca Turkiye'deki kadar ugrasmayiz, hemen aliriz diyordum ama Green Cardli olmakta ret almaya engel olmuyormus. Benim Turkiye tarihlerim su asamda kesin degil, kesin olsa dahi Samos, Chios vs ikisine de gidebilirim ve kac gun kalacagim ve ne zaman giderim su anda kesin degil. Bu tarihlerin kesin mi olmasi gerek? Izmir'den yine feribot biletleri almis ve otel rezervasyonlari hepsini yapmis mi olmaliyim? Ve ne evraklar gerek? Ben 3 aydir bir sirketten W2'li olarak calisiyorum, banka hesap dokumu vs de mi gerekli? Kisaca Turkiye'deki tum evraklarin aynisi burada da gecerli midir?

Irvine, CA'da yasiyorum, basvuruyu nereden yapabilirim?

Ya da burada hic visa ile ugrasmayip, Izmir'e gidince yine oradan Kozmos a basvurabilir miyim (2-3 gunde sonuclaniyordu orada) ? Tesekkurler.

Benzer Başlıklar

• 8
  • 31
  • 3
  • 10
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

129

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |