Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@eceloo, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

Merhaba, KCC'ye telefon ettim..Çocuğun nüfus kaydı eksik dediler..Ben de çocuklar ailelerinin kaydında oluyor ayrı bir e-devlet kaydı yok çocuklar için dedim..
    Aynı kaydı çocuk için de göndersem dedim..açıklamanızı yazarak iletin dedi..Çocuğu olanların bilgisine..
    herkese çok teşekkür

Bu aslinda forumca bilinen bir bilgi, fakat tekrarlama icin tesekkurler.

KCC'nin bilgileri belgelerin icinde arayip bulmasini bekleyemezsiniz. Tek yaptiklari belgenin olup olmadigina eger varsa dogru olup olmadigina bakmak. Siz de buna gore hareket etmelisiniz.

• @Elgitaro hayır amerikalı var e-government web site denince anlaşılıyor

• @crazycells Ali bey valla burada bulamadım, bir öyle yapmış diğeri başka türlü yapmış, ingilizce konusunu da aradım o da kopuk kopuk, ben beceremedim herhalde..

• @eceloo bu bilgileri tekrarlamanin hicbir zarari yok :) hatta tam tersi tekrarlamak, insanlarin dikkatini daha cok ceker :)

• Selamlar tekrar,

"Documents Received" şeklinde tebrik eden bir email geldi:) Şimdi gelen bu email 3 - 6 hafta içinde gelecek olan email midir? Yani dokümanlarım onaylanmış mıdır?

• ⭐⭐⭐⭐

@Elgitaro hayır, bu aldığınız “alındı” emaili. Onay emaili “records indicate” yazan email olacak, artık bu emailin gelmesini bekleyebilirsiniz.

• Merhaba kcc evraklari gonderdikten sonra böyle bir mail geldi The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email and is currently processing your documents onaylanmişmi oldu evraklarim

• Evrakları KCC ye gönderdikden sonra ortalama kaç gün sonra onay emaili alırız? Bi haber yok malasef hala e mail almadık

• @muratozbek_91 merhabalar hayır bu onay maili değil. Otomatik mail evraklarınızın alındığını ve incelenip size dönüş yapacaklarını bildiren bir yazı.

• @irem-begum cevap için tşk edrm mulakata başarilar inş alirsiniz vize

• @muratozbek_91 merhaba o mail evraklarınızın KCC tarafından alındığı ve incelenmeye başlandığı ait bir email. Onay için bir süre daha beklemeniz gerekecek bu süre 3-6 hafta denmiş olsa da benim düşüncem numaraların current olma hızına göre biraz daha uzayabilir.

• @AnarH biz 2 hafta sonra aldık

• @aysegul Bahsettiğim emailde "Our records indicate that you have submitted all required documentation to the Kentucky Consular Center and are ready to be scheduled for an interview when your case number becomes current. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing." ifadesi yazıyor.

Bu durumda onaylanmış sanırım.

• @ZoZO teşekür ederim

• ⭐⭐⭐⭐

@Elgitaro evet aynen.

• Bu ileti silindi!

• @Muhtaradana bu telegram grubu silindi mi acaba?

• @recii35 hayır silinmedi

• Merhaba,
    Emin olamadığım birkaç şey hakkında yardımlarını bekliyorum.
    1999 yılında 9 ay İngiltere'de, 2013 te ise 11 ay Kanada'da kaldım (3 kez giriş çıkış yaptım), 16 aydır da Niger de çalışmaktayım. KCC den gelen mektuba göre sadece Niger den sabıka kaydı alma gerekiyor diye düşünüyorum.
    9 Yaşındaki kızımın birth certificate i için, kendi adıma e-devletten almış olduğum nüfus kaydınının aynısını dosya ismini değiştirerek gönderceğim emaile ekleyeceğim.
    Pasaportumun süresi 2021 Aralıkta bitiyor. Mülakat tarihi açıklandıktan sonra pasaport değişmeyi düşünüyorum (o zamana kadar Türkiye'ye dönmüş olurum) . Bunun sakıncası olur mu, zaten eski pasaportumu da mülakata götüreceğim.
    Teşekkürler.

• @Orkun-De çoğu ülkeden 12 ay iken, İngilterede 6 ay kalmışsanız da isteniyor, yani siz nijerin yanında birdr İngiltere polis belgesi almalısınız
    Aynen 9 yaşındaki kızınızın birth certificate sı için bu işlemi yapacaksınız
    Pasaportun süresi vize almak için yeterli aslında ama illa değiştirmek istiyorsanız bir sorun olmaz, eğer içinde Amerika vizesi varsa konsolosluğa bu eski pasaportunuzla gitmelisiniz, eğer Amerika vizesi yoksa normalde talep etmiyorlar ama siz İhtiyaten eski pasaportunuzu yanınıza alabilirsiniz, belki sorarlar

Benzer Başlıklar

• DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak

Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler gocmen vize green card vize
    2
    0 Oy
    2 İleti
    466 Bakış
    crazycellsC
    @numan011, içinde söyledi: DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak Merhabalar,Amerikada yaşayan kızarkadaşımın DACA vizesi mevcut(bu sene vizesini sorunsuz yeniledi tekrardan)eğer kızarkadaşımla evlenirsem aile dayanaklı green card veya benzeri bir oturum izni alabilir miyim ve ne tür bir statüye sahip olurum? Bu konuda bana cevap verip bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Maalesef DACA statusundeki kisiler ne ABD vatandasi, ne de Green Card sahibi olarak sayilmiyor. O nedenle tahminimce DACA statusune sahip biriyle evlenmek size gocmenlik icin hicbir fayda saglamayacak. Ama emin olmak adina, sorunuzu bir de Muslu Hukuk Burosu'na sormanizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/category/120/muslu-hukuk-bürosu-sorularınızı-cevaplıyor
  • [Arşiv] Sayilarla DV2020

Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    359
    0 Oy
    359 İleti
    30k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • 5 Oy
    280 İleti
    49k Bakış
    ATS16A
    @yusufeymen38, içinde söyledi: 🇺🇸 Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari Benim numaramda aktif oldu, durumunuzda değişiklik oldu esc sayfasını kontrol edin mail geldi, ayrıca mülakat tarihi ve mülakat yapılacak konsolosluğun adının yazdığı mail de geldi, sağlık raporu için molnar klinik ile iletişime me geçmem gerekli, konsolosluktan mülakatınızı onaylayın mail i mi gelecek ( bu kısmı tam bilmiyorum ) böyle bir mailin mi gelmesini beklemem gerekiyor YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ..? @yusufeymen38 https://yesilkartforum.com/forum/post/525096 https://yesilkartforum.com/forum/post/501371 Viyana konsolosluktan mülakatınız öncesi sağlık kontrolüne katılıp katılmamanız hususunda email ile gelecek talimatları takip edin, DV2025 Mülakat Deneyimleri ve DV2026 Mülakat Deneyimleri başlıklarındaki Viyana mülakat deneyimlerini okuyarak ne yapacaklarınızı ve sürecinizi planlayabilirsiniz.
  • Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    73
    33 Oy
    73 İleti
    25k Bakış
    misha90M
    Teşekkür ederim cevabınız için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

11

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k