Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

• @muratozbek_91 merhabalar hayır bu onay maili değil. Otomatik mail evraklarınızın alındığını ve incelenip size dönüş yapacaklarını bildiren bir yazı.

• @irem-begum cevap için tşk edrm mulakata başarilar inş alirsiniz vize

• @muratozbek_91 merhaba o mail evraklarınızın KCC tarafından alındığı ve incelenmeye başlandığı ait bir email. Onay için bir süre daha beklemeniz gerekecek bu süre 3-6 hafta denmiş olsa da benim düşüncem numaraların current olma hızına göre biraz daha uzayabilir.

• @AnarH biz 2 hafta sonra aldık

• @aysegul Bahsettiğim emailde "Our records indicate that you have submitted all required documentation to the Kentucky Consular Center and are ready to be scheduled for an interview when your case number becomes current. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing." ifadesi yazıyor.

Bu durumda onaylanmış sanırım.

• @ZoZO teşekür ederim

• ⭐⭐⭐⭐

@Elgitaro evet aynen.

• Bu ileti silindi!

• @Muhtaradana bu telegram grubu silindi mi acaba?

• @recii35 hayır silinmedi

• Merhaba,
    Emin olamadığım birkaç şey hakkında yardımlarını bekliyorum.
    1999 yılında 9 ay İngiltere'de, 2013 te ise 11 ay Kanada'da kaldım (3 kez giriş çıkış yaptım), 16 aydır da Niger de çalışmaktayım. KCC den gelen mektuba göre sadece Niger den sabıka kaydı alma gerekiyor diye düşünüyorum.
    9 Yaşındaki kızımın birth certificate i için, kendi adıma e-devletten almış olduğum nüfus kaydınının aynısını dosya ismini değiştirerek gönderceğim emaile ekleyeceğim.
    Pasaportumun süresi 2021 Aralıkta bitiyor. Mülakat tarihi açıklandıktan sonra pasaport değişmeyi düşünüyorum (o zamana kadar Türkiye'ye dönmüş olurum) . Bunun sakıncası olur mu, zaten eski pasaportumu da mülakata götüreceğim.
    Teşekkürler.

• @Orkun-De çoğu ülkeden 12 ay iken, İngilterede 6 ay kalmışsanız da isteniyor, yani siz nijerin yanında birdr İngiltere polis belgesi almalısınız
    Aynen 9 yaşındaki kızınızın birth certificate sı için bu işlemi yapacaksınız
    Pasaportun süresi vize almak için yeterli aslında ama illa değiştirmek istiyorsanız bir sorun olmaz, eğer içinde Amerika vizesi varsa konsolosluğa bu eski pasaportunuzla gitmelisiniz, eğer Amerika vizesi yoksa normalde talep etmiyorlar ama siz İhtiyaten eski pasaportunuzu yanınıza alabilirsiniz, belki sorarlar

• Merhaba arkadaşlar az önce evrak isteği ile ilgili bir mail aldım. Kazandığımı yeni öğreniyorum şaşkınım açıkcası . Heycanımı mazur görün şimdi benim bu evrakları hızlıca göndermem mi gerekiyor yoksa ds260 formunu doldurmam mı lazım önce. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Yasaklı

@Emin-Y YAZMA boyle seyler burada doverler seni:)

• @Emin-Y bu basligin ilk iletisini okuyabilirsiniz.

• @kivo valla abi bu nedir ya :)

• Yasaklı

@Nothing-Man sen sonucta Nothing Man sin :) adam 24k ama sen daha cok takip ediyorsun..

• @crazycells Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için .
    @kivo @Nothing-Man Haklısınız gerçekten :)

• Yasaklı

@Emin-Y sana ilk tasi ben atiyorum kalani forumun insafi :)))

• @Emin-Y şaka bir yana yolun açık olsun sevindim senin adına umarım gönlünce olur her şey,
    @kivo Nothing man olmaya devam abi, gün gelir biz de yazarız o sevinçle umarım :)

Benzer Başlıklar

• DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak

Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler gocmen vize green card vize
    2
    0 Oy
    2 İleti
    466 Bakış
    crazycellsC
    @numan011, içinde söyledi: DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak Merhabalar,Amerikada yaşayan kızarkadaşımın DACA vizesi mevcut(bu sene vizesini sorunsuz yeniledi tekrardan)eğer kızarkadaşımla evlenirsem aile dayanaklı green card veya benzeri bir oturum izni alabilir miyim ve ne tür bir statüye sahip olurum? Bu konuda bana cevap verip bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Maalesef DACA statusundeki kisiler ne ABD vatandasi, ne de Green Card sahibi olarak sayilmiyor. O nedenle tahminimce DACA statusune sahip biriyle evlenmek size gocmenlik icin hicbir fayda saglamayacak. Ama emin olmak adina, sorunuzu bir de Muslu Hukuk Burosu'na sormanizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/category/120/muslu-hukuk-bürosu-sorularınızı-cevaplıyor
  • Evlilik ile turkiyeden green card başvuru

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card evlilik abd mulakat uscis
    2
    -5 Oy
    2 İleti
    945 Bakış
    crazycellsC
    @akonwerty, içinde söyledi: Evlilik ile turkiyeden green card başvuru amerika vatandasi eşimle Türkiye'de evlendik şuan kendisi Amerika'ya döndü Türkiye'de green carda başvuru prosedüru nasıl işliyor neler sunmaliyiz mulakat da ? https://yesilkartforum.com/forum/topic/297/ir1-cr1-sureci-ve-mulakat-deneyimleri-abd-vatandasi-ile-evlenip-turkiye-de-green-card-almak
  • 13 Oy
    57 İleti
    15k Bakış
    C
    @ONROZR merhaba 2025 talihlisiyim case no sizin gibi 27 binlerde randevu alirmiyim Ankara'dan cevabınız için teşekkür ederim şimdiden
  • Hangi eyalet?

Eyaletler green card eyalet eyalet secimi
    92
    2 Oy
    92 İleti
    22k Bakış
    Peyk74P
    @ayvalik10, içinde söyledi: Hangi eyalet? @Peyk74 alabama başlığına da yazmışsınız. Buradan cevap yazıyım en yukarıda dünya şeklinde simge var oradan alabamayı bulunca o bölge de yaşayan tüm üyeleri görebilirisiniz. Onlara mesaj atarak iletişime geçebilirsin. Teşekkür ederim bakıyorum.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k