Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş

Yolculuk
4.1k 789 551.3k 685

• bir update daha yapayım : biz İstanbul a geri donduk. Daha once bahsetmiştim SSN için ofise gidip numaralar için sıfırdan başvuru yapmıştık , başka baslık altında idi ama okuyanlar olmuştur. 7 Agustos LA den giriş yaptık ve 27 Agustos İstanbul a geri donduk. SSN ler biz dondukten iki gun sonra arkadaşımızın evine posta ile ulaştı. Bugun de yeşil kartlar adrese ulaşmış. USCIS ten gordugum kadarı ile 9 Agustos case açılmış ve 30 Agustos ta dosya kapatılıp, kartlarınız basıldı ve adrese gönderildi mesajı gelmiş. Bugun de kartlar adrese gelmiş. Kısa gelişmeler bu kadar .

• Herkese merhaba. Dün ilk girişimizi LA'dan gerçekleştirdik. Son giriş tarihine 3 gün kala girişimizi yaptık. Her şey planladığımız gibi ilerledi. Havaalanında sarı zarfları aldılar, fotoğraf çektiler. Ucakta form bulunmadığı icin, (gümrük deklarasyon formu) havaalanında biz istedik görevlilerden, formu doldurduk verdik, bütün işlemlerimiz yaklaşık 1 saat sürdü. Daha sonra valizlerimizi aldık çıktık. 3 büyük valiz, bir orta ve iki kabin valizi bize fazlasıyla yetti. Ilk giris nedeni ile zaman zaman erişim problemi yasayabileceğim icin bu aralar fazla yazamayabilirim. Yardımlarını ve desteklerini esirgemeyen değerli arkadaşlara teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐⭐

@Sefa Hoşgeldin Kardeşim. Kolaylıklar olsun

• @redsat2000 hoşbulduk. çok teşekkür ederim abi. Çok sağol.

• hosgeldin @Sefa . LA ile ilgili SSN icin iki yazım var, onlara bak istersen. ilk giriste bazen ssn basvurusunu yapmayı unutuyorlar ki benim de basıma geldi :) fikir verir size de. kolay gelsin.Bofada da hesap acmak lgili bir yazı var, onu da oku :) en taze haberler :)

• Arkadaşlar merhaba valizde parfüm bırakabiliyormuyum aşağıda bırakmak istiyorum uçaga yanıma almayacağım şimdiden teşekkürler

• 100ml ye kadar alabilirsiniz, plastik seffat posete koymanızı oneririm.

• Sayın @cnpist evet ama parfüm orijinal yani kapağı açılmıyor 100 ml evet umarım sorun çıkmaz

• @yilmaz, içinde söyledi: Gocmen Vize ile ABD'ye ilk giris

Arkadaşlar merhaba valizde parfüm bırakabiliyormuyum aşağıda bırakmak istiyorum uçaga yanıma almayacağım şimdiden teşekkürler

yaniniza almayacaksaniz (ucagin icine) o durumda buyuklugu onemli degil, alabilirsiniz.

• @crazycells başkanım yine derdimize yetiştiniz saygılarımızla

• 100ml de sorun çıkmıyor, ben hep kabinde goturuyorum, kural gereği şeffaf poşete koymanız gerek ama, akarsa problem çıkmasından dolayı değil :) uçuş kuralı gereği kabine alınan sıvı malzemelerin şeffaf , ağzı kapalı poşetlerde olmasını istiyor havayolları.

• Merhabalar sevgili forum üyeleri dün itibarı ile Orlando havaalanından ülkeye giriş yaptık ailecek şimdi biraz etrafı gezip ssn ve kartlar gelince ne yapacağımıza karar verecez herşey için öncelikle sayın @crazycells ve diğer sevgili üyelere teşekkürler ediyorum bu arada frankfurt tan orlandoya lurfhansa ile geldik tavsiye ediyorum uçak 747 boing çok kaliteliydi yemekler dışında damak zevkimize uygun değildi bilginize

• @yilmaz hayırlı olsun, herşey çar çabuk düzene girer inşallah

• @Muhtaradana çok teşekkür ederim sizinde herşey gönlünüzce olur umarım

• @cnpist teşekkürler, aynı havaalanından giriş yaptığımız için, bütün postlarınızı titizlikle okuyorum :)

• Selamlar diversity visayı aldım 25 ocakta 6 aylık sürem doluyor bu tarihten önce girmem gerekiyor sanırım.Yalnız vizenin altında 1 yıllık diye bir ibare var.Sorum şu aslında ben 25 ocaktan sonra yani 1 yılın dolmasına yakın giriş yapabilirmiyim?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@burhan82, içinde söyledi: Abdye giriş süresiyle ilgili

Selamlar diversity visayı aldım 25 ocakta 6 aylık sürem doluyor bu tarihten önce girmem gerekiyor sanırım.Yalnız vizenin altında 1 yıllık diye bir ibare var.Sorum şu aslında ben 25 ocaktan sonra yani 1 yılın dolmasına yakın giriş yapabilirmiyim?

Bir yıllık süre giriş yaptıktan sonra başlıyor.

• @Sefa kolay gelsin size de :) bu arada esim bofa dan kredi kartı isted, secure card, ama hesabı actıktan 2 hafta sonra basvurdu ve ssn numarasını da eklettkten sonra yaptı. kart 2 gunde geldi :) 500 dolar limit verdik. aklınızda olsun :9

• merhaba arkadaşlar, perşembe günü ABD'ye ilk girişimi yapacağım kısmet olursa. Mülakat sırasında ds260'da yazdığım adresi değiştirdim fakat adresteki kişi eski adresteki arkadaş olarak kaldı. Giriş yaparken bunu değiştirmem gerekir mi? Bir de adreste wisbech yazması gerekirken wisbeck yazıyor bir kısmında. Bunun da değiştirilmesi gerekir mi? Teşekkürler şimdiden. İyi forumlar.

• @chemforlife adresi tamamen ve son hali ile girişte değiştirin. Görevli sormasa da adresi değiştirmek istediğinizi söyleyin değiştirirler. Biz NY den giriş yaparken değiştirdik hem isim hem adresi

Benzer Başlıklar

• Avrupa’dan ABD'ye Uçuşların Durdurulması

Yolculuk
    66
    2 Oy
    66 İleti
    3k Bakış
    Z
    @crazycells evet yeni vize alan gruptayız. Avukat Curtis'in önerisini dikkate alarak 1 Ocak'ta girişimizi direkt ABD'ye yapmak bizim için riski en aza indirecek gibi görünüyor. Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.
  • Coronavirüs sonrası ilk giriş

Yolculuk
    176
    3 Oy
    176 İleti
    9k Bakış
    YollardakiAdamY
    @redsat2000 hos bulduk tesekkurler. Bir hafta kalip geri dondum :grinning_squinting_face:
  • ABD ye giderken Frankfurt aktarması yapmak

Kilitli Yolculuk
    3
    0 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    mutlukurt0534M
    @hayallerabd teşekkürler
  • abd'ye giderken hangi havayolu tercih edilmeli neden?

Yolculuk
    85
    1 Oy
    85 İleti
    11k Bakış
    A
    @ATS16 Ülkeye giriş sonrası dönüş biletimi değiştirmek & iptal etmek istiyorum. Tek yön gidiş alıp dönüş için de ayrı bir pnr numarası bile dönüş bileti alsam sonra iptal etsem sıkıntı yaşar mıyım? izlediğim videolarda sadece beyan etmişler, bakılmamış.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

29

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k