USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)
-
@crazycells sistem Türk bankalarına ait kredi kartını kabul ediyor mu? yoksa illaki Amerikada hesap açtırmak mı gerekir?
-
@somebody, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)
@crazycells sistem Türk bankalarına ait kredi kartını kabul ediyor mu? yoksa illaki Amerikada hesap açtırmak mı gerekir?
Kredi kartınız, döviz işlemleri ve yurtdışı alışverişlere açık ise kendi kredi kartınızla ödeme yapabilirsiniz.
-
@somebody, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)
ABD bankasi olmasina gerek yok. Master/Visa kartlari varsa gecmesi lazim, onun disinda da kartlar kabul ediliyor olabilir, bir sinirlama varsa USCIS'in sitesinde zaten not vardir.
Eger buna ragmen kredi kartini kullanamiyorsaniz bankanizla konusmak gerekebilir.
-
Çok teşekkürler
-
@caglaror @crazycells merhaba
USCIS odemesini yaptım ama yukarıda verdiğiniz "Case Status Online" linkine tıkladığımda ödeme ekranında kullandığım mail adresimin tamamı alınmadığı için "login" olamıyorum.

nerede hata yapıyorum yardım eder misiniz?
-
bir başka SIGN UP ekranı daha mevcutmuş,yani ödeme ekranındaki ile ortak değilmiş...,çözdüm yani
-
@FreeLander Sistemde bir hata var gibi gorunuyor. Benim bilgilerim dogru olmasina ragmen ayni hatayi ben de aliyorum. Eposta adresi degil kullanici adi gireceksiniz. Biraz bekleyip yeniden deneyelim, gecici bir hata olabilir.
-
@FreeLander Bir degisiklige gidilmis olabilir. Tecrubelerinizi bu basligin altina yazabilir misiniz? Sonrakilere guncel bilgi olsun.
-
aslında bilgi verdim ama anlatamamışım
hata aldığınız ekranda tekrar register olmanız lazımmış
ödeme ekranındaki register orda işe yaramıyor -
@caglaror halletiniz
mi? -
merhaba, mülakatım bitti ce vizemi aldım. şimdi gideceğim şehir değişti. ssn ve gc kartım için adres değişikliği yapmak istiyorum. uscis ödemesini yaparken veya abd’ye girişte adres deşikliğini bildireceğim. bu değişiklik gc kartım için de geçerli olacak mıdır sistemde? yoksa gc kartın teslim adresi için ayrıca bir şey yapmam gerekir mi? ssa ofise giderek veya arayarak ssn için adresimi kontrol edebilirim. bun kontrolü gc kartım için nasıl yapabilirim?
-
@ebrupilten, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)
merhaba, mülakatım bitti ce vizemi aldım. şimdi gideceğim şehir değişti. ssn ve gc kartım için adres değişikliği yapmak istiyorum. uscis ödemesini yaparken veya abd’ye girişte adres deşikliğini bildireceğim. bu değişiklik gc kartım için de geçerli olacak mıdır sistemde? yoksa gc kartın teslim adresi için ayrıca bir şey yapmam gerekir mi? ssa ofise giderek veya arayarak ssn için adresimi kontrol edebilirim. bun kontrolü gc kartım için nasıl yapabilirim?
USCIS fee oderken bu adresi degistiremezsiniz, su konuyu inceleyebilirsiniz:
Normalde USCIS sitesinden adres degisikligi yapmak yetmeli, ama pratikte oyle olmuyor. Degisiklikleri kendiniz takip etmelisiniz ve buna ragmen ilk adrese gonderilme ihtimali var...
-
@crazycells teşekkür ederim. DS formda verdiğim adres LAs Vegas'taydı. ancak şimdi Los Angeles'e gideceğim. Bu durumda ABD'ye giriş yaparken adres değişikliği bildirip sonrasında da takibini yapacağım. Gördüğüm kadarıyla en doğru yöntem bu olacak.
-
@FreeLander Haa yok ben sizden sonra denemek icin sayfayi yoklamistim. O asamalari gecte olsa gecebildik :)
-
Merhaba,15 eylülde amerikaya gideceğim USCIS ödemesini şimdiden yapmamın bir sakıncası varmıdır?
Diğer Bir sorumda eşim ilk etapta benimle gelmeyecek Aralık ayında gelcek o şimdiden onun USCIS ödemesini yapmak mantıklı olurmu?
teşekkürler. -
@nwtzki, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)
Merhaba,15 eylülde amerikaya gideceğim USCIS ödemesini şimdiden yapmamın bir sakıncası varmıdır?
Diğer Bir sorumda eşim ilk etapta benimle gelmeyecek Aralık ayında gelcek o şimdiden onun USCIS ödemesini yapmak mantıklı olurmu?
teşekkürler.Eger vize paketleriniz geldiyse ikisini de simdiden yapabilirsiniz.
-
@crazycells evet pttden vize paketini aldım ikisininde ödemesini yapayım teşekkürler.
-
merhabalar, ödeme yaparken türkiyedeki adresimi girdim, bir yanlışlık yok değil mi?
-
@chemforlife, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)
merhabalar, ödeme yaparken türkiyedeki adresimi girdim, bir yanlışlık yok değil mi?
Kart sahibinin mevcut adresini giriyorsunuz. Eğer bu adres Türkiye'de ise doğru yaptınız.
-
@knnrn teşekkürler :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum