Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri

• @sheandherlemons DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

@crazycells evet, göçmen vizesi calışma izni sağlıyor mu ?

Evet, gocmen vizeyle calisma izni alip calisabilirsiniz. Gocmen vizenizle bir SSA ofise gidip SSN almaniz yeterlidir.

• kcc yi bende aradım arkadaşlar, görüşme tarihimin belli olmadığını, muhtemelen gelecek hafta sonuna kadar planlanacağı iletildi...bilginize

• @onrozr bugün mü aradınız?
    ben dün aradığımda benzer bir cevap aldım.
    Bugün tekrar aramayı düşünüyordum.

• ⭐⭐⭐

Mülakat randevuları için email beklememiz gerekmiyor muydu? Telefonla arayarak KCC'nin yükünü artırmış olmuyor muyuz? :/

• evet, bugün aradım sayın @poli

• Sayın @ONROZR normalde her ayın sonunda mülakat tarihleri veriliyordu, bunu da mı değiştirdiler? Haftaya verecekleri tarihler Ağustos ayı için mi olacak acaba? Biz de bugün aramayı planlıyorduk, benzer cevap gelecekse vakitlerini almanın da bir anlamı olmayabilir tabi.

• Syn @ONROZR ve @poli ile benzer durumda ve aynı cevapları almışlar demekki haftaya dağıtılıcak gibi görünüyor. Az daha sabır diyeceğim de bende de kalmadı.

• @cancakicitr nin önerisi ile az önce KCC ile iletişime geçtik. (telefonla) Ağustos planının içinde olduğumuzu ancak kesin tarihi haftaya gönderilen mail ile alacağımızı söylediler. Muhtemelen bilgileri, imzamdaki bilgilere benzer kişilere de aynı şekilde gelecektir.

• @tuan sizin 26k larda @ONROZR ve @poli de 27k larda aynı cevabı aldılar benm gibi 28-29 ve 30k larda olan arkadaşlardan arayan soran var mı hiç ?

• bende aradım bugün gönderilecek dedi ...hatta bugün mü diye teyit ettim evet dedi bakalım bekliycez görcez haftaya mı bugün mü gelicek mailler.

• @crazycells merhaba:) Mulakat tarihim yaklastigi icin suan gerekli belgeleri toparliyorum. Konunun ilk sayfasinda yaziyor ancak tekrar bir danismak istedim bir eksiklik yapmamak icin. Adli sicil, nufus kayit ornegi, diploma gibi belgelerin ingilizceye cevrilmesine gerek yok degil mi, turkce olmasi yine kabul gorur umarim? Sadece mahkemeniz varsa onun ingilizceye cevrilmesini istiyorlar diye biliyorum. Cok tesekkurler:)

• @doctor evet doğru biliyorsunuz panik yapmayın heyecanınızı görüyorum ve paylaşıyorum ama panik yapmayın bir kaç kere belgeleri kontrol edin ve rahatlayın panik yaparak hata yaparsınız.

• sayın @science tüm sistem değişikliklerini bu sene bizim üzerimizde denediler :) daha önceki aylarda ayın sonuna kadar mailler geliyordu fakat, yığılma olduğu için diye tahmin ediyorum mail yollama tarihini de bir sonraki aya atmışlar

• @doctor 0_1561733541557_c80bcc8c-1a19-47f7-800e-5148df6e9f5e-image.png Mülakat İçin İstenen Evraklar
    Randevu tarihini gosteren yazı
    DS260 konfirmasyon sayfası
    Saglık raporu
    Pasaportlar
    Pasaport teslim alma yeri kaydı
    Talihlinin diploması artı kopyası
    Vukuatlı nufus kayıt ornekleri (birth certf.) artı kopyası
    Arsiv kayıtlı adli sicil belgesi (police certf.) artı kopyası
    2ser adet 51mm*51mm fotograf
    Evlilik cüzdanı artı kopyası (2 kopya)
    Boşanma belgesi artı kopyası
    Banka hesap dokumu artı kopyası
    Tapu artı kopyası
    Arac ruhsatı artı kopyası

kendim için yapmıştım, işinize yarar umarım

• @cnpist @NeverGiveUP cok cok sagolun yardiminiz icin:)

• @crazycells az onceki soruma sagolsun arkadaslar cevap verdi ancak suan bir sorum daha var. Amerika'da yasadigim icin Bank of America hesabim var ve konsolosluga oradaki hesabimi sunacagim. Az once bankadan statement ve son 6 aydaki transaction gecmisini istemeye gittim. Banka gorevlisi sadece cikti olarak verilecegini, uzerinde imza olmayacagini soyledi. Bende banka hesabinin gorevli tarafindan imzali olmasi gerektigini soyledim. En fazla bankanin muhrunu basabiliriz dediler. Sizce bu sekilde sundugum bank statement konsoloslukta kabul gorur mu? Tesekkurler

• Doktor randevusu ile ilgili bir bilgi daha geceyim, sag kola bir, sol kola iki adet iğne vuruyorlar eger ki ası karnenizi bulmamış iseniz. Sag kola vurulan daha ağrılı oluyor tek olmasına rağmen, sol koluma vurulanlar ne agrı yaptı ne de dokununca acı veriyor ama sag kolumda dokununca agrı oluyor (dr randevusu 26 Hazirandı). Esim de agrı durumu daha zor geçiyor cunku MS hastalığı kendisinin sag tarafına rahatsızlık veriyor ve iğneden beri sag kolunu kullanırken acı duyuyor, bir sey kaldırmak bile zor geliyor, canı acıyor. İleriki zamanlarda başka birileri de bu durumda olabilir diye bu notu eklemek istedim.

• @doctor DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

@crazycells az onceki soruma sagolsun arkadaslar cevap verdi ancak suan bir sorum daha var. Amerika'da yasadigim icin Bank of America hesabim var ve konsolosluga oradaki hesabimi sunacagim. Az once bankadan statement ve son 6 aydaki transaction gecmisini istemeye gittim. Banka gorevlisi sadece cikti olarak verilecegini, uzerinde imza olmayacagini soyledi. Bende banka hesabinin gorevli tarafindan imzali olmasi gerektigini soyledim. En fazla bankanin muhrunu basabiliriz dediler. Sizce bu sekilde sundugum bank statement konsoloslukta kabul gorur mu? Tesekkurler

Banka muhru yeterlidir. Oradaki banker'ler kendi damgasini vurup imza da atabiliyor ustune ama bu standart bir istek degil, o nedenle kibarca istemeniz lazim :slight_smile: Daha ciddi gorunur ve gecerli olur diye kandirmaya calisin :slight_smile:

• @cnpist Bilgilendirme icin tesekkurler.

genelde asilardan sonra birkac gun dinlenmeniz iyi olur. Eger cok yorulursaniz vucut direnci dusecegi icin agri, ates vs. olabilir. Bu, cok normal bir tepki, vucut asidakilere karsi direnc gelistirdigi icin bagisiklik sistemi calisiyor.

• arkadaşlar mail geldi az önce bana. dvlottery sayfasını kontrol ettiğimde henüz mülakat tarihi ile ilgili bilginin yansımadığını gördüm. yarına falan güncellenir en geç diye düşünüyorum.

edit: tekrar kontrol ettim, bilgiler yansıdı. 5 Ağustos.

Benzer Başlıklar

• DV2025 Mülakat Deneyimleri

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    3k
    2
    15 Oy
    3k İleti
    203k Bakış
    Peyk74P
    @caner1245, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri @EzgiLera Merhaba aslında yazılım linkli şekilde veriyor sayfa sayısı fazla olduğu için linksiz halini hazırlatmıştım. Linkli versiyon ile update edebiliriz Bu şekilde geri dönüşlerle daha işlesel hale getirebiliriz. Eline sağlık teşekkürler benim de aklıma mülakat yerine göre bir düzenleme olabilir mi diye gelmişti ama :)
  • 20 Oy
    3k İleti
    328k Bakış
    Mehmet AksoyM
    @herdem merhaba aynı sorunu yaşıyorum bir çözüm bulabildiniz mi
  • Green Card Konsolosluk Görüşmesine Başka Ülkede Girmek

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card 2023
    31
    0 Oy
    31 İleti
    5k Bakış
    ebuskayaaE
    Merhabalar, ben DV2024 talihlisiyim case num: 16XXX cogu ulkeye mail atmama ragmen olumlu bir geri donus almadim su ana kadar. Sizlerin onerebilecegi, vize gorusmesine cagirma ihtimali yuksek ulkeler var mi acaba ? Yardimci olursaniz sevinirim, tesekkurler.
  • green card başvuru bilgilerinde yanlış olması

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! green card
    3
    0 Oy
    3 İleti
    4k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Muhammet-Shagylyjov, içinde söyledi: green card başvuru bilgilerinde yanlış olması Merhaba. Benim babam bu sene green card çekilişini kazandı. Bu arada ben ve babam Turkmenistan uyrukluyuz. Çekilişe katılırken babamın bilgileriyle onun adına ben başvurmuştum. Ama çocuk sayısını (3) bilgisini doldurduktan sonra, yaşım 21 den büyük olmasına rağmen diğer iki kardeşlerimle beraber kendi bilgilerimi de yazdım, bilgisizlikten doğduğum seneyi 21 yaştan küçük olacak şekilde (çünkü büyük dersem kabul etmiyordu sistem mantıklı olarak) yanlış doldurdum. Şimdi ise babam çekilişi kazandı. Ds 260 formunda benim ve kardeşlerimin ismi var, ve bilgiler doldurulacak. Siz ne dersiniz, nasıl olur, bu yanlış bilgi babamın vize alma sürecini olumsuz etkilermi, yoksa direk ret mi verirler? Etkilemeyecekse/etkileyecekse ds 260 formunu doldururken dikkat edeceğim husus var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sayın @Muhammet-Shagylyjov DS260 formunu doğru doldurmanız gereklidir. Yeşil karta başvururken girdiğiniz cevaplara göre siz de yesil kart hakkına sahip olabiliyorsunuz. Her durumda DS260 formunu doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizden aile durumu ve yaşlarına bakacaklardır. Muhtemelen babanız yeşil kartı mantıklı bir açıklama ile alabilecektir ancak siz alamayacaksınız. Babanız yesil kartı aldıktan sonra belli koşulları gerçekleştiriyorsanız sizin için de yesil kart başvurusunda bulunabilir. Teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

39

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k