Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @doctor 0_1561733541557_c80bcc8c-1a19-47f7-800e-5148df6e9f5e-image.png Mülakat İçin İstenen Evraklar
    Randevu tarihini gosteren yazı
    DS260 konfirmasyon sayfası
    Saglık raporu
    Pasaportlar
    Pasaport teslim alma yeri kaydı
    Talihlinin diploması artı kopyası
    Vukuatlı nufus kayıt ornekleri (birth certf.) artı kopyası
    Arsiv kayıtlı adli sicil belgesi (police certf.) artı kopyası
    2ser adet 51mm*51mm fotograf
    Evlilik cüzdanı artı kopyası (2 kopya)
    Boşanma belgesi artı kopyası
    Banka hesap dokumu artı kopyası
    Tapu artı kopyası
    Arac ruhsatı artı kopyası

    kendim için yapmıştım, işinize yarar umarım


  • @cnpist @NeverGiveUP cok cok sagolun yardiminiz icin:)


  • @crazycells az onceki soruma sagolsun arkadaslar cevap verdi ancak suan bir sorum daha var. Amerika'da yasadigim icin Bank of America hesabim var ve konsolosluga oradaki hesabimi sunacagim. Az once bankadan statement ve son 6 aydaki transaction gecmisini istemeye gittim. Banka gorevlisi sadece cikti olarak verilecegini, uzerinde imza olmayacagini soyledi. Bende banka hesabinin gorevli tarafindan imzali olmasi gerektigini soyledim. En fazla bankanin muhrunu basabiliriz dediler. Sizce bu sekilde sundugum bank statement konsoloslukta kabul gorur mu? Tesekkurler


  • Doktor randevusu ile ilgili bir bilgi daha geceyim, sag kola bir, sol kola iki adet iğne vuruyorlar eger ki ası karnenizi bulmamış iseniz. Sag kola vurulan daha ağrılı oluyor tek olmasına rağmen, sol koluma vurulanlar ne agrı yaptı ne de dokununca acı veriyor ama sag kolumda dokununca agrı oluyor (dr randevusu 26 Hazirandı). Esim de agrı durumu daha zor geçiyor cunku MS hastalığı kendisinin sag tarafına rahatsızlık veriyor ve iğneden beri sag kolunu kullanırken acı duyuyor, bir sey kaldırmak bile zor geliyor, canı acıyor. İleriki zamanlarda başka birileri de bu durumda olabilir diye bu notu eklemek istedim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @doctor DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    @crazycells az onceki soruma sagolsun arkadaslar cevap verdi ancak suan bir sorum daha var. Amerika'da yasadigim icin Bank of America hesabim var ve konsolosluga oradaki hesabimi sunacagim. Az once bankadan statement ve son 6 aydaki transaction gecmisini istemeye gittim. Banka gorevlisi sadece cikti olarak verilecegini, uzerinde imza olmayacagini soyledi. Bende banka hesabinin gorevli tarafindan imzali olmasi gerektigini soyledim. En fazla bankanin muhrunu basabiliriz dediler. Sizce bu sekilde sundugum bank statement konsoloslukta kabul gorur mu? Tesekkurler

    Banka muhru yeterlidir. Oradaki banker'ler kendi damgasini vurup imza da atabiliyor ustune ama bu standart bir istek degil, o nedenle kibarca istemeniz lazim 🙂 Daha ciddi gorunur ve gecerli olur diye kandirmaya calisin 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @cnpist Bilgilendirme icin tesekkurler.

    genelde asilardan sonra birkac gun dinlenmeniz iyi olur. Eger cok yorulursaniz vucut direnci dusecegi icin agri, ates vs. olabilir. Bu, cok normal bir tepki, vucut asidakilere karsi direnc gelistirdigi icin bagisiklik sistemi calisiyor.


  • arkadaşlar mail geldi az önce bana. dvlottery sayfasını kontrol ettiğimde henüz mülakat tarihi ile ilgili bilginin yansımadığını gördüm. yarına falan güncellenir en geç diye düşünüyorum.

    edit: tekrar kontrol ettim, bilgiler yansıdı. 5 Ağustos.


  • @crazycells vallahi fırsat olmadı, bir de ustune cenaze, hanım pert. ne kadar yardımcı olmaya calıssamda sonuçta süreç onu etkiliyor ve MS maalesef ki stresle beslenen bir rahatsızlık bir açıdan. Hafta sonu yatacak inşallah 🙂 forumda lazım olur diye her turlu gerekli gereksiz bilgiyi girmek lazım , kime ne lazım belli olmuyor. sağlıcakla kalın.


  • 10 dakika önce geldi mail. 9 ağustos 🙂


  • demek ki aradığımda doğru demişler bana bugün yollıycaz mail diye... darısı diğer mülakat bekleyen arkadaşlara 🙂


  • Mülakat tarihini aldık sevgili forum ailesi, darısı tüm bekleyenlerin başına...

  • ⭐⭐⭐

    Hadi gözümüz aydın 😃


  • 6 Agustos'a geldi bizim randevu.


  • Sonunda geldi ohhh beee yemin ediyorum hafifledim üzerimden büyük bir yük kalktı sonunda yüzüm güldü biraz... Darısı bekleyenlerin başına.


  • Merhabalar, bana Green Card çıktığını daha bu mayısın sonunda fark etmiştim ve bu forum sayesinde süreci sağlıklı bir devam ettirebildim. Şimdi Ağustos'un 2'sine randevu verdiler ve 4 tane sorum olacak. Genel başlıkları ve açıklamaları okudum fakat sorularıma net cevaplar bulamadım, eğer daha önceden bahsedilmişse tekrarladığım için özür dilerim. Genelde sorularım önceden başvuru yapanların tecrübelerinden ve gördüklerinden faydalanmak için olacak.

    1- ABD 'de yeşil kartın gelmesi için bir adres göstermemiz isteniyor. Orada P/O Post Office Box kiralasak, kutunun adresini göstersek problem olur mu yoksa kesin birinin ev adresini mi göstermemiz gerekiyor. Hastane randevusunda istenen adres nihai adres mi olmalı, yoksa en son randevuda değiştirme şansımız olacak mı?

    2- Gelir gösterme konusunda, yeni mezunum ve herhangi bir gelir ve birikimim yok. Daha önceden para gösteremediği için elenen örnekler var mı, veya 2 günlüğüne arkadaştan 15000 dolar borç alıp imzalı banka hesap dökümünü gösterip sonrasında parayı çeksem, paranın 1 gün önce yatmış olmasını sıkıntı yaratır mı?

    3- Green Card'ı alırken bir adres yani eyalet seçmemiz gerekiyor. Daha sonrasında direkt bu eyalete mi kayıt oluyoruz, eğer öyleyse bu eyalete kayıt olmamız başka eyaletlerde olan haklardan mahrum kalmamıza neden olur mu?

    4- Doktor ile igili; websitesinde 270 dolar artı aşı ücretleri deniyor (20 ile 200 dolar arasında) Herhangi bir aşı karnemin olmaması durumunda doktor 1 kişi için toplam 470 dolara mı mal oluyor?

    Şimdiden herkese teşekkürler 🙂


  • Biz de randevu mailini aldık,şimdiden herkese iyi şanslar.


  • Merhaba arkadaşlar bizede bugunn geldi email case no muz 30xxx agustosun 1 e verdiler.


  • @cnpist banka hesap dökümü kopyasıda mı olacak


  • Merhaba bizimde geldi:) 19 agustos hepimize hayırlı olsun


  • sayın @atilla yok , o arada fazlalık olarak yazılmış 🙂 gene de forum ilk sayfasını ve sizlere gelen mesajlara dikkat edin, evlilik ile ekstra evrak istenenler olmuş okuduğum. iki kez kontrol iyidir.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

148
Çevrimiçi

40.6k
Kullanıcı

4.4k
Konu

423.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum